Jump to content
BulForum.com

Къща или вила под наем

cheese

Recommended Posts

Хора, търся да наема къща или вила за новогодишните празници. Да побира шест до осем души.

За три-четири-пет дена. Не държа на пет звезди, или на вила хотелски тип, трябва само да е чисто и поддържано и да има кухня.

Някой да има идея къде се дават под наем такива неща?

Моля, споделете :D

http://www.flatsrental.com/bg/flats_condos...las_hotels8.htm

Някъде из форума имаше подобна тема с адреси. Май от миналата година по това време. Имаше и линкове разни, ама ти и сам можеш да си потърсиш, ние така сме си намирали доста добри нещица.

Хора, търся да наема къща или вила за новогодишните празници. Да побира шест до осем души.

За три-четири-пет дена. Не държа на пет звезди, или на вила хотелски тип, трябва само да е чисто и поддържано и да има кухня.

Някой да има идея къде се дават под наем такива неща?

Моля, споделете :D

Препоръвам ти да идеш на Цигов Чарк. Само на 65км е и е доста хубаво!!!

Но ще трябва да се поразтърсиш за обяви

Ама не ща хотели и прочее. Мисълта ми беше чувал ли е някой за къща, вила или нещо такова, която баба и дядо дават под наем за няколко дни. Може да не е специално правена или преправяна за хотелски цели.

По Цигов Чарк и прочее подобни ще се изсипе цялата борческо-фолкаджийска сган и ще стане шумно , тясно и задушно.

Тишинка искаме ние, старите хора :-)

Ама не ща хотели и прочее. Мисълта ми беше чувал ли е някой за къща, вила или нещо такова, която баба и дядо дават под наем за няколко дни. Може да не е специално правена или преправяна за хотелски цели.

По Цигов Чарк и прочее подобни ще се изсипе цялата борческо-фолкаджийска сган и ще стане шумно , тясно и задушно.

Тишинка искаме ние, старите хора :-)

Е стига ве ти още малко пенсионер ша са изкараш :D В мойто село имаше някви дето даваха, ще звънна да питам...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...