Jump to content
BulForum.com

Имам проблем с компа

Recommended Posts

Тъпото компче както си работи и изведнъж изгасва и не показва ник'ва картина ,а монитора си бачка и компа си бачка и като го изключа и включа се оправя ... К'во да го права тва животно?! :confused :wacko: :cry

Тъпото компче както си работи и изведнъж изгасва и не показва ник'ва картина ,а монитора си бачка и компа си бачка и като го изключа и включа се оправя ... К'во да го права тва животно?! :confused :wacko: :cry

Как така компютъра се изключва и в същото време работи?

Как така компютъра се изключва и в същото време работи?

Ами лампичките му светят и уж бачка ама ник'ва картина не показва и монитора също свети :(

Виж в Power опциите, случвало ми се е след като се изгаси монитора после да не тръгва, а всичко да работи, направи всичко да е None и виж дали пак ще спира.

Виж в Power опциите, случвало ми се е след като се изгаси монитора после да не тръгва, а всичко да работи, направи всичко да е None и виж дали пак ще спира.

Ми то сичко си е на None

Ами вариантите са няколко. И повечето ми се виждат да са в монитора. Студена спойка някъде може да прави тоя проблем, захранването на самия монитор да се ебава вече, кабела да е нещо скапан, нещо по монитора да прегрява.... Варианти бол. Според мене носи монитора на сервиз докато е време.

Video kartata :) az go imah sa6tiqt problem :) Raboti nqkolko 4asa i izvednaj monitora ti izkliu4va i kato natisne6 klaviaturata PC-to ti zapo4va da Piuka :lol: Mislq 4e se se6tam kak da go opravi6 tozi problem

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...