Jump to content
BulForum.com

Videos/Movies Requests and Uploads

Recommended Posts

Много искам да намеря клипа на oomph_feat_lame_immortelle_-_brennende_liebe.Едвам с помощ на Психозис успях песента да намеря.Ако някои намери клипчето нека да ми каже къде е или ако може да го ъплоудне в варез.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Много искам да намеря клипа на oomph_feat_lame_immortelle_-_brennende_liebe.Едвам с помощ на Психозис успях песента да намеря.Ако някои намери клипчето нека да ми каже къде е или ако може да го ъплоудне в варез.

Аз го имам това :) Като се освободи място ще го кача с въпросния сингъл с трак листа:

Brennende Liebe

Brennende Liebe (Transporterraum Remix)

Brennende Liebe (Hot Love Mix)

Eiszeit

Kill Me Again

Но пък то другите песни не си струват особено :) А ремиксовете са просто ужасни

mnogo tursih klipa na bomfunkMC FREESTYLER ama ne moga da go namerq

nqkoi moge li da pomogne?

Ami az go namerih,ama neta mi e baven,taka che shte trqbva da izchakash,kato go svalq vednaga shte go uploadna :)

ЕДИТ:А клипа на песента Live your Life,хубав ли е и той,за да знам дали и него да качвам? :)

Тьрся песента,дори и клипа от live изпьлнението на DJ TIESTO от Амстердам.До скоро парчето го вьртяха и по ТМФ.Ако някой мове да ми помогне ще сьм му благодарен.

Тьрся клипа, а дори и песента от live изпьлнението на DJ TIESTO от Амстердам.До скоро парчето го вьртяха и по ТМФ.Ако някой мове да ми помогне ще сьм му благодарен.

Тьрся песента,дори и клипа от live изпьлнението на DJ TIESTO от Амстердам.До скоро парчето го вьртяха и по ТМФ.Ако някой мове да ми помогне ще сьм му благодарен.

А бе,човек защо пускаш 2 еднакви поста един след друг,ти правила не си ли чел? :angry:

Възможно е да е станал някой бъг от browser-а бе не го бий човека пък ти веднага. То бива бива дивак ама...айде по-весело по Коледа...

Айде ако намерите да качите клипа на

Michael Buble - Spider-Man Theme

и също

Paul Oakenfold - Rule the Planet

Queen - Princes of the Universe

Tina Turner - We Don't Need Another Hero

Възможно е да е станал някой бъг от browser-а бе не го бий човека пък ти веднага. То бива бива дивак ама...айде по-весело по Коледа...

ЕхЕхехЕХхе БРаВо бАТка : :rolleyes: и вСЕ пАк НикАКва иДЕя лИ Си НяМАтЕ ОТкаДе мОГа ДА сВалЯ Dj TIESTO - JUST BE ot amsterdam.. предполагам сте го гледали по ТМФ

Darren Hayes - Insatiable

http://warez.ru:8080/FTP/Videos/Darren.Hay....Insatiable.mpg

Steve Vai - Tender Surrender - live изпълнение

http://warez.ru:8080/FTP/Videos/Steve.Vai/...nder.(live).mpg

Бих искал ако се намери някой друг концерт на Rammstein да се качи щото има какво да се види при тях  :tongue

тук качих концерта на RAMMSTEIN от Дюселдорф -23 oct 1997г

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...