RaptoR Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 За Замунда или нещо от Замунда? Иначе линкът е zamunda.se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Да, пробвах доста, исках да си изтегля Little miss sunshine, но въобще не мога да опра до замунда - непрекъснато ми дава bad gateway... За Замунда или нещо от Замунда? Иначе линкът е zamunda.se Благодаря ти много, ще опитам пак... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Да, пробвах доста, исках да си изтегля Little miss sunshine, но въобще не мога да опра до замунда - непрекъснато ми дава bad gateway... Благодаря ти много, ще опитам пак... Little miss sunshine и Little miss sunshine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Little miss sunshine и Little miss sunshine Много благодаря!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Някой може ли да ми препоръча добър Keylogger? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 (edited) Някой може ли да ми препоръча добър Keylogger? http://zamunda.net/details.php?id=229128&hit=1 по-стара версия е, но не дава грешка седмица след кракването, тази е много лека и дори да я настроиш на всяко натискане на ЕНТЕР да прави снимка, пак не лагва. Добре разгледай опциите за невидимост и промени и запомни клавишната комбинация при която се отваря панелът. http://zamunda.net/details.php?id=339124&hit=1 тази е с по-лесен интерфейс, но също си върши работата. На който и да е от двата кейлогъра, погледни формата и пикселите на снимките на десктопа които прави, защото с цел да олекотят програмите не са вкарали допълнителна обработка на изображението и ако си на Уайдскрийн няма да се разчита нищо. Виж си резолюцията на декстопа и раздели на 2 и такива парамеетри сложи на програмите. Пробвай двете защото незнам с каква антивирусна си, защото някой ги разпознават като хакове. Edited July 9, 2013 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Някой може ли да ми препоръча добър Keylogger?Ardamax keylogger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 В коя от фирмите мога да намеря хубава термопаста за процесор? И да не е най-добрата, пак ще ми свърши работа де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Era отиваш и си взимаш керамика 5-6лв или нещо такова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Някой може ли да ми даде телефон на добър ел. техник(ако е в кичука още по-добре), че имам малко дребна работа по ел. инсталацията, а не е за моите ръце Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 В коя от фирмите мога да намеря хубава термопаста за процесор? И да не е най-добрата, пак ще ми свърши работа де. Точно преди 5 минути си поръчах по нета. Разбира се преди това изчетох и изгледах 100 ревюта с тестове и данни на поне 50 вида термопасти, тъй като далеч не всички дават добър резултат. Иначе от Пловдив досега съм купувал от JAR, Викиват и ако не се лъжа - от ЕРА. Не е задължително да е сребърна - само гледай термалното съпротивление да е поне около 0.1 ℃-in2/W, а проводимостта да е 3 W/m-K или повече....разбира се ако ще я ползваш за нещо, дето не грее чак толкова, работа ще ти свършат и пасти с по-слаби характеристики. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 (edited) Поръча си по нета ама не даваш линк? ______________________________Айде дай линка де?! Кво се стискаш? Edited July 9, 2013 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Е, той човекът пита за Пловдив, а моята ще пристигне след месец... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Някой може ли да ми даде телефон на добър ел. техник(ако е в кичука още по-добре), че имам малко дребна работа по ел. инсталацията, а не е за моите ръце 0888523332 - Ники. Много е добър, но не очаквай да е евтин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Понеже в кино "Арена Фламинго" последно съм ходил, когато още се казваше "Кочо Чистеменски", някой знае ли залата дали е климатизирана добре, защото утре или другиден смятам да отида да се поизмъча малко с 3D-то на Z-тата...предполагам, че имат повече от една зала, но конкретно ме интересува тази, в която пускат 3D-тата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Ми климатизирана е но аз там не съм ходил откакто стана арена Май онова кино в мола е по-добре от фламингото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Понеже в кино "Арена Фламинго" последно съм ходил, когато още се казваше "Кочо Чистеменски", някой знае ли залата дали е климатизирана добре, защото утре или другиден смятам да отида да се поизмъча малко с 3D-то на Z-тата...предполагам, че имат повече от една зала, но конкретно ме интересува тази, в която пускат 3D-тата. Не ходи там. Аз останах много разочарован от посещението си на последния Черен Рицар. Екрана е над нивото на очите, малък е, имаше дефект, в единия ъгъл, който направо ми избоде очите цял филм. За звука не помня, защото тоя дефект не ми даде мира. Една жълта дъга, дали от лампата на апарата, дали от нещо зад екрана или върху самия екран - не разбрах, но не ми даде мира. Иди с в Синема Сити като пич и това е. Аз там го гледах този филм. Сядаш на 6-ти ред и си си супер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Идеята беше да "прескоча" до фламингото, понеже ми е на едната крачка, но щом не си заслужава, ще яхна колата и ще отида до синемата. Казваш 6-ти ред ама в коя зала, че го дават в няколко или няма значение... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Някой да ми препоръча хотел в Хисарченце? Искам да скокна тая събота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 (edited) Евтин, скъп? Вече Някой ли ми е името? Или не ми знаеш номера, да ти се не знае Edited July 9, 2013 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Идеята беше да "прескоча" до фламингото, понеже ми е на едната крачка, но щом не си заслужава, ще яхна колата и ще отида до синемата. Казваш 6-ти ред ама в коя зала, че го дават в няколко или няма значение... 1-ва зала. По-напред като цяло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Евтин, скъп? Вече Някой ли ми е името? Или не ми знаеш номера, да ти се не знае Еми... Не знам - ти ми препоръчай, пък ако не ми по джоба, ще ти се обидя и ще те питам пак... Намусено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Аз да попитам и аз - кой е най-свестният хотел в Хисар. Аугуста не ми хареса последния път като бях. Във една от стаите на санаториума си прекарах страхотно преди 7-8 години а тогава дори не беше ремонтирана но причината не беше стаята, а жената с мен, но това е друга тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Я кажи какво не ти хареса? Да знам.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Ами тогава бяхме в един апартамент но приличаше на старо комунистическо жилище с тежките завеси и т.н. Сега ако са го ремонтирали може да е по-добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts