Dido`87 Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Тая тема не знам дали е за тук ама другите форуми ми изглеждат още по-не-на-място... Трябва ми много, ама много здраво лепило за дърво... някой знае ли кое е най-здравото и от къде да се купи? Трябва ми за една китара (грифа и е леко откъртен от задната страна)... Ама много ми трябва точно тази китара да бъде оправена знам че е трудно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Ами и С200 върши работа. Стига да е от магазина, а не престояло няколко години в избата на съседа и преди това разреждано с вода. А хубаво, гъсто. Иначе аз много обичам да ползвам ракол. То е съвсем леко жълтеникаво на цвят. Трябва му малко повече за да засъхне но после няма пущане. Дървото се чупи, но не и свръзката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 LOCTITE - това е отговора Вземи обаче синята тубичка /скъпата/, не черната Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Тая тема не знам дали е за тук ама другите форуми ми изглеждат още по-не-на-място... Трябва ми много, ама много здраво лепило за дърво... някой знае ли кое е най-здравото и от къде да се купи? Трябва ми за една китара (грифа и е леко откъртен от задната страна)... Ама много ми трябва точно тази китара да бъде оправена знам че е трудно! Потърси в "ДОМКО" лепило "Лайфа" или "Момент"....това са 2 имена на едно и също лепило.Използва се за монтаж на ламинат .Прилича "само прилича" на С200 но е в пъти по-добро.след нанасяне оставяш залепените елементти 24 часа на спокойствие да си починат .На 5-я час след нанасянето лепилото става прозрачно и неличи кръпката или зглобката. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Покси..еди какво си, това дето го рекламират. Май поксипол ли беше..., него ми го похвали един познат. Иначе другия 1000% здрав вариант е борова смола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.