Jump to content
BulForum.com

Бонус за гориво по бензиностанциите...

ThE_UfO

Recommended Posts

Преди време имаше в ОМВ кебапчета, картофи, кока кола незнам си какво над 50лв зареждане, в Шел също имаше разни бонуси в натура (не броя там точките и др. глупости). Та мисълта ми е знае ли някой бензиностанции където дават такъв келепир. Питам защото напоследък зареждам бензин за трицифрени суми, и е грехота ако не взема поне тройка кебапчета с гарнитура бонус :bgrin:

Промоциите са периодични и ги има навсякъде под една или друга форма

Ако ти се занимава дебни ги по различните бензиностанции

Промоциите са периодични и ги има навсякъде под една или друга форма

Ако ти се занимава дебни ги по различните бензиностанции

Абе главно ме интересува в Пловдивските клонове ;) Иначе като съм на път не подбирам много, главно в ОМВ-та спирам, щото са ми изкарали някаква златна карта, дето да не чакаш на опашката B)

Абе главно ме интересува в Пловдивските клонове ;) Иначе като съм на път не подбирам много, главно в ОМВ-та спирам, щото са ми изкарали някаква златна карта, дето да не чакаш на опашката B)

V Petroleva ima nqkva lotariq...

Ами какво ти пречи да вземеш точките от Шел и да ги обърнеш веднага в натура :confused

1. Не са им качествени горивата, рядко зареждам от тях

2. Като спра на бензиностанция за 30 секунди трябва да съм загасил двигателя, заредил, платил, на път за колата.

3. Мразя да се разтакавам по каси, опашки, а пък работата с тея точки става АДСКИ бавно...друго е даваш хх лв, отиваш на бара взимаш си шурибетчето и дим да те няма.

отиваш на бара взимаш си шурибетчето и дим да те няма.

И аз тва се чудя,що не отворят направо едни барчета там.

Зареждаш бензина,отбиваш се в барчето хапваш една тройка

с гарнитура и за десерт поливаш с една биричка и дим да те няма :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...