Midex Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Ама имаш право само на един избор, после да не кажеш, че трябвало да бъде чубрица или нещо друго... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 (edited) Ааааа, аз като реша да правя нещо, ще направя тема-анкета с допитване из булфорума...И после ще се обърна към админите... Edited April 24, 2013 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Ако отворя страница с много ембеднати клипчета от YT, машината издиша. Има ли как да се олекоти това натоварване? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 По принцип не. Пробвай с друг браузър. Различните браузъри по различен начин разбираш FLASH-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Същото забелязвам и при 'лисицата', дори и с приличен двуядрен процесор + достатъчно памет - когато отворя няколко подстраници с клипчета, направо си се бъгва на моменти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 При машина с четириядрен процесор, 4 GB RAM, 8800GT видео - пак имах моменти, при които воювах за да се добера до ресурсите на компютъра си, при малко повече табове отворени. Тогава, въпреки всичките му плюсове, помахах за довиждане на този браузър. Държа си го инсталиран де, просто защото на НР iLO-та и други web management интерфейси искат IE или FF (което силно ме дразни)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Същото забелязвам и при 'лисицата', дори и с приличен двуядрен процесор + достатъчно памет - когато отворя няколко подстраници с клипчета, направо си се бъгва на моменти... Генералният проблем е ползването на тоя боклук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Да бе, ама Chrome има такива епични недостатъци, че направо нямам думи. И аз го ползвам, но на моменти ми иде да си изритам компютъра от неземната му простотия! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Например? Аз си ползвам хром и доста рядко ме е дразнил... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Питайте Теди. Него също го дразни хром и е влюбен в лисицата Аз ще ползвам хром докато тръгва бързо и инспекторите и дебъгера работят прилично, иначе мен всичките ме дразнят, само че някои малко повече. А лисицата доскоро заради едни тъпи плъгини (стара версия на firebug май) тръгваше за около минута първия път Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Предстои ми пътуване до Пещера. Има ли някакви местни особености за които трябва да внимавам (скрити патрули из града, странни заведения с интересно отношение и кухня). Че след злополучното ми посещение на Чепеларе вече съм параноя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Ко е станало в Чипилари? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Преди много време имах препирни с КАТ там. Та да знам в Пещера дали има седянки, да избягвам определени питейни заведения и тн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 (edited) Преди много време имах препирни с КАТ там. Та да знам в Пещера дали има седянки, да избягвам определени питейни заведения и тн.Хем те предупредихме...Иначе към Пещера се случва да снимат около разклона за Стамболийски, преди с.Бяга в посока Пещера...другаде не съм ги виждал. Edited April 26, 2013 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostadin Vargulev Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Хора,търся оцветител за храна,нали се сещате оня дето в Америка им вика "Food Coloring". Къде продават в пловдив? Моля дайте отговори че ми трябва спешно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Предстои ми пътуване до Пещера. Има ли някакви местни особености за които трябва да внимавам (скрити патрули из града, странни заведения с интересно отношение и кухня). Че след злополучното ми посещение на Чепеларе вече съм параноя. Нищо не се е променило. Балкана си е балкан, балканските са си същите. Спазвай правилата и няма да имаш грижи. Какви боклуци е раждала и ражда, българска майка просташка... Този парк, другарите ми от "Крива Спица" са го изградили със собствени средства, собствен труд и е първия такъв в България. Просто не мога да повярвам, че съществува толкова нагъл народ. То бива, бива, ама не ми стигат думи, да изразя възмущението си... Простащината е налице и е ясна. Защо обаче това е в тази тема, а не в темата за Печата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Ако отворя страница с много ембеднати клипчета от YT, машината издиша. Има ли как да се олекоти това натоварване?Да. Отиваш на плъгини/extensions намираш флаш и го забраняваш Другия вариант - ъпгрейдваш машината, но щом като i7 с 2 видеокарти и 12гб рам се задъхва - забрави. Флаша е лайно и освен за гледане на видео от YT за друго не става. При това по изключение, защото повечето работят и с html5. Какви боклуци е раждала и ражда, българска майка просташка... Този парк, другарите ми от "Крива Спица" са го изградили със собствени средства, собствен труд и е първия такъв в България. Просто не мога да повярвам, че съществува толкова нагъл народ. То бива, бива, ама не ми стигат думи, да изразя възмущението си... А къде всъщност е това? Да не би да е до ЖП моста бившия стадион (не помня кой) там до руската гимназия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Да. Отиваш на плъгини/extensions намираш флаш и го забраняваш Другия вариант - ъпгрейдваш машината, но щом като i7 с 2 видеокарти и 12гб рам се задъхва - забрави. Флаша е лайно и освен за гледане на видео от YT за друго не става. При това по изключение, защото повечето работят и с html5. А къде всъщност е това? Да не би да е до ЖП моста бившия стадион (не помня кой) там до руската гимназия? maps.google.com 42.141649, 24.715095 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Миналата събота си купих седмична винетка в около 15:00 часа.До часа,в който е купена ли важи или до 28:04 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 До датата включително.Точно 7 дни без значение часа.Примерно от 01.01 до 07.01. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 (edited) Или по-точно казано до 28.04.2013 23:59:59 Edited April 28, 2013 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Аз да попитам очилата, които се купуват за RealD 3D прожекциите в Арена, след края на филма за мен ли си остават ? И ако е така мога ли да ги ползвам следващия път като отида и да не се налага примерно да купувам пак ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 (edited) Някой да ми препоръча къде мога да "печатя" снимка/текст върху тениски?Става дума за по-голямо количество и ми трябва сравнително ниска цена.Може тениските да са от тях, ако не аз ще търся от къде да купя. Имам абсолютно същия въпрос, но не видях надолу в темата някой да е отговорил. И още - дали е реално постижима цената докъм 4-5 лв за детска тениска + снимка (примерно А5)? Edited April 30, 2013 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Ако е през фирма и с тяхна тениска - трудно...по-скоро (след договорка с тях) - около 8-10 лв. П.П. В портокала само дамската + ваденката излиза 9 лв., а мъжката тениска с ваденка - 12 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Имам приятел, който се занимава с нещо подобно. Само че при него е фолио, от което изрязва щампа. Едва ли може да направи някакви детайлни снимки, но щампи като тази няма проблем да се направят.Горния пример го дадох, щото имам такава тениска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts