Grosmaster Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Вида и състоянието му са като нов. Батерията държи по от 2 до 4 дена, в зависимост от разговорите, слушането на MP3, игри и други. Никакви проблеми с него, с две думи перфектен смартфон. Има и българско меню. Телефона се продава пълен комплект така както е бил купен. Към телефона има: - зарядно 220V - 128MB MMC - Stereo Handsfree Nokia - калъф - 2 диска с програми - кутия и много книжки Цена: 350лв. Цената е твърда и неподлежи на коментар. Отлично знам колко струва в магазина нов, но там е дават с 32МВ ММС а телефона е с 128МВ., така че коментарите по цената са излишни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 A ti znaesh li 4e za 100 leva moje da se nameri karta ot 512 do 1gb ? Tazi 128mb karta e struvala parici predi vreme no vdneshni dni sa evtini i ne mojesh da opravdavash visokata cena na telefona s neq. Kolko vreme garanciq davash za kartata i telefona ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Като свалиш на 300 без ММС-то, може да се замисля...ако свалиш де, не те карам - ти продаваш - ти решаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted October 31, 2005 Author Share Posted October 31, 2005 Телефона е продаден на Fifo Да му е честит и да си го ползва със здраве. Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.