Jump to content
BulForum.com

Много здраво лепило за дърво?

Dido`87

Recommended Posts

Тая тема не знам дали е за тук ама другите форуми ми изглеждат още по-не-на-място... Трябва ми много, ама много здраво лепило за дърво... някой знае ли кое е най-здравото и от къде да се купи? Трябва ми за една китара (грифа и е леко откъртен от задната страна)... Ама много ми трябва точно тази китара да бъде оправена знам че е трудно! :unsure:

Ами и С200 върши работа. Стига да е от магазина, а не престояло няколко години в избата на съседа и преди това разреждано с вода. А хубаво, гъсто. Иначе аз много обичам да ползвам ракол. То е съвсем леко жълтеникаво на цвят. Трябва му малко повече за да засъхне но после няма пущане. Дървото се чупи, но не и свръзката. ;)

Тая тема не знам дали е за тук ама другите форуми ми изглеждат още по-не-на-място... Трябва ми много, ама много здраво лепило за дърво... някой знае ли кое е най-здравото и от къде да се купи? Трябва ми за една китара (грифа и е леко откъртен от задната страна)... Ама много ми трябва точно тази китара да бъде оправена знам че е трудно! :unsure:

Потърси в "ДОМКО" лепило "Лайфа" или "Момент"....това са 2 имена на едно и също лепило.Използва се за монтаж на ламинат .Прилича "само прилича" на С200 но е в пъти по-добро.след нанасяне оставяш залепените елементти 24 часа на спокойствие да си починат:) .На 5-я час след нанасянето лепилото става прозрачно и неличи кръпката или зглобката.

Успех.

Покси..еди какво си, това дето го рекламират. Май поксипол ли беше..., него ми го похвали един познат.

Иначе другия 1000% здрав вариант е борова смола ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...