Jump to content
BulForum.com

hardware проблем

Recommended Posts

Възникна следният проблем:

1.проблем със звука (соунд картата е вградена в дъното) - не засича соунд карта или липсват драйвери за нея.

2.CD-RW и DVD-то не могат да бъдат засечени от windowsa (XP). Но вратичките и на двете се отварят.

Констатирах и двата проблема по едно и също време (при опит да си инсталирам драйверите за соунда, гадно а?)

Конфигурацията е следната:

MSI 915P NEO2-Platinium

CPU P4 530/3.0Ghz/1M/BOX LGA775

RAM A-DATA 2x512MB

VGA ASUS EAX600Pro/TD/P/128MB PCI-E

FDD

HDD Seagate 160GB SATA

DVD LG 16x40

CD-RW 52x24x52x

LAN 10/100mb

Излишно е да ви казвам, че до вчера всичко си работеше на 6. Тъй като имам едно-две (възможно най-лоши предположиния за източника на проблема), но не съм сигурен и приемам всякакви съвети.

Проблемът беше разрешен. Оказа се, че някой ми е разбъзикал BIOSa (или BIOSa сам се е бъзикал :bgrin: ). Благодаря на всички, който се отзоваха. Сега остава да разбуля и мистерията, кой по дяволите е барал БИОСът?

Моля, затворете темата!

Проблемът беше разрешен. Оказа се, че някой ми е разбъзикал BIOSa (или BIOSa сам се е бъзикал :bgrin: ). Благодаря на всички, който се отзоваха. Сега остава да разбуля и мистерията, кой по дяволите е барал БИОСът?

Моля, затворете темата!

Ами "КИКИ-то"бе :) Преди време беше актуално това да имаш "Кики" у дома :)

Кики-> Популярно в България име на домашен дух преди 10-на години. :)

Възникна следният проблем:

2.CD-RW и DVD-то не могат да бъдат засечени от windowsa (XP). Но вратичките и на двете се отварят.

Ами като си имат ток що да не се отварят ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...