Jump to content
BulForum.com

Videos/Movies Requests and Uploads

Recommended Posts

To request hubavo ama kato nqma warez :cry

Mnogo vi se molq, ako nqkoi slu4aino e zapisal Shouto na Slavi ot petuk 17.06 da mi go prati, ili ako znaete ot kude moga da go drupna...Mnogo mi e interesno, a zabravih da si go zapisha puk bqh na rojden den

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

ааа не успях да го гледам тва само му видях "рекламата" касно вечерта че сутинра в предаването "тази сутрин" ще дават любителски кадри заснети в Пловдив на НЛО някои ако случаино го е записал моляяяя да сподели с мен много мерсииии

• 2 weeks later...

преди в уареза имаше Шоуто на Слави с гост Матиас Хюс ако някой може да го качи или да даде линкче към него ще съм му много благодарен

Търся финала на Шампионска лига между Ливърпул и Милан.Моля ви се дайте ми един линк не зависимо къде само да дръпна мача, благодаря Ви предварително.

А някой случайно да може да намери концерта на Металика на Download Festival-а в Donington? Там не свирият с Ларс, а с Джоуи от Слипнот! Концерта сигурно ще е много як, така че ако някой може да го намери да се обади - ще съм му много благодарен!!! :D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Някой може ли да ми каже отде мога да си изтегля разни метъл концерти. Говоря за групи като Мегадет, Металика, Сабат, Дио и др. Чух че от дата.бг ставало, ама нещо не мога да му фана цаката. ПЛС хелп

• 2 weeks later...

Днес от 16:00 по бТВ ще бъде премиерата на новото видео на Спенс и Белослава. Ако някой има възможност да го запише, моля, нека го направи!

• 2 weeks later...

Здравей те! Искам да помоля ако някой може да запише Шоуто на Слави тази вечер. Днес ще има празнично шоу и ще е хубаво. Ще става дума за 120 годишнината от съединението на България. Айде някой ако може да го свали от телевизора.

Има ли възможност да се шерне директорията "ВИДЕО" в ДЦ++? Преди беше в ДЖОНСОН ама отскоро не я виждам там!

Дали някой е рипнал концерта от турнето на Слави, който даваха снощи по БТВ? Или ако го има някъде по дати, арени и т.н. :confused

http://www.arenabg.com/details.php?c&id=17075

А на някой да му се намира клипа на Dandy Warhols - We Used To Be Friends ? :wub:

Ако искате да видите част от концерта на Scorpions в Каварна, който записах когато бях там :D Може да го намерите ТУК. Съжелявам за недоброто AVI, но не може по-добре. Само за фенове :punk

Ммм ако някой ми намери момента в който Елена от Big Brother се къпе ще му бъда много благодарен докато ..... в банята влезе Силвия.

Значи ако може след като свърша предаването Динамит по МСАТ пускат една тяхна песен с клип "Кучак" :music много зарибена на фона е май 50 cnet - how we do.

Много е зарибена клипа е в стил 'Drop is like a hot" на Snoop Doog и Pharel :woot :lol:

Значи ако може след като свърша предаването Динамит по МСАТ пускат една тяхна песен с клип "Кучак" :music много зарибена на фона е май 50 cnet - how we do.

Много е зарибена клипа е в стил 'Drop is like a hot" на Snoop Doog и Pharel :woot :lol:

Тук => Dj Damian & Dinamit - Kuchak.avi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...