snatch Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 офф колко уникално тъпо!!!Добре, че не съм ги засякъл, защото много се изнервям от такива неща, лишени от какъвто и да е замисъл. Прав си... кога пък в България са давали Simpsons или някое друго култово сериалче като southpark, futurama.. и други от сорта. ай сиктир! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Прав си... кога пък в България са давали Simpsons или някое друго култово сериалче като southpark, futurama.. и други от сорта. ай сиктир! Амии... всъщност дават. По Fox Life. И на 1 юли ще излъчват Семейство Симпсън цял ден даже... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Аз Simpsons или квито са там ги знам само от лепенките в дъвкте от едно време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 какво представлява детската железница? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 25, 2006 Author Share Posted June 25, 2006 Влак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Какво търсят профилите на няколко юзъра в подписа на tankis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 (edited) Какво търсят профилите на няколко юзъра в подписа на tankis? Не знам, на мен ми се струва тъпо Edited June 25, 2006 by afx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Не знам, на мен ми се струва тъпо На мен ми се струва странно, че и аз присъствам. Ние с копчето сме в отделна колонка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Влак. о rly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Не знам, на мен ми се струва тъпо Много тъпо даже! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 За магнитни бури не знам,но беше адска жега,която понякога изпържва мозъците и на симпатичните хора и те стават прасенца. Хмм,вече и аз съм в подписа на tankis,много странно.Да не би всички да сме питали що има профили в подписа му? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 (edited) Хмм,вече и аз съм в подписа на tankis,много странно.Да не би всички да сме питали що има профили в подписа му? Набелязва си жертви Edited June 26, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Някои знае ли къде се обявяват онлаин оценките от приемните изпити по литература и математика за 7 клас ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Хахахаха, и аз съм в черния списък на танкис. Усещам яката конспирация. Хм. Някой май ме наблюдава. А, ма то верно някой наднича през прозореца! Паникаааааа! Спасявайте сееее! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Какво търсят профилите на няколко юзъра в подписа на tankis? Абсолютно нормално явление е да покажеш признаци на душевно разтройство, ако прекараш повече от една седмица в екипа, поддържащ youngdesigner.info Така че не се чудете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Хмм,вече и аз съм в подписа на tankis,много странно.Да не би всички да сме питали що има профили в подписа му? аз не съм питал , ама и аз се намирам там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Абсолютно нормално явление е да покажеш признаци на душевно разтройство, ако прекараш повече от една седмица в екипа, поддържащ youngdesigner.info Така че не се чудете tva be6e dobro az kato mu vidqh podpisa si pomislih 4e ste mu frendove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 какво представлява детската железница? Тук в тази тема на 10 страница съм дал статия за тази детска железница виж по-надолу.Самото влакче си има и сайт само разгледай или по точно мнение под номер 186 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 аз не съм питал , ама и аз се намирам там Срещу една бира ще ти разкрия мистерията кой е tankis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Може ли да се зарежда карта Прима на МТел от друга Прима. Примерно в едната има 20 лв., а в другата 4 лв. Може ли да се прехвърлят 10лв. от едната на другата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 26, 2006 Author Share Posted June 26, 2006 Срещу една бира ще ти разкрия мистерията кой е tankis Той знае. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Срещу една бира ще ти разкрия мистерията кой е tankis Хах, малко ли са ти бирите в Каменица?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Някои знае ли къде се обявяват онлаин оценките от приемните изпити по литература и математика за 7 клас ? ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts