Jump to content
BulForum.com

Videos/Movies Requests and Uploads

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Начи моя рекуест е : Mtv movie awards 2004 Плс качете го... пийс :music

има вече 1 такава тема но тя е доста стара за това писах тука :wacko:

трябват ми клипове на песните

bon jovi - in these arms

bon jovi - keep the faith

извинете че сам толкова нахален :) ама тва са едни от любимите песни и държа да ги имам :music ако някои знае от каде да си ги дръпна да казва ще сам му много благодарен :punk

Различно. Общо взето каквото го имам или ми е на лесно или ми е кеф да помогна го качвам. Готов съм да изпълня един request ама няма място. За твоя специално аз нямам общо - има си други в тая област.

аз доста търсих уроци за бац китара и най-накрая намерих две във ftlbg.com!ама с това ограничение на трафика не мога да ги сваля! :cry

много ще се зарадвам ако няокй ги свали и ги качи в wareza.

сигурен съм че и на други ще им потрябват...

Аз бях качил уроци за бас на John Myung, Jaco Pastorius и май още някой друг урок смесен и разни за китара ама сега гледам че са изтрити... Дали изобщо има смисъл да качвам...

Хора,всеки ми разправя за някаква реклама от "Рекламна пауза",на която някакво куче се превръща в извънземно и крещи:Wazza-a-a-a-p!Айде дайте ми линкче,ако се сещате!

Аз бях качил уроци за бас на John Myung, Jaco Pastorius и май още някой друг урок смесен и разни за китара ама сега гледам че са изтрити... Дали изобщо има смисъл да качвам...

kachi gi pak molq te

syshto ako moje i oshet koncerti na red hot chili peppers i system of a down

Сега имам други неща наредени да се качват. Ще ги наредя след това и тия щом толкова ги искаш(то не е като да не си заслужава де) и се надявай да има място.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...