Jump to content
BulForum.com

Videos/Movies Requests and Uploads

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Обещаните концерти на Creedence Clearwater Revival най-накрая са готови. Освен тях качих и оше един техен клип. Ама наистина клип. Толкова е готин, че направо е разминал времето си...

Creedence Clearwater Revival - Proud Mary Uploaded

Creedence Clearwater Revival in Concert & in Royal Albert Hall Uploaded

Освен това накачих и малко други клипове. Три(3) броя цифром и словом на моите лични любимци The Presidents of the United States of America. Както е редно да се досетите - доволно весели са.

The Presidents of the United States of America Three Videos Uploaded

Последното е единия от двата (доколкото аз се сещам) клипа на Drowning Pool.

Drowning Pool - Bodies Uploaded

UB40 Videos Uploaded

Покачих три клипа на UB40 - I can't help falling in love with you, Kingston Town и Red, Red Wine...

The Boo Radleys - Wake Up, Boo! Uploaded

А също така и един клип на една страхотна според мен група, която така и не можа да стане нито известна нито дори да остане като хората в сянка ами съвсем се загуби...

На мен ми трябва коцерта на Red Hot Chili Peppers - Live in Hyde Park...Не мога да го намеря никъде :( :cry ...много ще съм благодарен ако някой го качи! :)

П.П.:Ако някой иска мога да кача концерт на Guns n Roses в Париж 1992...

На мен ми трябва коцерта на Red Hot Chili Peppers - Live in Hyde Park...Не мога да го намеря никъде :(  :cry ...много ще съм благодарен ако някой го качи! :)

П.П.:Ако някой иска мога да кача концерт на Guns n Roses в Париж 1992...

Пуснах го да се сваля...друг е въпросът какво ще излезе от цялата работа и дали ще има после място, но ще се постарая да е с добро качество и да става за гледане. Само ми прави впечатление, че е доста малък file-а... Не се сещам какъв беше тоя концерт, но май е доста кратък...

Ти подкарвай на Guns - има достатъчно много хора, които ще се зарадват.

За всички фенове на МК съм качил филмчета с любимия ми елемент от играта - фаталите.

МК Fatalities

Големия файл Mortal Kombat fatality's.avi съдържа фаталите на всички герои от МК1 до МК4 включително, а малките филмчета са от Deception и Deadly Alliance B)

Пуснах го да се сваля...друг е въпросът какво ще излезе от цялата работа и дали ще има после място, но ще се постарая да е с добро качество и да става за гледане. Само ми прави впечатление, че е доста малък file-а... Не се сещам какъв беше тоя концерт, но май е доста кратък...

Ти подкарвай на Guns - има достатъчно много хора, които ще се зарадват.

Концертът на Red Hot не е кратък! Знам, защото имам аудиото(свалях го от варез), но ще се примиря с качеството... :laughing:

Още малко клипове от мен - Paul Weller и най-известнат му песен + бившата му група и най-известната им песен...много гот...

Paul Weller - Wild Wood Uploaded

The Jam - Town Called Malice Uploaded

И една голяма дивотия - малко кънтри с великия Willie Nelson + един млад шопар в една весела бруталистична по текст песничка. Сипи...

Toby Keith & Willie Nelson - Beer for my Horses Uploaded

Незнам дали тука е мястото за RQ на клипчета,но търся едно,където един хипопотам (лилав мисля,че беше) пее заедно с едно животно като куче...песничката е много забавна.Незнам дали някой се сеща,но ако има такива ще съм ви благодарен ако ми кажете къде да го намеря :D

Може ли някой да качи пак The O.C season 2 , че тамън бях почнал да тегля и гледам в сериали има само 2 серии , а преди бяха повечко ;) ... или пък аз не мога да го намеря :confused

Едит: Намерих каквото ми трябваше , явно в търсачката съм объркал името , а търсих от там , защото вчера не ми работеше линка към сериали ;) ако някой модератор има желанието като мине от тук ако му се занимава да делне поста :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...