Jump to content
BulForum.com

Продавам ADIDAS

Recommended Posts

19100514075qy.th.jpg19100514089fc.th.jpg

(извинявам се за лошото качество на снимките)

Та така, това е двулицев АДИДАС....суичър май се води, размер XL. От едната страна е пухен и с джобове, от другата е лъскав и гладък...хм, не ме бива в описанията на дрехи май. Както и да е. Нещото е директен внос от УСА, не е носено, само е леко измачкано от пътуването. Това обаче не е причина да свалям от цената му, която е $120.

Моля, нека пишат само хора, които се интересуват. Изявления от рода на "ти си луд уе, да искаш толкоз пари" не са желателни и ще се посрещнат с индустриално количество гняффффф, огън, жупел и не особено лицеприятни обръщения :devil

Ам че там си пише бре-дрешка като дрешка а цената и 120$ кво ти трябва повече :confused

(и ако не си зачел докрай,щото като гледам май изобщо не си искам да ти дам приятелски съвет не коментирай цената че много ще те благославя собственика а то на тая цена честно да ти кажа няма и кво да и се коментира де ще намериш за 200 лева яке иначе :( )

man a ti pazaruval li si ot usa ot nqkoi store za da znae6 za kakvo si govorime sobstvenika na tazi dre6ka sys sigornost znae az naro4no znam za kakvo go pitam:) dre6kite v usa sa dale4 po evtini i ima super discounti taka 4e idi vij i moje da komentirame ili da prodyljim spor4eto :D

Така е, на много места дрехите се продават с намаление. Специално това обаче е купено на оригинална цена.

Не е фатално ако няма желаещи да го купят :)

• 1 month later...

Нова цена - 164лв.

Бях се примирил, че няма да се намерят желаещи, но имам остра нужда от финансиране и пак ще пробвам да намеря купувач.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...