SomeoneElse Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Не прегледах темата (щото вече е доооооооооста дългичка) та се извинявам ако повтарям някой ама...търся клипа на Steve Vai - Bad Horsie. Ако някой помогне съм много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 ето трябваше да потърсиш малко по-старателно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 етотрябваше да потърсиш малко по-старателно. <{POST_SNAPBACK}> Според теб 9 МБ клипче дали е достатъчно за 6 мин песен? Това е само сампълче...не мисли че не съм го пробвал...Искам пълната версия...Ако не вярваш - свали го и виж Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 сори, не я знам песента. тия дата беге са големи прасета ще ти я потърся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 В скоро време ще качвам няколко концерта на Arcturus,Zyclon-B и още една-две яки групички.Само дано да има място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Аз търсих старателно, но нищо не можах да открия за Damon Hill. Само в еМуле-то намерих филма, ама не мога да го сваля. За 1 седмица свалих 18МБ от 600, Някой да помогне! Нещо такова е: http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B...6647834-9832635 А тука намерих ама не мога да сваля нищо. http://www.geniuz.cz/full_linkz/index.php?...440/OF30/D.html Ако някой може да го намери и сам ще си го сваля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Klipovete na 666 Alarma i Amok moje li nqkoy da gi uploadne tarsih nqvsqkade ama nishto ne namerih Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Ако някой има да качи филмчета от CS с някви изруди, дето правят лудите глави ще съм му много благодарен .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Може ли да се намери в нета ТОВА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Aide niakoi da svali koncert na CRADLE OF FILTH mnoo vi se molia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Aide niakoi da svali koncert na CRADLE OF FILTH mnoo vi se molia <{POST_SNAPBACK}> Кажи кой концерт.И има ли го някъде из бг-фриитата - ако го има,нямаш проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Кажи кой концерт.И има ли го някъде из бг-фриитата - ако го има,нямаш проблеми <{POST_SNAPBACK}> Ami vidiah v data.bg i ftlbg.com ama koncerti i v dvata saita niama6e za jalost No v data.bg ima6e mnogo tehni klipove ako na niakoi mu se zanimava moje da svali ne6to koeto fenovete na cradle of filth da pogledame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafo Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 накой може ли да качи концерта на Шер, който се излачи по БТВ. Казват че бил много хубав, пак аз и още много хора не успяхме да го видим. ако някой може-нека да го качи. благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Nqkoi moje li da mi nameri tova filmche na Counter Strike M19 The Revolution is here 2 imashe link v c-strike.headoff.com no veche ne bachka a nemoga da go namerq v chujdite saitove 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Mike and the Mechanics - Over My Shoulder Uploaded Това май е най-известната песен на групата станала алтернатива след разпадането на Genesis. Мен лично ме радват... Veruca Salt - Seether Uploaded Това пък е още една култува grunge група. И пак май с най-известната си песен. Клипът е много grungy както си е ред а песента е супер змийска. Имам предвид тембъра на гласа на вокалистката. От друга страна това е един от много редките случаи в които женски вокал ми харесва. Но за сметка на това много ми харесва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Skoro shte zapochna da uplodvam serii na Shinzo za jalost sa na italianski (pone taka mislq) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Много моля някой да качи видеоклипа на Tito & Tarantula - After dark Аз немога да го намеря никъде. Ако е проблем нещо, може да ми прати ПМ откъде да го дръпна, щото чувам нямало място в фтп-то. Аре 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Хора някой може ли да ми намери Crazy Frog видеото. Тук някъде бях го мернал, ама само звук. Ако някой знае откъде може да се намери да пише. Благодаря предвърително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Клиповете са качени тук.Предполагам,че ще си имам разправии с Dreamer,защото просто няма начин да не съм объркал нещо в ъплоада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LokoFan Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Търся Видео с футболни голове и по-точно с най-красивите, а още по-точно гола на столетито в Англия на Райън Гигс от мача Арсенал - Ман Юнайтед от полуфинала за купата през '99 година!Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Търся Видео с футболни голове и по-точно с най-красивите, а още по-точно гола на столетито в Англия на Райън Гигс от мача Арсенал - Ман Юнайтед от полуфинала за купата през '99 година!Благодаря предварително! <{POST_SNAPBACK}> Имах го някъде тоя гол даже не само на едно място. Мисля обаче че изчезна с един формат. Трябва да го потърся пак да си го сваля от някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LokoFan Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Ще съм ти много благодарен ако го направиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
erotevmenos Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Ако някой може да намери на устата-всички дрехи ми пречат видеоклипа от eurovision bg , където я изпълни, ще съм му много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Качих два клипа на Creedence Clearwate Revival. То едното е няква гадна японска анимация и не знам доколко е съгласувано реално с групата но песента е хубава. Другото е на живо в предаването на Ед Съливан през 69та. Creedence Clearwater Revival Videos Uploaded Скоро очаквайте и два кратки концерта на групата от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Качих още един концерт на RAMMSTEIN Rammstein - Bizarre Festival - 1997г Edit: още един Live на Rammstein + интервю Mein Herz Brennt and Interviel (Paris - 30 .11.2001) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.