notor1ous Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Възникна следният проблем: 1.проблем със звука (соунд картата е вградена в дъното) - не засича соунд карта или липсват драйвери за нея. 2.CD-RW и DVD-то не могат да бъдат засечени от windowsa (XP). Но вратичките и на двете се отварят. Констатирах и двата проблема по едно и също време (при опит да си инсталирам драйверите за соунда, гадно а?) Конфигурацията е следната: MSI 915P NEO2-Platinium CPU P4 530/3.0Ghz/1M/BOX LGA775 RAM A-DATA 2x512MB VGA ASUS EAX600Pro/TD/P/128MB PCI-E FDD HDD Seagate 160GB SATA DVD LG 16x40 CD-RW 52x24x52x LAN 10/100mb Излишно е да ви казвам, че до вчера всичко си работеше на 6. Тъй като имам едно-две (възможно най-лоши предположиния за източника на проблема), но не съм сигурен и приемам всякакви съвети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 да си клоквал нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 да си клоквал нещо? Видеото на 3%, но това няма отношение според мен към проблема CPU-то не съм го барал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Проблемът беше разрешен. Оказа се, че някой ми е разбъзикал BIOSa (или BIOSa сам се е бъзикал ). Благодаря на всички, който се отзоваха. Сега остава да разбуля и мистерията, кой по дяволите е барал БИОСът? Моля, затворете темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Проблемът беше разрешен. Оказа се, че някой ми е разбъзикал BIOSa (или BIOSa сам се е бъзикал ). Благодаря на всички, който се отзоваха. Сега остава да разбуля и мистерията, кой по дяволите е барал БИОСът?Моля, затворете темата! Ами "КИКИ-то"бе Преди време беше актуално това да имаш "Кики" у дома Кики-> Популярно в България име на домашен дух преди 10-на години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Възникна следният проблем:2.CD-RW и DVD-то не могат да бъдат засечени от windowsa (XP). Но вратичките и на двете се отварят. Ами като си имат ток що да не се отварят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.