Jump to content
BulForum.com

продава се хард диск

Recommended Posts

Такам,продавам чисто нов хард диск на два часа е с гаранция 40месеца.харда е хитачи 80гб. дотук с шегата.Харда наистина се продава но с малката подробност, че НЕ РАБОТИ. ако някои мосли че може да се оправи (аз дори не съм питал за това) да каже колко дава.

Такам,продавам чисто нов хард диск на два часа е с гаранция 40месеца.харда е хитачи 80гб. дотук с шегата.Харда наистина се продава но с малката подробност, че НЕ РАБОТИ. ако някои мосли че може да се оправи (аз дори не съм питал за това) да каже колко дава.

Ако наистина не работи Давам 5лв

м такам значи аз имам друго предложение, малко трудно ще приема факта че сум заменил 100лв за 5 ако

някои иска харда ще отидем на сервиз и ще видим дали може да се оправи и това колко ще струва.ако може да се оправи за 20лв на мен ще даде 20 и ето ти работещ хард за 40лв.

м такам значи аз имам друго предложение, малко трудно ще приема факта че сум заменил 100лв за 5 ако

някои иска харда ще отидем на сервиз и ще видим дали може да се оправи и това колко ще струва.ако може да се оправи за 20лв на мен ще даде 20 и ето ти работещ хард за 40лв.

При това полужение аз се отказвам.

Ами аз давам 10 лева. Може да ми свърши работа за някоя чаркола, а пък плочите на харда са перфектни за часовник :D .

Sled kato vsichki se otkajat da vzimat razvalen hard koito ne mi e mnogo qsno v koi serviz shte go opravqt (poneje ako e izpuskan nishto sudno i chupeni plochi da ima) moje da se oburnesh kum men shte te cherpq 2 uiskita i 2 biri i da go vzimam.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...