XC^^The_Devil^^ Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 zna4i imam audigy1 oba4e v momenta v koito q zaka4a na pc to i vklu4vam zapalva oba4e bez monitora da vklu4i puskal sam q na drugi dana te izobsto pak ne vklu4vat dadohami q i iskam da si q opravq kajete kade moga da q dam v sigurni race dori remonta da e po skap Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Щом не искат да тръгват разни работи, значи проблема е в слота. не прави добър контакт с всичките крачета и дава грешка при което компютъра се побърква. при мен се е случвало, само да включа кабел в изхода на картата и докато работи, компютъра забива. после видях, че не са стегнати болтовете и при мушкането на кабела, картата се размества и компютъра моментално забива. сервиз незнам дали ще намериш, но е хубаво да почистиш крачетата преди това и да пробваш отново. става с гумичка за молив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted October 19, 2005 Author Share Posted October 19, 2005 aham ami zna4i tva nesam go probval i ste vidim ama me samnqva da e tva mnogo ma samnqva ste probvam vse pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbest Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 виж дали дъното не е PCI 2.1 , a картата да е PCI 2.2, тогава трябва да сменяш дъното ако искаш да ползваш картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 heh ave taq karta si e rabotila mnoogo dobre nqkolko meseca i edin slan4ev den 4oveka si zagasva pc to ot kop4eto nali ne s shutdown i usilvatelq si izklu4va sled nqkoi 4asa opitva pusne pc to neste da zapali dori maha kartata i pc to tragva vednaga bez problem tva i e istoriqta bila e v garanciq no tapanarite ot nqkoq shopska firma ne iskali da mu priznaqt garanicqta zastoto pc to bilo zeto ot tqh i saound sled vreme pak ot tqh kupen i za tva 4e 4oveka e otvril kutiqta da svali zvukovata karta i ne q priznali.kak to i da e sega tarsa service da q opravqt ste probvam toq na4in det mi kaza woox ma me samnqq da pomogne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.