Jump to content
BulForum.com

Videos/Movies Requests and Uploads

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
хмм...някакси ми изчезна FC_BARCELONA_HISTORIA_ZYAD.wmv

изглежда е било изтрито...а дори не го бях качил...

повече няма да качвам като толкова пречат тея работи...

Качвал си в *Sport а във всички директории със * съм забелязал че от скоро докато не се качи целия file не го показва че го има. Така си довърши upload-а и пак направи коментар.

Mozart - Requiem Uploaded

Тук малко нещата се разминават - концертът е в памет на Караян и не е дирижиран от него разбира се. Все пак е прекрасен. Ако имате възражения че там е качен обаждайте се да местя.

Качвал си в *Sport а във всички директории със * съм забелязал че от скоро докато не се качи целия file не го показва че го има. Така си довърши upload-а и пак направи коментар.

mda be za faila znam...no direktoriqta ne mi pokazva...koeto zna4i 4e e iztrita/premestena(samo deto nikade q nqma) osven tva ne mi dava da pravq direktoriq ili da ka4vam tam...

filmi si zaslujava6e...

totti240x263.gif

ако има интерес, свиркайте!  ;)

това е филмче на раи1 по случай 100-те гола на франческо тоти в калчото

Ami kachi go,shtom stava duma za Totti znachi shte e neshto qko :) Vinagi sum se radval kogato davat golove na Totti po RINGtv.Ne sum fen na Totti nito na Roma no kachi go ako mejesh. :)

10x predvaritelno.A i dai link kato go kachish :)

Tyrsq edna reklama, ot predavaneto "Reklamna Pauza" :) Kydeto edno izvanzemno se vra6ta na planetata si.Tam 6efa ili kavto e mu vika: "Kakvo nau4i na zemqta" i oniq vika "WAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"

;)

Dano da ste me razbrali.

Започвам качването на няколко unplugged концерта които имам. Ще се съобразя с това кога има място така че не е ясно кога ще ги има всичките на warez.ru. Първият от серията е Stone Temple Pilots Unplugged.

Stone Temple Pilots - MTV Unplugged Uploaded

Ami kachi go,shtom stava duma za Totti znachi shte e neshto qko :) Vinagi sum se radval kogato davat golove na Totti po RINGtv.Ne sum fen na Totti nito na Roma no kachi go ako mejesh. :)

10x predvaritelno.A i dai link kato go kachish :)

качил съм го тук ..... а и не знам кога ще се освободи т'ва ftp. дотогава може и да се оженя :D

btw datacom.bg доста често е out of range :(

RQ music videos:

Queen - Princes of the Universe

Jean Michel Jarre - Oxigene и каквото още намерите на Jean Michel Jarre

TECHNO party Mayday.30.04.2004.Dortmund

Mayday.30.04.2004.Dortmund.(VIP.Bereich.Lexy.and.K.Paul,Westbam,Dave.Clage,Paul.

van.Dyk,.Cris.Liebing)

Качих един концерт на Pearl Jam с интересна история. Концертото е в Madison Square Garden. Когато ги викат за пореден път на бис организаторите им забраняват да излизат защото залата не е резервирана за толкова дълго време и ще се плаща допълнително. Настава караница след която пичовете решават да платят всичко. Не само че отказват собствената си печалба ами плащат всички разноски плюс допълнителните за залата и накрая дори връщат парите на хората. Който има билет може да иде и да си го обмени за парите. Всичко това с идеята - "Нас парите не ни интересуват. Хората ни харесват и искат да свирим за тях. Ще го направим".

Pearl Jam - Live at the Garden Uploaded

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...