ZGAN Posted October 2, 2003 Share Posted October 2, 2003 Пфууу как пък не ви омръзна да искате не излязли игри или филми ??? На мен ми омразна да чета вече....! Чесно чудя се на модераторите и админите ако бях аз просто при такъв тъп въпрос от рода на "може ли да качите халф лайф 3" или пак " излязал ли е терминатор 5" не не а тва трепи просто култово е "кога ще излези еди кво си на DVDRip"....ебаси аз бих банвал за 1 месец...време достатачно да се запознаеш само с 2 саита и дори да ги научиш на изуст /в коя част на екрана кои линк се намира.../ глейте ся...невероятно простичко е. Има много сайтове за информация..за всякаква.Аре да скиваме тия които изнасят информация за това какво ново в света на мултимедията в интернет...глейте кво е просто само 2 сайта и вече ще сте в крак с модата а ? Яко ! Такива..може се фукате че знаете кое кога е излязло "Ей знаете ли че спайдер мен 2 излезна преди 2 дена в интернет бе?" и хората ще се чудят от каде аджиба знайте всичко това...само 2 сайта могат да направят живота ви по лесен.Ввв.ис....опс www.theisonews.com i www.imdb.com добре...тия сайтове можете и като SMS в телефона да ги запишите...и така за последно се опитвам да ви влея мозък в колабиралите главички (Колабиралата матери независимо каква е тя има невероятна плътност...милиони тонове могат да се свият до микроскопични частици 2 думи тука има толкова неграмотн индивиди че чак са колабирали от тъп...незнание). www.imdb.com Много готин сайт...постояно пише по нещо за новите филми или пак клюки за артистите и все неща около филмовата индустрия майче в превод IMDB означава Internet Movie Data Base ама не съм мноо сигърен щото така ми са спи...както и да е Отворете го и от лявата страна има търсачка в нея можете да напишите името на филма който ви интересува.Уоооу...то работи !!! Да ве...като щракнеш Search и бачка..нещо там мисли...яко кво!Като спре да мисли...ще видите тва което е намерила тарсачката.Ако не виждате филма които тарсите там не барзаите да поствате глупости тука...не сам сваршил..Пробвайте да тарсите по артист който участва в филма...бе поне 1 път в живота си ползвайте мозъка си!!!!!! /няма данни някои да е умрял мислийки/ ако пак пукнете докато мислите...кво...ще влезете в историята ! Та..този сайт предлага информация за филмите...сериалите...че дори и видео игрите ! ако след заглавието което видите има (V) значи че това е Video Game търсете например за "Mortal Kombat" и шъ разберете за ко ви говоря.Ся...няма да ви давам уроци по английски за да се оправяте в сайта...някои друг да обясни какво значи "Status - Filming" поровете се полезен е тоя сайт. www.theisonews.com Ей ся я втасахте ! Тук....пище...за това кои игри са излезнали в нет-а какви филми какво качество са какви пгограми какви кодове какви пачове...всичко ве.Хуу де някои по УМЕН ще каже "ебати тъпият сайт не пише кви MP3ки са излезнали....еми пич..MP3ки не излзат на сайта по простата причина че са адски много и на ден излизат много.../не можете да си представите колко много/ няма много информация и за MAC потребителите както и за LINUX феновете. Посетете веднъж поне сайта...и това ви стига ! Сайта ще отчете вашето влизане /ся не знам как ама го прави/ и ще запомни до каде сте го разгледали...ако след 1 месец влесете пак в него ще видите всичките нови ЗА ВАС неща...който не сте видяли...има доста категори в сайта ама ще ви кажа тия дето ви и нтересуват /DVD-R изобщо не ви касае кво е/.Момент само да го заредя и аз тоя сайт.... Готово! Вижте менюто от ляво...има едно линкче пише GAME там ако щракнете и ще почне да мисли също като при горният сайт...Като спре да мисли ще видит емного имена на игри и мноо цифри и букви около тях...карай...не е важно обеснявал сам кво значат който чел чел...Цъкайки там ще видите кво е излязло под формата на игра....може да го преглеждате през 1 седмица и ще сте в течение в модата! Варнете се пак на началната станица на сайта...там има...аве я по на кратко..Като зареди сайта има една тарсачка /бяло поле в което можете да пишете текст и до него има бутон search а не submit/ Ако турсите например Bad Boys 2 с перфектно качество..напишете на тарсачката името...натиснете ентер или кликнете на бутона ще зареди малко и ще ви искара информациа...е понякога и информация не искарва казва само че нищо не е намерено и тва е сориииии пич ама горишшш.А може и да искара някакво и нфо...нека видим вазможносите: ако видите тва което тарсите в раздела VCD да знаете че е с ОТВРАТИТЕЛНО КАЧЕСТВО винаги...хубавото качество е в директорията DivX и DVDRip /DVDRip в този сайт е ползвано вместо SVCD/ ако там има тва което тарсите с хубаво качесто питаите тука може или не може да се качи ако го има с лошо и все пак го искате пак питайте...ама да питате за неща който не съществуват...моляви се... аи ако нещо е не ясно питаите в канала ( irc.evrocom.net #evrocom.net ) или тука ще допалня че мноо ми са спи P.S Ако някой си задава вапроса "тоя мноо ли е отворен да пиши тия неша" отговора е "не" просто съм мноо умен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted October 3, 2003 Share Posted October 3, 2003 www.nforce.nl sushto stava, vupreki 4e malko po tromav zaradi bannerite Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 3, 2003 Author Share Posted October 3, 2003 ne be ne se sramuvaite da postnete...nqma da vi uhapq Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted October 3, 2003 Share Posted October 3, 2003 Зган мерси много тези саитове не ги знаех от полза ще са ми МНОГО веднага си ги правя favorites дайте още ако имате Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted October 4, 2003 Share Posted October 4, 2003 ZGAN както винаги хубаво си го обяснил..нищо че е за втори път.Явно периодично трябва да я пускаш тая тема щото изглежда забравят какво си писал.Иначе тези двата сайта са наистина безценни.Данке Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 4, 2003 Author Share Posted October 4, 2003 Smqtam prez mesec nqkade da q puskam taq tema pa belkem maloumnicite namaleqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 4, 2003 Share Posted October 4, 2003 Ммм на мен ли ми се струва или няма www.theisonews.com а е www.izonews.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 4, 2003 Share Posted October 4, 2003 Ммм на мен ли ми се струва или няма www.theisonews.com а е www.izonews.com Tochno theisonews.com si e. Predi beshe isonews.com no go sprqha i sq e s "the" otpred! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 4, 2003 Share Posted October 4, 2003 Toi kazva iZonews, a ne isonews... a isonews = izonews, koeto puk qvno e ravno i na drugoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 4, 2003 Author Share Posted October 4, 2003 www.theisonews.com e kvo tolkova slojno ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted October 4, 2003 Share Posted October 4, 2003 Ima variant taq tema da q napravqt adminite Pinned, i da q krustqt "Predi da poiskate", i da q slojat v Moviez i v Gamez. Moje ZGAN da q nacepi na 2 za da ne se povtarqt, no toi dostatuchno e svurshil kato q e napisal. Chetete Newbies shtoto az za takava glupost otnesoh 20%, do dneska se moleh da mi svalqt AdminMod-a !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 4, 2003 Share Posted October 4, 2003 Kadeto i kakvoto slojim Maloumnicite na meseca ® pak nqma da go prochetat tui che smisal nqma. Shte se closeva i warnva dokato se nauchat... sled tova lesna rabotata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted October 4, 2003 Share Posted October 4, 2003 Suglasen sum Dreamer, NO pone 0.1% da go napravqt kakto trqbva si e postijenie Ako nqkoi put ti se zanimava... (ne che davam zor , az veche se pouchih) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 5, 2003 Author Share Posted October 5, 2003 ne e pinvaite...imam ideq...neka napravim tutorials za vsqkakvi takiva drebni neshta koito LUSERS nemogat da pravqt i da gi napravim v malka sekciq v warze-a i da ima linkche naprimer tam kadeto pishe Upload Rules ot dolo moje da pishe Tutorials Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Nali se seshtash kolko chetat upload rules... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Az sam gi chel. Dano ako vseki koito go e pravil go zaiavi tuk da minem na vtora stranica na topica. Ama dali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Dori ako ima variant predi da se vleze vuv foruma da se minava prez strtanicata s Upload Rulez pone taka nqkoi shte se zaeme da procete neshto (i az sum chel pravilata:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 az ne sum gi chel ili pone niamam spomen no pomnia che kato se regwah w HwBG foruma tam biah nakaran da gi procheta, ne pomnia weche kak tochno, dali beshe niakoi nadpis sus zaplaha che ako ne spazwam prawilata shte buda izhwurlen ili neshto takowa, no iawno podeistwa zashtoto gi prochetoh i naprimer towa za zaduljitelnoto pisane na cyr kolkoto i da mi e nepriatno go spazwam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted October 6, 2003 Share Posted October 6, 2003 ami to hubavo ste razberem kakvo novo izliza ama ot kade mojem da si go drupnem tova kadeto go nqma v warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 6, 2003 Share Posted October 6, 2003 snakebg свалянето си е отделна работа .. въпроса е че има бисери от типа на: Качете ми Маx Payne 4 и т.н. Просто да знаеш какво да искаш да се качи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.