ceco_nes1 Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 obarkah miastoto i biah kachil rekluest za programa lele mnogo mi se spi,no shte izpolzvam greshkata si edni poznati me pitaha da li moga da im nameria kontzerta na hazis i desislava ,ako niakoi znae kade ima i moje da go kachi na wareza mercy ,ako ne zdrave da e Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Някой има ли тоя епизод от УЛИЦАТА дето го даваха на 31.12.2004 ? Please UpLoad Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Sq po Mtv vartut edna mnogo qka reklamka na edno pti4e deto pee mislq 4e se kazva6e " Sweety das Küken " ako nqkoi moje dago nameri 6te sum mo mnogo blagodaren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 От къде мога да намеря гафовете на Батето Някой ако ги има записани може ли да ги качи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Sq po Mtv vartut edna mnogo qka reklamka na edno pti4e deto pee mislq 4e se kazva6e " Sweety das Küken " ako nqkoi moje dago nameri 6te sum mo mnogo blagodaren. <{POST_SNAPBACK}> В тази връзка,аз търся ракламата дето я въртят по TMF,беше с една хлебарка голяма и един пич в един магазин майче...и ГСМ този пич звъни с една мн.-яка мелодия и хлебарката започва да танцува и накрая като свърши мелодията,се обажда на някой,да му звънне пак ГСМ-то и така...Ако някой може да я качи на вареза. .10x предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Звездна нощ 2? Ако може По БТВ е даваха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Айде от мен два клипа на Zwan... На мен много ми допадат. Zwan - Lyric & Honestly Videos Uploaded Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Трейлър на една игра. Counter-Strike: Condition Zero Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Ето още малко Zwan от мен. Момчетата..и момичето гостуваха по едно време на Muchmusic. Качих цялото предаване което се състои от голямо интервю и изпълнение на 2 мисля песни. По някое време можете да очаквате да кача и техни концерти. Zwan - Muchmusic Performance Uploaded Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 искам клипа на Гошо от Почивка-Почивка Link to comment Share on other sites More sharing options...
did_al Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Брат ми и снаха ми са в Испания и снощи ми издиктуваха един списък с фолк изпълнители чийто клипове искат да им изпратя. До тук добре намерих в датата и на още няколко места но за да сваля един клип трябва да го чакам 100 часа. От wareza нямам проблем със свалянето но за съжаление май тук няма клипове на фолк изпълнители и то най.-вече ми трябва на Азис и Бони клипа, Найден Милков, Тони Дачева и други, но най-много тези искат. Ако някой може да ме светне ще съм много благодарна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Тук качих няколко Live изпълнения на RAMMSTEIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Внимание, моля да се окаже спешна помощ. Дали са ми бойна задача да намеря едни видеота, но нещо съм ударил на камък. Не мога да намеря абсолютно нищо из нета. Ето го и рикуеста: http://www.f1-grandprix.com/video.html http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/tg/sim...0158621-1034014 Виждате видео касети с Формула 1. Значи на мен ми трябват за компютър. Някаква идея къде да търся? В БГ пиъринга вече обходих навсякъде. Някой да помогне с някой ъндърграунд сайт или някоя ирц мрежа с много ботове, където мога да потърся? Или пък някоя друга п2п програма... Понеже видях следното нещо: http://warez.ru:8085/videos/@Sport/Formula.1.(2004)/ . Дриймър, ако може поне да кажеш откаде си ги свалял, защото страшно много ми трябват. Ако някой поне знае, да каже, аз сам ще си ги сваля. Няма нужда да се качват тук. Само дето проблема е, че трабва да са от 1990 до 2000 година, т.е. 10 години. Обясниха ми че са по 1 филм на година. Събрано и сбито най-доброто от годината. Значи общо 10 филма. Е някой ... хелп? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 А кво става с Баи Брадър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Green Day - Boulevard of Broken Dreams Uploaded Най-новото засега видео на групата. Песента много ми допада на мен лично и влиза директно в топ3 най-любими на Green Day заедно с Macy's Day Parade и Good Ridance. Temple of the Dog Bootleg 13.11.90 Uploaded Уникален bootleg на уникална група...просто велико...какво да кажа друго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Ако някой намери концерта на Mike Oldfield (този концерт е сниман в Берлин в Новогодишната Нощ)нека да го upload-не <{POST_SNAPBACK}> По request и по собствено усмотрение... Mike Oldfield - The Art in Heaven Live in Berlin Uploaded И още нещо от мен - един велик концерт на още една голяма група която просъществува прекалено кратко за жалост. В памет на Layne... Mad Season - Live at the Moore Uploaded Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 От мен няколко клипа на Oomph! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Внимание, моля да се окаже спешна помощ. Дали са ми бойна задача да намеря едни видеота, но нещо съм ударил на камък. Не мога да намеря абсолютно нищо из нета. Ето го и рикуеста: http://www.f1-grandprix.com/video.html http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/tg/sim...0158621-1034014 Виждате видео касети с Формула 1. Значи на мен ми трябват за компютър. Някаква идея къде да търся? В БГ пиъринга вече обходих навсякъде. Някой да помогне с някой ъндърграунд сайт или някоя ирц мрежа с много ботове, където мога да потърся? Или пък някоя друга п2п програма... Понеже видях следното нещо: http://warez.ru:8085/videos/@Sport/Formula.1.(2004)/ . Дриймър, ако може поне да кажеш откаде си ги свалял, защото страшно много ми трябват. Ако някой поне знае, да каже, аз сам ще си ги сваля. Няма нужда да се качват тук. Само дето проблема е, че трабва да са от 1990 до 2000 година, т.е. 10 години. Обясниха ми че са по 1 филм на година. Събрано и сбито най-доброто от годината. Значи общо 10 филма. Е някой ... хелп? <{POST_SNAPBACK}> Ами може да потърсиш в Емулето.Там има много видеота на тема Ф1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Още три добри клипа от мен...според мен добри разбира се. Първо единствената песен на Travis която харесвам. Travis - Writing to Reach You Uploaded Второ един клип на Live който е много смешен поне според мен...макар да трябва да си поне малко фен на бандата и да ги познаваш поне малко за да му се насладиш. Live - I Alone Uploaded Трето идва един прекрасен клип сниман с Прага...един прекрасен град. И песента е много приятна... INXS - Never Tear Us Apart Uploaded Ей забравил съм да обявя най-важното.... И четвърто но на първо място по идиотщина...Green Jelly. Една група която се съставлява от около 30тина души общо в различните периоди от съществуването си като голяма част от тях не правят нищо. Вероятно почитателите на Tool ги знаят защото всички без Chancellor са минали през Green Jelly. И така...най-култовата из всички култови работи на Green Jelly...Three Little Pigs специално за вас...само днес на половин цена!!! Green Jelly - Three Little Pigs Uploaded Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Sade - King Of Sorrow Sade - No Ordinary Love Duran Duran - The Chauffer (live) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Ka4ih Die Dead Enough nai novoto video na MEGADETH neka vsi4ki fenove mu se radvat.Skoro moje da ka4a i RUDE AWAKENING Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozza55 Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Трето идва един прекрасен клип сниман с Прага...един прекрасен град. И песента е много приятна...INXS - Never Tear Us Apart Uploaded <{POST_SNAPBACK}> Поздравления за Never Tear Us Apart - песен и клип класика! Ще бъда много благодарен, ако някой може да намери клиповете на: David Gray - Sail Away (автентичен нощен живот от UK) James - Sometimes (не толкова уникален, но красив) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Може ли някой да ми намери клипа на OOMPH!-Augen Auf.Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Може ли някой да ми намери клипа на OOMPH!-Augen Auf.Мерси предварително <{POST_SNAPBACK}> U got it След като приключа с рикуеста на ендъфалхоуп ще кача и този клип Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Поздравления за Never Tear Us Apart - песен и клип класика! Ще бъда много благодарен, ако някой може да намери клиповете на: David Gray - Sail Away (автентичен нощен живот от UK) James - Sometimes (не толкова уникален, но красив) <{POST_SNAPBACK}> Ще видя какво мога да направя... Накачурих още малко работи на Alice in Chains. Първо да кажа - два концерта. Единият е във Франкфурт и е в три части...не знам защо точно така е направен. Другият е в Hollywood Rock и се е състоял в Бразилия. И двата са със добро като за bootleg качество според мен. Освен това качих и едно уникално DVD(което аз го имам на VHS ама това е друг въпрос) което се нарича Music Bank. Съдържа 5 минути home video след това live изпълнение на We Die Young. После се изреждат всички клипове на групата като между тях има кратки клипчета с музика на песни без клипове и разни идиотщини в стил home video. Просто е велико. Много го обичам. Alice in Chains - Music Bank + 2 concerts Uploaded Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.