Romanista Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Mom4eta i momi4eta iz4ezna mi internet explorer.Nqkoi moje li da mi kaje kakvo moga da napravq po vaprosa.Kak da go sloja na novo ili ne6to podobno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Дръпни го от сайта на Майкрософт Или по-добре си сложи друг браузър Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Ами не казваш някакви подробности за да разберем какво точно е станало и евентуално защо се е случило,но най-простото в този случай е да си го инсталнеш наново: вкарваш диск с Win (гледай да е същата версия която си си инсталирал ,най-хубаво е да е същият диск от който ти е инсталирана OS-то ) и избираш да се инсталира Windows компонент,избираш си от изброените там компоненти Експлорера и си готов.Другият вариант в случая е да си сложиш друг браузър (лично моите предпочитания са към Firefox и Opera) Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Да, както каза kamen, дърпни го отнякъде, версия 6 + SP1 е около 70 МБ мисля.. Имаше го и някъде по сървърите. А това да ползваш друг браузър е съвсем сериозно, препоръчвам ти Firefox . Но без IE, има много програми които няма да вървят без него. Като компонент изчезнал ли ти е, или само не иска да стартира от старт ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.