Jump to content
BulForum.com

Mtel - Globul две в едно – А защо не

johan

Recommended Posts

Скоро четох една статия по повод това че Globul са пуснали Dual SIM …

Технически е възможно Mtel – Globul да предоставят тази услуга ....но както пишеше в статията:

„По голяма е вероятността да видиш Папата прегърнат с Равин да влизат в Джамия отколкото Mtel и Globul заедно” ....но за всичко си има решение.

Dual SIM card позволява да се използват две SIM карти в един мобилен телефон, без каквито и да било външни приставки! Обслужва всички марки и модели мобилни телефони, като вече не е необходимо да носите два GSM апарата. Необходимо е само да умеете да боравите с менюто на Вашия мобилен телефон, за да преминете от едната SIM карта към втората. Преминаването се извършва за секунди от менюто, като не е необходимо да изключвате апарата или да извършвате каквито и да било други излишни действия. Dual SIM card е най-доброто решение за използване на две SIM карти в един мобилен телефон.

Чрез Dual SIM card - устройството можете да разделите частните от служебните позвънявания. Можете да избирате от коя карта да провеждате разговорите си и на коя да получавате позвънявания, както и да получавате позвънявания и на двете SIM карти, използвайки функцията ”Call Divert” на една от двете. За хората пътуващи често зад граница, Dual SIM card предоставя възможността да избират от коя SIM - карта да оперират, в зависимост от това, кой мобилен оператор ги обслужва на територията на която се намират. Това удобство спестява роуминг такси. Не е задължително да използвате услугите на сервиз за да използвате Dual SIM card. Към всяка отделна опаковка е приложен ” шаблон ” посредством който дори самите Вие, в домашни условия, ще можете да изрежете своите SIM карти и да ги поставите в устройството, а него – в мобилния си телефон. Единственото условие е да имате ” точна ръка

dual_sim_uni1.jpg

Гадното е че трябва да се изрязват SIM-ките по чипа т.е. да се махне излишната пластмаса и 2 SIM-ки да заемат място колкото 1.

Това звучи като реклама :D

кажо от къде и на колко пари мога да си купя това устройство ....

не ме притеснява рязането на картите понеже моите вече са изрязани и са поставени в едно такова устройство, но при мен трябва да си рестартирам телефона и тогава се сменят операторите :(

Ако ти ги предлагаш - давай една цена и ако ме устройва веднага ме печелиш като клиент.

Аз търсих такова нещо но не можах да намеря никъде в Пловдив :( и затова си взех този вариант при който се налага рестарт на телефона.

Аз не продавам, а само ви давам информация (За продажба се използва друга част на форума )

Действително видях това в data.bg. След търсене в интернет не можах да намеря някъде да се продава такова нещо. В форума на dir.bg има един пост че такова нещо има в София на цена 30 лв. За съжаление не пише къде.

Единствената причина да постна това тука е да бъдем максимално информирани а не за реклама и продажба !!!

Такъв държач ползвам от доста време,картите се сменят чрез включване и изключване на телефона :P Бая народ ми писа пм-и,от каде могат да се купят,колко струват и др.Могат да се купят от ЕТО ТУК,на цена около 20 лева,в която е включено поорязването на картите(не съм ходил лично,по инфо на колега от форума когото пратих там) :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...