Jump to content
BulForum.com

Videos/Movies Requests and Uploads

Recommended Posts

Game:

Call of Duty: Finest Hour

За съжаление тази игра няма да излиза за PC :(

Жалко.Ама няма изобщо да излиза или ще излиза ама по-нататък във времето? :confused :blink: Ако няма да излиза озобщо много ще ме е яд,защото играта е яка,мен 2-те части на играта ме кефят,които с удоволствие превъртях :D

ЕДИТ:10x за трейлара :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Някой може ли да качи предаването на Слави Трифонов, в което на гости беше Руслана...или само моментите, в които тя пееше? :music

Жалко.Ама няма изобщо да излиза или ще излиза ама по-нататък във времето? :confused  :blink: Ако няма да излиза озобщо много ще ме е яд,защото играта е яка,мен 2-те части на играта ме кефят,които с удоволствие превъртях :D

ЕДИТ:10x за трейлара  :)

Мисля, че изобщо няма да излиза за PC :(

http://www.callofduty.com

blagodarq brother i tova koeto mi dade vse pak e neshto.. no tova koeot tarish e slednoto : DJ TIESTO iznese naskoro konzert v Amsterdam i po TMF vrytnaha ot tam pesenta JUST BE - obache klipa ot samiq konzert.. s mnogoto publika i live izpalnenieot na tazi jena KIRSTY- ta az tova tarsih, ako moje da go namerish shte sam ti blagodaren ..ako ne,da si jiv i zdravi i veseli praznici.. BTW maiche klipa go vrattnali s oshte 2 pesni LEthal Industry i oshte i zeliq proekt mislq che noseshe imeto MADLEY ili MEDLEY ..

OSTANI SAS ZDRAVE ~_~

Наскоро качих клипа на Bomfunk Mc's-Freestyler,та сега свалям и клипа на песента:Bomfunk Mc's-Live your life,ако някой изяви желание мога да ко кача и него :)

Някой да намери и да качи световното първенство по изпълнение на пряк свободни удари.Тва го гледах в спортните те новини на БТВ.

А някой да знае случайно от къде мога да намеря доста старият спор в Сблъсък(от преди 2 години някъде):

Левски срещу ЦСКА?

Наскоро качих клипа на Bomfunk Mc's-Freestyler,та сега свалям и клипа на песента:Bomfunk Mc's-Live your life,ако някой изяви желание мога да ко кача и него :)

mnogo ti blagodarq 4e go ka4i ot koga go tursih mn sum dovolen 10x o6te vednug :punk

ako nqkoi iska teksta na freestyler 6te go ka4a

аз доста търсих уроци за бац китара и най-накрая намерих две във ftlbg.com!ама с това ограничение на трафика не мога да ги сваля! :cry

много ще се зарадвам ако няокй ги свали и ги качи в wareza.

сигурен съм че и на други ще им потрябват...

Явно search машината пак не е работила баш както трябва като съм търсил. Сега гледам че са преместили уроците на Мюнг тук. Другите не мога пак да ги намеря.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...