karaman Posted October 3, 2003 Share Posted October 3, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 3, 2003 Share Posted October 3, 2003 Imam MathCad 7pro i 2000pro, MatLab 5.1 i 4.0 - po moe wreme tezi polzwahme, makar che w TU-to niamashe PC-ta na koito da se pusnat, ta si rabotehme w kushti. Tazi nowata versia deto si ia posochil i az ia iskam, i moje bi shte ia pusna da se downloadwa, makar che ot data-ta swaliam s kolkoto i ti. Iskash li neshto ot tezi deto gi imam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 12, 2003 Share Posted October 12, 2003 karaman, kwo stana, nameri li si Matlab-a ? na men edin priatel mi go swali ot ftl predi niakolko dena ama oshte me murzi da se zanimawam s nego, ot 3-te cd-ta samo purwoto e s programata, drugite 2 sa help & doc's, iska mi se da probwam dali ne moje da se wkara sudurjanieto na cd2 & cd3 compressed na 1cd ili naprawo na cd1 ako se suberat.... sushto taka si niamam ideia dali ima cd-key, dali iska wuobshte, kakto kazah ne sum probwal da go instaliram oshte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted October 13, 2003 Share Posted October 13, 2003 Znachi pochnal sum da downloadvam CD1 Ako dneska se downloadne shte go uona dovechera, ako ne utre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted October 13, 2003 Share Posted October 13, 2003 Veche e downloadnato CD1. Shte go uploadna. No samo to zashtoto niamam vreme za drugite. Ako niakoi iska da gi upne drugite dve da dava. Az shte upna samo CD1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted October 20, 2003 Share Posted October 20, 2003 Ale choveche v momenta downloadvam 2CD. Probvah se da upna 1CD, ama miastoto na FTP-to se zapulni i mi prekusna. Kogato imam svobodno vreme shte se pobvam da go upna pak. Samo da ti kaga che az sum na bronz i dosta bavno se uploadva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 Почнах да уплоадвам, но пак няма мястотова дето е от КОКОК спокойно може да замине MathLab - DEL MatLab.(6.5) - e novoto за 12 часа ще съм го качил, ама няма място !^$%&% Spoko veche go iztrih - ne go dovurshih shtot stavashe mnooo bavno!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.