Jump to content
BulForum.com

Продавам говорителе Lamar - 10 инчови (чист бас)

Recommended Posts

Ne se zasqgai no ti predlagam da ti gi vzema na suvsem realnata cena ot 20 leva. Vse pak edin bas 10" koito e i po dobur ot lamar...:) e po 18-19 lv. Taka che ako ustanovish che nikoi ne dava tazi suma i si kraino zakusal moje da me imash v predvid.

Ne se zasqgai no ti predlagam da ti gi vzema na suvsem realnata cena ot 20 leva. Vse pak edin bas 10" koito e i po dobur ot lamar...:) e po 18-19 lv. Taka che ako ustanovish che nikoi ne dava tazi suma i si kraino zakusal moje da me imash v predvid.

Имай в предвид, че цената на едни пищялки е 40 лв, а не знам как цената на 2 басови говорителя ще струва 20 лв. Запознай се с цените по магазините.

Предлагам ти за 20 лв. две десятки Респром.

И къде са тез басове десятки дето са по хубави от ламар пък и цената за броя е 18 лева :confused искам и аз да си купя -----или по точно ти май май искаш да бръснеш черния дракон със запален вестник-хм май май номера няма да мине но виж поинтересувай се за тези българските които ти предлага защото за тея 20 лева дето предлагаш офетата не е лоша

Имай в предвид, че цената на едни пищялки е 40 лв, а не знам как цената на 2 басови говорителя ще струва 20 лв. Запознай се с цените по магазините.

Предлагам ти за 20 лв. две десятки Респром.

Ami to ima i pishtqlki i za po 400 leva i za po 4 leva.

Kolkoto do tova che mi predlagash respromi za 20 leva losho nqma ama za domashni koloni. I ot kude ti hrumna che Lamar e nqkakva marka :))). Tiq kinti ti gi davam poneje kato gi vzema shte napravq na nqkoi proiqtel evtina muzika v kolata.

A za tova ot kude moje da se kupqt evtini gonoriteli - Conrad , primerno Hi-Sound sa mnogo po dobri ot "lamar" i dvete sa kitaiski izpulneniq no opredeleno pirvite sa po dobri i to na mnogo po niska cena ot tvoite (koito mejdu drugoto sigurno vuv vseki magazin za po evtini)

ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ!Тука гъмжи от разбирачи!Изумен съм!

Тая "марка" Ламар я изкарахте конкурентноспособна на JBL бе :confused

Гледате ли са изобщо кви глупости пишете :blink:

ти виждал ли си нови ламари за 50 лева бройката колкото им търсиш :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...