alchemy Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Става дума за изображение на смърфче (за момченце) и смърфиетка (за момиченце) върху бяла тениска. Общо 20-тина броя. За всеки случай би ли дал координати? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Хм,за първи път ми се случва да забравя нещо в хладилника В случая оставени в камерата свински гърди пълнени с кайма,чийто срок е изтекъл на 11.10.2012.Това ,че са замразени прави ли ги годни за консумация? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Замразени от над 6 месеца... аз не бих ги ял Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Аз също. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Хм,за първи път ми се случва да забравя нещо в хладилника В случая оставени в камерата свински гърди пълнени с кайма,чийто срок е изтекъл на 11.10.2012.Това ,че са замразени прави ли ги годни за консумация? Нищо им няма.Ние какви по-големи боклуци ядем от магазините... За печат на тениски намерих на 12лв, но ми казаха, че като кажа какво точно искам и колко бр. , цената може да падне.Намира се срещу спирката до Синдикалния дом. От къде да си купя говорител 7,8см или макс 8см?На едната ми колонка, говорителя се прецака и сега се чува мн мн слабо.Ходих до Викиват-а но имаха 8,5см а идва голям и няма да може да се побере. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Много са малки.Имаш вариант примерно ето такъв: Това са само високочестотни със филтри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Някой знае ли БНТ1-HD на ефирната цифрова телевизия наистина ли е HD, защото се изписва като 1080i (HD) / HE-AAC 2.0, но реално не виждам почти никаква разлика в качеството на картината и звука спрямо "нормалната" БНТ1, на която пише 576i (SD) / stereo. Всъщност...като че ли има някаква минимална разлика с плюс към HD-то, но ми се струва че по-скоро си го въобразявам, знаейки коя от двете е HD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Въобразяваш си. Става HD само като има HD предаване на нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 И как да разбера кога има предаване в HD след като досега никога не са излъчвали нещо, дето да му сложат логото на HD? И освен това нали онази информация с удебелените букви от горния ми пост ми излиза един вид "по цифров път", след като поискам от приемника "цифрово" инфо за моментното излъчване от съответния канал.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Ами предаванията в HD бяха около световното първенство и олимпиадите. А това, което приемника ти показва е без значение. Той сигнала пак може да си върви с размер 1080, но реално ако няма 1080 на него, няма какво да видиш. На мен от приемника, всичките канали ми излизат с 1080 написано горе. Приемник от доставчика, а не за ефирна телевизия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 (edited) Замразени от над 6 месеца... аз не бих ги ял Дори след термична обработка като изпичане? Edited April 30, 2013 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Хм,за първи път ми се случва да забравя нещо в хладилника В случая оставени в камерата свински гърди пълнени с кайма,чийто срок е изтекъл на 11.10.2012.Това ,че са замразени прави ли ги годни за консумация? И аз не бих ги яла. Виж, да бяха 2 седмици след края на срока, да, но 6 месеца... А и термичната обработка убива микробите... Не го прави по-годно за ядене (според мен). alchemy е по химията, нека да каже като специалист. Но според мен просто тия пържоли не са годни вече за нищо. Дори на котка/куче не бих ги дала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Хм,за първи път ми се случва да забравя нещо в хладилника В случая оставени в камерата свински гърди пълнени с кайма,чийто срок е изтекъл на 11.10.2012.Това ,че са замразени прави ли ги годни за консумация? Дори след термична обработка като изпичане? Ако са замразени преди изтичане на срока на годност нищо им няма. Печи и яж спокойно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Киснали са над 6 месеца във фризера. Аз опечени вече пържоли като съм ги вадил са били едни такива побелели и не са били вкусни. Вероятно зависи от фризера. Моя е на около -15 - -18 някъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Ако са замразени преди изтичане на срока на годност нищо им няма. Печи и яж спокойно. ...обаче във фризера е добре да е поне -18. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Искам да си взема някаква нова мишка.До сега бях с Benq M800 (близо 5 години): , но явно не издържа на Diablo ръновете (колкото и за кратко да бяха) и левия бутон здаде багажа. Искам да си взема нещо пак с 3 бутона което да е удобно и леко.Насочил съм се към няколко модела на Razer, но не знам дали си заслужава "инвестицията" Някой с повече опит с мишките, да даде едно рамо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 $$$? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 (edited) $$$? Ами... 60-70лв.Мисля, че за мишка за работа (не за гейминг) няма смисъл от повече, но може и да греша. П.С. Разбира се тук е в пълна сила анти-мечо Пух правилото - колкото по-малко, толкова по-добре Edited May 4, 2013 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 За 70 лева, която и да хванеш е все едно и също. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 +1Стария ми плъх беше gigabyte-ски (все още го ползвам в офиса), разгледай им гейминг серията, моя плъх не е никак лош. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 От къде дойде идеята, когато в заведение се счупи чаша, да последва ръкопляскане? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 От Happy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 От Happy Ахам, но какъв е смисъла на това действие? Морална подкрепа за този, който е счупил чаша, нещо друго или да се правят на интересни? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 (edited) Да се правят на интересни според мен. Позьорщина като почти всичко в тая държава.. Edited May 4, 2013 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Мен пък ми е интересно номерът със салфетките откъде идва - питах нашия спец Чефо, но и той не можа да ми отговори...вероятно символизират хвърляне на пари, но не съм сигурен... Доколкото знам гръцкият вариант в таверните е с листенца от рози...ама пък салфетки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts