hEka Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Горнището е оригинално. Не е от българия и понеже не го нося си стои в гардероба. Няма дефекти. Цвета е червено бордо с подплата е идеално е при ветровито време. Номера е L, но като че ли е по-голямо поне на мен ми е малко голямо понеже е право и отдолу има връзки... значи да доуточня на дължина не е голямо, а на ширина ами май това е... ето снимки тук тук тук Цената е 65 лева като е възможен лек коментар, въпреки че ново е доста по-скъпо... Еми това е ако имате въпроси давайте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Еми това е ако имате въпроси давайте... Кога е закупено Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 Ми преди около 7-8 месеца ми го донесоха, но почти не съм го слагал... най много 3-4 пъти и то още докато му се кефих в началото Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 Цената пада на 50лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 40лева то се е видяло... бързо го зимайте и бегайте преди да съм викнал полиция :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 от каде е купено ако не е тайна ? И цената ако може малко коментар още Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted October 22, 2005 Author Share Posted October 22, 2005 От Австрия е мисля че 40 лева са си нормална цена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 hEka още вчера ти пратих съобщение че ще го взема но ти не ми отговори .. свържи се с мен за да може да се уговорим нещо .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted October 22, 2005 Author Share Posted October 22, 2005 Намери ме в icq 324854089 или в мирк #play.evrocom.net nick- h3ka съжалявам не съм го видял съобщението Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 Горнището е продадено моля темата да бъде затворена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.