morty Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Такам,продавам чисто нов хард диск на два часа е с гаранция 40месеца.харда е хитачи 80гб. дотук с шегата.Харда наистина се продава но с малката подробност, че НЕ РАБОТИ. ако някои мосли че може да се оправи (аз дори не съм питал за това) да каже колко дава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 I kak mislish se opravq HDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 развърта ли поне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 @ Kiro- mai e izpusnat ot firmata....Ima tema s ime "Pomosh" v Others @ morty- otvorish li hard-a nishto nqma da stane ot nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Такам,продавам чисто нов хард диск на два часа е с гаранция 40месеца.харда е хитачи 80гб. дотук с шегата.Харда наистина се продава но с малката подробност, че НЕ РАБОТИ. ако някои мосли че може да се оправи (аз дори не съм питал за това) да каже колко дава. Ако наистина не работи Давам 5лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 6Лв от мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 м такам значи аз имам друго предложение, малко трудно ще приема факта че сум заменил 100лв за 5 ако някои иска харда ще отидем на сервиз и ще видим дали може да се оправи и това колко ще струва.ако може да се оправи за 20лв на мен ще даде 20 и ето ти работещ хард за 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 м такам значи аз имам друго предложение, малко трудно ще приема факта че сум заменил 100лв за 5 ако някои иска харда ще отидем на сервиз и ще видим дали може да се оправи и това колко ще струва.ако може да се оправи за 20лв на мен ще даде 20 и ето ти работещ хард за 40лв. При това полужение аз се отказвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Ами аз давам 10 лева. Може да ми свърши работа за някоя чаркола, а пък плочите на харда са перфектни за часовник . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Sled kato vsichki se otkajat da vzimat razvalen hard koito ne mi e mnogo qsno v koi serviz shte go opravqt (poneje ako e izpuskan nishto sudno i chupeni plochi da ima) moje da se oburnesh kum men shte te cherpq 2 uiskita i 2 biri i da go vzimam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Здравей! Дай ми на ЛС малко повече подробности. Към коя фирма е Гаранцията,какво му се е случило и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.