LuDaTa_BaBy Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Тъпото компче както си работи и изведнъж изгасва и не показва ник'ва картина ,а монитора си бачка и компа си бачка и като го изключа и включа се оправя ... К'во да го права тва животно?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Тъпото компче както си работи и изведнъж изгасва и не показва ник'ва картина ,а монитора си бачка и компа си бачка и като го изключа и включа се оправя ... К'во да го права тва животно?! Как така компютъра се изключва и в същото време работи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted October 21, 2005 Author Share Posted October 21, 2005 Как така компютъра се изключва и в същото време работи? Ами лампичките му светят и уж бачка ама ник'ва картина не показва и монитора също свети Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Виж в Power опциите, случвало ми се е след като се изгаси монитора после да не тръгва, а всичко да работи, направи всичко да е None и виж дали пак ще спира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted October 21, 2005 Author Share Posted October 21, 2005 Виж в Power опциите, случвало ми се е след като се изгаси монитора после да не тръгва, а всичко да работи, направи всичко да е None и виж дали пак ще спира. Ми то сичко си е на None Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Ами вариантите са няколко. И повечето ми се виждат да са в монитора. Студена спойка някъде може да прави тоя проблем, захранването на самия монитор да се ебава вече, кабела да е нещо скапан, нещо по монитора да прегрява.... Варианти бол. Според мене носи монитора на сервиз докато е време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Да не ти се базика видео картата. Пробвай с друга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Тъпото компче както си работи и изведнъж изгасва и не показва ник'ва картина ,а монитора си бачка и компа си бачка и като го изключа и включа се оправя ... К'во да го права тва животно?! Video kartata az go imah sa6tiqt problem Raboti nqkolko 4asa i izvednaj monitora ti izkliu4va i kato natisne6 klaviaturata PC-to ti zapo4va da Piuka Mislq 4e se se6tam kak da go opravi6 tozi problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 moje da e ot videoto ili da si burkal tam deto ne trqbva nz to4no.trqbva da se vidi ot FAKIR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.