BlackGuardian Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Откъде в Пловдив мога да си купя цветен картон формат А4 220гр? Провери в магазина за художници до корала (срещу Даяната на радиото и телевизията) https://maps.google.com/?ll=42.144052,24.74727&spn=0.001708,0.004128&t=h&z=19&layer=c&cbll=42.143953,24.747269&panoid=tYu48kbUzUOWSi0D3YEL7A&cbp=12,342.97,,0,9.54 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 (edited) Има още един подобен на ул. Отец Паисий в началото точно до стария град. Но специално цветен картон може и в Офис 1 да намериш Edited June 16, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Автомобилен въпрос:Нормално ли е извънградско колата да поддържа темперетура от около 93-94 градуса (пътуване от Пловдив до Пазарджик), а на градско, да вдига супер бързо до към 100 ?! Скоро сменях термостат и тоя от сервиза ме увери, че на 102 градуса колата включвала перката да охлажда, но мен лично това ме озадачава. Има ли причина за тревога?Колата е стара корсичка, 95г някъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Автомобилен въпрос: Нормално ли е извънградско колата да поддържа темперетура от около 93-94 градуса (пътуване от Пловдив до Пазарджик), а на градско, да вдига супер бързо до към 100 ?! ... И да, и не - според зависи...най-вече от модела, като предполагам, че питаш единствено за каране в големите летни жеги. Когато в жегите карам едната си кола (VW Passat), до София при скорост 140 км/ч стабилно държи 85-90C, а в градските задръствания минава стоте...единствено държи поносими температури само когато съм на равно на висока предавка и поддържам средни скорости (50-100 км/ч). При абсолютно същите условия обаче с другата ми кола (Ford Probe), без абсолютно никакво значение каква е околната температура (може и да е 45C, може и да е -20C), при каране на каквато и да е предавка и без никакво значение от скоростта - дали ще е със 140+ на магистрала или ще е с 5 км/ч в час пик - температурата се поддържа в нормата като стрелката все едно е заседнала на таблото. Вероятно си зависи не само от термостат и добър радиатор & вентилатори, но и от количеството охлаждаща течност, защото на форда тя е почти 8 литра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Идеята ми е, нужно ли е да се тревожа, че температурата минава 100те градуса? Или това не е нещо ненормално, още повече при летни жеги? Още повече щом монтьорът ме увери, че няма проблем щом на 102градуса се включвала перката да охлажда? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Перката не е добре чак толкова късно да се включва, защото докато течността започне да се охлажда минава още време, температурата продължава да върви още малко нагоре и има реална опасност да закипи - на пасата ми е е случвало вече 2-3 пъти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Има още един подобен на ул. Отец Паисий в началото точно до стария град. Но специално цветен картон може и в Офис 1 да намериш Благодаря, ще проверя във въпросните магазини, но специално в Офис1 и в Офис Експрес няма това, което ми трябва. Намерих го в един магазин, но е чак във Варна - http://gretasart.com/index.php?route=product/product&path=36_88_89&product_id=255 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 (edited) Аре и аз да се направя на "моралист" - що не си говорите в темата за автомобили? И по темата - искам да сваля сорс кода на един сайт - как? Ред. Не си правете труда, свалих го. Edited June 17, 2013 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurtacan Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 (edited) Къде в Пловдив продават надуваеми басейни за двора .Искам да видя ако е възможно в сайтове им цени, модели, етц едит:gal4enceto,мерси Edited June 17, 2013 by kurtacan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 (edited) Ето ти в Метро : http://proxy.metro-group.com/METRO-Bulgaria/Nonfood_1312/#/spreadview/10/ Има и на последната страница един за 450 лв. (голям). Предполагам и в JYSK има, само че не мога да открия електронен каталог на текущите промоции. В Карфур трябва да има също. Всички тези големи магазини по това време на годината ще имат оферти за такива басейни. Това също може да ти свърши работа : http://www.pazaruvaj.com/basejni-c3222/ Ето Бриколаж : http://www.uchilishtezajeni.com/promocii-i-akcii/mr-bricolage-mosu-brikolaj-katalog-5-06-203-18-06-2013-katalozi-na-vsichki-magazini Edited June 17, 2013 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 сАтанасе, как го свали под Windows, че ми стана любопитно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Автомобилен въпрос: Нормално ли е извънградско колата да поддържа темперетура от около 93-94 градуса (пътуване от Пловдив до Пазарджик), а на градско, да вдига супер бързо до към 100 ?! Скоро сменях термостат и тоя от сервиза ме увери, че на 102 градуса колата включвала перката да охлажда, но мен лично това ме озадачава. Има ли причина за тревога? Колата е стара корсичка, 95г някъде. Не е нормално. На 90 трябва термостатът да отвори. Всичко друго е грешно. Съветвам веднага да отидеш в сервиз и да се провери. И в цялото мнение говориш за форд... ужасТ! Това не е автомобил. Нали знаеш за трите ф-та които трябва да избягваш. форд, Фиат и всички Френски! Ванка, хайде водач на немски Москвич да не обижда други водачи. Орел е по-зле от Форд - мое лично мнение. Имам и от двете по две. Къде в Пловдив продават надуваеми басейни за двора .Искам да видя ако е възможно в сайтове им цени, модели, етц Наблюдавай промоциите в големите вериги - предимно Практикер. Там съм виждал най-добрите "далавери". Говоря за всички размери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 (edited) Десен бутон с хрома и "Преглед на изходния код на страницата". Трябваха ми 5-6 реда хтмл, скриптовете и цсс-а не ме интересуваха. Ето за пример. Edited June 17, 2013 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Трябва ми това > http://www.bomba.bg/procesor-amd-phenom-ii-x4-955-3-2ghz-8mb-cashe-125w-am3-box-amd-x4-955-box.html . До сряда. Чисто нов, с гаранция. До 165лв. Ако някой знае къде го има веднага да си признае Вече съм звънял в Адроит, Мост, Вали, Ера. Няма го. Тия от този сайт не ми отговарят дали е наличен. Трябва ми спешно, за клиент. Не ме интересуват 2ро употребни и прочие. Нов, с гаранция. Може и трей версия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Аааа, разбрал съм погрешно. Мислех, че искаш целия сайт да сваляш, барабар със снимки и т.н. Щото под Линукс се прави с една команда, не знаех под Win как стоят нещата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Не си вярвай толкова. Мотора ако беше 600 щеше да ти удари яко бинокъла на твоя 2ра и да те забрави. Човека може просто да не е давал газ. "Бинокъл", ама само на правата и то не с много, обаче в завоите съм направо "телескоп" в сравнение с него. Аре и аз да се направя на "моралист" - що не си говорите в темата за автомобили? Абсолютно си прав - виноват(и)! Трия диалога с Иван, ако ще и да се сърди.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Ред. Не си правете труда, свалих го.Mожеш да свалиш HTML-a единствено, ако има код който го управлява - забравяш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Доктор Коко в Кичука на Славееви гори 18 работи основно с котки. +1 ! Препоръчвам го също. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Къде в Пловдив продават надуваеми басейни за двора .Искам да видя ако е възможно в сайтове им цени, модели, етцНе се връзвай - много кофти е откъм почистване и поддръжка. След първата година гумата остарява и се чудиш какво да правиш с нея. Нова гума струва колкото половин басейн. Ако имаш възможност изкопай го, направи си свястна система за филтриране и сложи плочки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 За копиране на сайтове каква е командата? Иначе под уин ползвам HTTrack. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 (edited) Никак. Можеш да обходиш статичните линкове - има една камара подобни програми, но дотам. Ако сайта има някакви скриптове това не можеш да го свалиш. Ако има форми, които трябва да се попълнят, трябва да се програмира какво да се попълв във всяка от тях, за да извлечеш информацията. Това, което ти търсиш май е някакъв вид web crawler / spider примерно като това: www.openwebspider.org но ако httrack ти върши работа - ползвай го. Edited June 17, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Да, знам за базите данни и формулярите. За статични сайтове ми е думата. Карай, свърших си работата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 wget -m -p -E -k -K -np http://site Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Трябва ми това > http://www.bomba.bg/procesor-amd-phenom-ii-x4-955-3-2ghz-8mb-cashe-125w-am3-box-amd-x4-955-box.html . До сряда. Чисто нов, с гаранция. До 165лв. Ако някой знае къде го има веднага да си признае Вече съм звънял в Адроит, Мост, Вали, Ера. Няма го. Тия от този сайт не ми отговарят дали е наличен. Трябва ми спешно, за клиент. Не ме интересуват 2ро употребни и прочие. Нов, с гаранция. Може и трей версия. 955 няма в момента май никъде. Преди време се моткаше 965 из страниците на никем, но в момента нищо феномско няма там. Само 945 намерих за 139 лева и безплатна доставка. Ако ти свърши работа, очаквам поне една бира http://www.emag.bg/komponenti-periferni/pc-komponenti/procesori/procesor-amd-phenom-ii-x4-945-quad-core-3000mhz-6mb-socket-am3-box-product Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 (edited) Всеки ден от 10:00 до 18:00 с обедна почивка от 13 до 14ч можеш да дойдеш да те черпя една каменица/загорка/или каквото си избереш. _____________________________ул. Чипровец 1, точно на спиркта на Македония преди Айсберг-а като идваш от Била. Има надписи по стъклата "компютри, принтери и т.н.". Офиса е на ъгъла на жълтата кооперация. Edited June 17, 2013 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts