PSYCHOSIS Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 (извинявам се за лошото качество на снимките) Та така, това е двулицев АДИДАС....суичър май се води, размер XL. От едната страна е пухен и с джобове, от другата е лъскав и гладък...хм, не ме бива в описанията на дрехи май. Както и да е. Нещото е директен внос от УСА, не е носено, само е леко измачкано от пътуването. Това обаче не е причина да свалям от цената му, която е $120. Моля, нека пишат само хора, които се интересуват. Изявления от рода на "ти си луд уе, да искаш толкоз пари" не са желателни и ще се посрещнат с индустриално количество гняффффф, огън, жупел и не особено лицеприятни обръщения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 kaji kak se kazva to4no i dai info kade da go vidq v saita na adidas v koi store Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 19, 2005 Author Share Posted October 19, 2005 Нямам идея нито как точно се казва, нито къде се намира по сайтовете. Сори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 prati mi pm za kakvi pari go prodava6 za6toto i az se vyrnah predi nqkolko sedmici i si zabravih dosta ne6ta v usa Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Ам че там си пише бре-дрешка като дрешка а цената и 120$ кво ти трябва повече (и ако не си зачел докрай,щото като гледам май изобщо не си искам да ти дам приятелски съвет не коментирай цената че много ще те благославя собственика а то на тая цена честно да ти кажа няма и кво да и се коментира де ще намериш за 200 лева яке иначе ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 man a ti pazaruval li si ot usa ot nqkoi store za da znae6 za kakvo si govorime sobstvenika na tazi dre6ka sys sigornost znae az naro4no znam za kakvo go pitam:) dre6kite v usa sa dale4 po evtini i ima super discounti taka 4e idi vij i moje da komentirame ili da prodyljim spor4eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 Така е, на много места дрехите се продават с намаление. Специално това обаче е купено на оригинална цена. Не е фатално ако няма желаещи да го купят Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 27, 2005 Author Share Posted November 27, 2005 Нова цена - 164лв. Бях се примирил, че няма да се намерят желаещи, но имам остра нужда от финансиране и пак ще пробвам да намеря купувач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 132лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.