Jump to content
BulForum.com

Търся програма за рязане на видео файлове

Lil-Capone

Recommended Posts

Търся добра програма за рязане на видео файлове който не могат да се качат на едно СиДи..

..Нали знаете - ДиВиДи РИП, на обикновени дискове излиза - ПАРТ 1 и ПАРТ 2..

.....Но държа да е наистина добра, защото този филм го намерих изключително трудно и не искам да се прецака качеството или нещо друго !

Благодаря предварително !

програмата която аз използвах(преди около 2 години) беше 'avi chop'(може и слято да се пишеше) голяма е оклоло половин мб и ми свърши перфектна работа имаше я в дата.бг и в DC-то я мярнах наскоро

е хубава програмка,обаче не искам да разделя филма по големина,а аз да си изрежа определени неща :(

Ми използвай Virtual Dub. Лесно й се свиква. Казваш от къде до къде ще режеш, даваш му каква компресия ще използваш и натискаш на Save old format AVI и си готов. ;)

абе не я схванах нещо програмата... :(

просто вегас е супер удобна,точно както искам,ама уви,не иска да ми отвори 700МБ филми :(

При Virtual Dub: Отваряш си видео файла. Долу със скрола показваш от кой кадър искаш да започне да записва. След това натискаш бутона button1.JPG. След това показваш на кой кадър да свършва клипа и натискаш бутона button2.JPG. После на Video/Compression показваш каква компресия ще използваш и накрая на File натискаш на Save old format AVI и си готов. ;)

А с каква компресия е филма ти, можеш да видиш от File/File Information/Decompressor (ако искаш и клипа ти да е със същата компресия)

Ако искаш повече информация за тази програма, може да видиш на сайта http://vcdhelper.hit.bg макар че там не се обяснява как се реже. :)

• 1 month later...

А знаете ли програма, която да реже видеото на точно зададен ключов кадър? Без никакво прекодиране, разбира се.

Подчертавам: VirtualDub не ми върши работа! Файлът има аудио с променлив битрейт и VirtualDub предупреждава, че може да се загуби синхрона, ако не бъде прекодирано, а това мен не ме устройва!

А знаете ли програма, която да реже видеото на точно зададен ключов кадър? Без никакво прекодиране, разбира се.

Подчертавам: VirtualDub не ми върши работа! Файлът има аудио с променлив битрейт и VirtualDub предупреждава, че може да се загуби синхрона, ако не бъде прекодирано, а това мен не ме устройва!

Пробвай с Adobe Premier . :punk

Успех.!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...