Midex Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Нека продължим в отделна тема в другия раздел, че тука стана много обширно...прехвърлям в софтуерния раздел предишните постове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Гледах по телевизията едно състезание само с BMW,AUdi и Mercedes.Как точно се води този шампионат ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 DTM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 DTM Danke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Трябва ми стругар да изработи 4 шайби, но понеже ще се вграждат в окачването на автомобили ми трябва да са от някакъв материал с добра якост. Да ме насочи някой? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 ... Хосте,пробва ли смесителя вече ? А иначе да питам дали някой е имал проблем с пощата на абв. Днес сутринта влизам и гледам че кутията ми празна...всички писма изчезнали безкрайно Проверих влизанията последните дни...нищо съмнително.От съпорта казаха че нищо не могат да направят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Ужас. Аз сега проверих, нямам такъв проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Ами смесителя по злощастно стечение на обстоятелствата го закупих точно след като си измих колата. Сряда-Четвъртък ще пиша... ще изчакам да се замърси и да го пробвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Ще може ли захранване Fortron 400W да издържи тази конфигурация: GB Z87-HD3 /1150, 8G DDR3 1600, I5-4430 /3.0G/6MB/BOX/LGA1150, GTX650 TI 2G D5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Уж трябва да е достатъчно, минималното за това видео е 400W. Ако нямаш много дискове, не би трябвало да имаш проблеми Погледни дали PSU-то има захранващи кабелчета за видеото, ако на видеото са му нужни такива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Ако захранването е ново, а не някакво подритвано 5-6-годишно, ще издържи, ама не клоквай нищо, че си на ръба. Ако е старо, пак ще държи, но аз бих го заменил при първа възможност. Arpa, тези карти са с 1 6-пинов захранващ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Уж трябва да е достатъчно, минималното за това видео е 400W. Ако нямаш много дискове, не би трябвало да имаш проблеми Погледни дали PSU-то има захранващи кабелчета за видеото, ако на видеото са му нужни такива. Ако говориш за 6пин. буксичката която се включва в картата - да, има такава. Имам два харддиска на компа. В една тема за ЮПС-и четох, че горепосочената конфигурация в IDLE режим изразходва 120W, а в гейминг режим с тежка игра на макс настройки изразходва 220W, което ми навя едни спомени, че този тип Фортрон покриват на 90% тези ватове и запазваха стабилната си работа, което ме изненада, че още се произвеждат и предлагат и си държат почти същата цена както преди 8г., със 120мм. охлаждане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Да ми препоръчате хубав минерален басейн,близо до Пловдив,който да работи вечер (без Хисар) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Здравейте, имам един преобразовател? не съм сигурен как се казва, та, една джаджа дето преобръща тока от 220 на 110 волта и си я ползвам доволно над година, обаче последно време нещо много почна да бражди (като електрожен горе - долу) и се чудя това браждене може ли да се разкара по някакъв начин и дали това е предизвестие, че ще издава багажа, че ако ми изгори техниката която захранва и трябва да се хвърля от някъде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Предизвестие е ,че сдава багажа. Малко вероятно е да ти навреди, по-скоро ще изгори, но това е като да хвърляме боб... По-добре си купи нов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Да ми препоръчате хубав минерален басейн,близо до Пловдив,който да работи вечер (без Хисар) Освен Велинград и Ветрен Дол другаде по-наблизо не се сещам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Стрелча провери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 В стрелча преди работеше денонощно басейна и беше супер. Само дето последно съм ходил преди 4-5 години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 От къде може да се купи кош за вграждане? , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Всеки магазин за мебелен обков. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 (edited) Всеки магазин за мебелен обков. Къде точно си виждал?Проверих на няколко места, но нямаха. Edited July 3, 2013 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Магазина срещу Молдавия - има всичко от този вид. Има и един на Жан Жорес, но там купувам крачета, амортисьори и колела, не съм се заглеждал за кошчета. В първия 100% има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Мисля, че го знам.Ще проверя днес.Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Да попитам някой поръчвал ли е от Англия с посредник ? И заслужава ли си ? Става въпрос за един e-reader. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Мога да ти предложа доставка до България за 12лв, ако го изпратиш до адрес в Англия.В случай, че доставката ти Англия продавач-Англия получател е безплатна още по добре за теб.Получавам пратки от Англия ако не 4ри пъти в месеца, то задължително по 2 пъти.Пратките идват за 6 дена, спрямо изпращането.Тоест товари се в uk в понеделник и пристига в събота. Turn off this option! LT26i using Xparent BlueTapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts