Lil-Capone Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Търся добра програма за рязане на видео файлове който не могат да се качат на едно СиДи.. ..Нали знаете - ДиВиДи РИП, на обикновени дискове излиза - ПАРТ 1 и ПАРТ 2.. .....Но държа да е наистина добра, защото този филм го намерих изключително трудно и не искам да се прецака качеството или нещо друго ! Благодаря предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Virtual Dub Защо ли си мисля че вече има десетки подобни теми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil-Capone Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 Virtual Dub Защо ли си мисля че вече има десетки подобни теми? Много ли е голяма ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 1 mb. Има я навсякъде и е безплатана. Става и за вграждане на субтитри. Просто е перфектна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 а освен тази,вегас и адоуб премиере про,други знаете ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 програмата която аз използвах(преди около 2 години) беше 'avi chop'(може и слято да се пишеше) голяма е оклоло половин мб и ми свърши перфектна работа имаше я в дата.бг и в DC-то я мярнах наскоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 е хубава програмка,обаче не искам да разделя филма по големина,а аз да си изрежа определени неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Ми използвай Virtual Dub. Лесно й се свиква. Казваш от къде до къде ще режеш, даваш му каква компресия ще използваш и натискаш на Save old format AVI и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 абе не я схванах нещо програмата... просто вегас е супер удобна,точно както искам,ама уви,не иска да ми отвори 700МБ филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 При Virtual Dub: Отваряш си видео файла. Долу със скрола показваш от кой кадър искаш да започне да записва. След това натискаш бутона . След това показваш на кой кадър да свършва клипа и натискаш бутона . После на Video/Compression показваш каква компресия ще използваш и накрая на File натискаш на Save old format AVI и си готов. А с каква компресия е филма ти, можеш да видиш от File/File Information/Decompressor (ако искаш и клипа ти да е със същата компресия) Ако искаш повече информация за тази програма, може да видиш на сайта http://vcdhelper.hit.bg макар че там не се обяснява как се реже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 А някой може ли да ми обясни как да съединя филм който е на 2CD да стане на 1DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Ivanov Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 А знаете ли програма, която да реже видеото на точно зададен ключов кадър? Без никакво прекодиране, разбира се. Подчертавам: VirtualDub не ми върши работа! Файлът има аудио с променлив битрейт и VirtualDub предупреждава, че може да се загуби синхрона, ако не бъде прекодирано, а това мен не ме устройва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 А знаете ли програма, която да реже видеото на точно зададен ключов кадър? Без никакво прекодиране, разбира се.Подчертавам: VirtualDub не ми върши работа! Файлът има аудио с променлив битрейт и VirtualDub предупреждава, че може да се загуби синхрона, ако не бъде прекодирано, а това мен не ме устройва! Пробвай с Adobe Premier . Успех.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Мисля че и с Ulead Video Studio 9 става. Има много екстри. Малко е трудна в началото но ще се опраиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Ето ви още една програмка. AviSplit Classic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.