plamen_333 Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 pi4ove mnogo 6te sam vi blagodaren ako ka4ite endo film4e sus trick jumpove na quake3 tnx predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Качихоще един концерт на RAMMSTEIN Rammstein - Bizarre Festival - 1997г <{POST_SNAPBACK}> Айде както е тръгнало да го съберем целия Bizarre Festival от 97ма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Качвам още клипчета на Weird Al Yankovic. Пича е супер див и прави луди пародии на известни песни. Голям смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Indochine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didro Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Хора, ако можете качете конкурса за Евровизия,да видим Слави как ги е налял.Мерси предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Обещаните концерти на Creedence Clearwater Revival най-накрая са готови. Освен тях качих и оше един техен клип. Ама наистина клип. Толкова е готин, че направо е разминал времето си... Creedence Clearwater Revival - Proud Mary Uploaded Creedence Clearwater Revival in Concert & in Royal Albert Hall Uploaded Освен това накачих и малко други клипове. Три(3) броя цифром и словом на моите лични любимци The Presidents of the United States of America. Както е редно да се досетите - доволно весели са. The Presidents of the United States of America Three Videos Uploaded Последното е единия от двата (доколкото аз се сещам) клипа на Drowning Pool. Drowning Pool - Bodies Uploaded Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Размазващ концерт на Running Wild Running Wild Live (2002) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 UB40 Videos Uploaded Покачих три клипа на UB40 - I can't help falling in love with you, Kingston Town и Red, Red Wine... The Boo Radleys - Wake Up, Boo! Uploaded А също така и един клип на една страхотна според мен група, която така и не можа да стане нито известна нито дори да остане като хората в сянка ами съвсем се загуби... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 За феновете на RAMMSTEIN новият клип Keine Lust Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 На мен ми трябва коцерта на Red Hot Chili Peppers - Live in Hyde Park...Не мога да го намеря никъде ...много ще съм благодарен ако някой го качи! П.П.:Ако някой иска мога да кача концерт на Guns n Roses в Париж 1992... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 На мен ми трябва коцерта на Red Hot Chili Peppers - Live in Hyde Park...Не мога да го намеря никъде ...много ще съм благодарен ако някой го качи! П.П.:Ако някой иска мога да кача концерт на Guns n Roses в Париж 1992... <{POST_SNAPBACK}> Пуснах го да се сваля...друг е въпросът какво ще излезе от цялата работа и дали ще има после място, но ще се постарая да е с добро качество и да става за гледане. Само ми прави впечатление, че е доста малък file-а... Не се сещам какъв беше тоя концерт, но май е доста кратък... Ти подкарвай на Guns - има достатъчно много хора, които ще се зарадват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 За всички фенове на МК съм качил филмчета с любимия ми елемент от играта - фаталите. МК Fatalities Големия файл Mortal Kombat fatality's.avi съдържа фаталите на всички герои от МК1 до МК4 включително, а малките филмчета са от Deception и Deadly Alliance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Rammstein - Ohne dich(2004) pyroman - малко допълнение от мене за клиповете Клипа е много як!!!И много психиращ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 @Grimjaur Изпревари ме!!! Видях ,че липсват още Mein Teil и Amerika та ги качих! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Пуснах го да се сваля...друг е въпросът какво ще излезе от цялата работа и дали ще има после място, но ще се постарая да е с добро качество и да става за гледане. Само ми прави впечатление, че е доста малък file-а... Не се сещам какъв беше тоя концерт, но май е доста кратък...Ти подкарвай на Guns - има достатъчно много хора, които ще се зарадват. <{POST_SNAPBACK}> Концертът на Red Hot не е кратък! Знам, защото имам аудиото(свалях го от варез), но ще се примиря с качеството... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Ozzy Osbourne Live in Germany (bootleg) 1986 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyancho Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Някой качи ли снощния благотворителен мач между отборите на Роналдиньо и Шевченко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 molq vi ako mojete da namerite tva klip4e http://games.kefche.com/play/game/828/ ako moje da go ka4ite 6te sam adski blagodarna ps. namerih go mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Някой качи ли снощния благотворителен мач между отборите на Роналдиньо и Шевченко? Da e tva trqq da se ka4i 4e ne go xvanax celiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Evergrey - I'm sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Още малко клипове от мен - Paul Weller и най-известнат му песен + бившата му група и най-известната им песен...много гот... Paul Weller - Wild Wood Uploaded The Jam - Town Called Malice Uploaded И една голяма дивотия - малко кънтри с великия Willie Nelson + един млад шопар в една весела бруталистична по текст песничка. Сипи... Toby Keith & Willie Nelson - Beer for my Horses Uploaded Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Незнам дали тука е мястото за RQ на клипчета,но търся едно,където един хипопотам (лилав мисля,че беше) пее заедно с едно животно като куче...песничката е много забавна.Незнам дали някой се сеща,но ако има такива ще съм ви благодарен ако ми кажете къде да го намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Качих един филм The Decline Of The Western Civilization - imdb link - филма се разказва за пънк сцената в LA.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Може ли някой да качи пак The O.C season 2 , че тамън бях почнал да тегля и гледам в сериали има само 2 серии , а преди бяха повечко ... или пък аз не мога да го намеря Едит: Намерих каквото ми трябваше , явно в търсачката съм объркал името , а търсих от там , защото вчера не ми работеше линка към сериали ако някой модератор има желанието като мине от тук ако му се занимава да делне поста Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Ще може ли някой да качи рекламата на тест за бебе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.