netrootbg Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Пичове, кажете някоя хубава антивирусна програма, че на Mcafee Total Protection 2009 и резнаха поддръжката, а имам три машини вкъщи да "защитавам". www.cloudantivirus.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Откакто има АВАСТ съм с нея и никога не съм имал проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Нотариус в Кючука? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 (edited) В сградата на автокомбината е най-близкия.Един странен проблем с IE9. След няколко ъпдейта днес или поне така мисля, на едното PC не мога да пиша в Bulforum. Тоест - логвам се нормално, мога да пращам рапорти, да пиша ЛС, но не мога да поуствам в темите. В която и тема да вляза, бара, в който се пише стои неактивен. Нищо не мога да правя на него. Тулчетата за шрифтове и т.н. ги няма. Какво ли не направих, но не мога да го оправя. Ъпдейтнах флаша, ресетнах самия браузър и какво ли не, но не ще животното проклето и не ще... На машината, от която пиша, също минаха всички ъпдейти или поне тези, които си поиска и тук проблем няма...Съвети?Ето какво става, като направя опит дори да едитна от проблемното PC - дори мнението ми не излиза: Edited February 25, 2013 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Виж дали ще има проблем ако пуснеш Internet Explorer (No-Addons) от Start Menu-то. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 (edited) Виж дали ще има проблем ако пуснеш Internet Explorer (No-Addons) от Start Menu-то. Същата работа... Edit: Възможно ли е да е поради липса на някои шрифтове? В Mobilebulgaria.com попаднах на това. Въпросния ъпдейт се е инсталирал на проблемното PC, но на другото не. Махнах го, но явно не е това проблема или вече изтритите шрифтове не може да се възстановят... Знам ли и аз... Не ми се преинсталира, да го еВа... Edited February 25, 2013 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Пичове, кажете някоя хубава антивирусна програма, че на Mcafee Total Protection 2009 и резнаха поддръжката, а имам три машини вкъщи да "защитавам". На майкрософтската какво й е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 някой знае ли къде могат да ми поцинковат болтове за джанти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 някой знае ли къде могат да ми поцинковат болтове за джанти? http://www.zinkovipokritia.com/bg/kontakti.html - са специалисти в това и няма да ти падне покритието, тъй като този тип болтове може да се каже че се използват по-активно. Има и вариант по-близо; До въртящия се мотокар на Рекорд, в дясно, има магазин за крепежни изделия и мисля че могат или с 'кадмиране' или да ти помогнат с информация; въпреки че кадмиране не ти препоръчвам защото разяжда част от болта и пада по-бързо. Пак в същата уличка но в ляво имаше цех за кадмиране но незнам дали работят с клиенти извън рекорд. Но питай в магазинчето, струват ми се учтиви хора и ще те упътят. Прецени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Нужно е горещо поцинковане.Само в цинковите покрития. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Същата работа... Edit: Възможно ли е да е поради липса на някои шрифтове? В Mobilebulgaria.com попаднах на това. Въпросния ъпдейт се е инсталирал на проблемното PC, но на другото не. Махнах го, но явно не е това проблема или вече изтритите шрифтове не може да се възстановят... Знам ли и аз... Не ми се преинсталира, да го еВа... Защо не опиташ да сетнеш дефолтните настройки на браузъра, включително и за Java. На Java проблем ми мирише. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Каква е причината часовникът на компютъра ми да се "побърква" от време на време? Преди година пак беше станало същото за няколко дена както сега - на всеки час избързва по 5-6 минути...сверявам го, но след около час пак е 5 минути напред. Разбирам да изостава, но да избързва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 1. Проблем с часовника на BIOS-а.2. Програма, която ти го прецаква. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 (edited) Защо не опиташ да сетнеш дефолтните настройки на браузъра, включително и за Java. На Java проблем ми мирише. С това започнах и аз заподозрях java, но гредичка. Всичко връщах поне няколко пъти, но нищо. Накрая днес преинсталирах целия комп, като преди това му купих нов хард, защото и без това бях решил да го сменям и си реших проблема. Сега имам някакво досадно Microsoft Office Groove в Content менюто на десния бутон на мишката. Къде седяха тези проклетии, че да го изтрия. Много ме дразни и ми разширява ужасно менюто, а пусто имам навика по 10 пъти да си цъкам Refresh и това само ми вади очите... В тази връзка продавам хард 160GB Seagate SATA. За инфо на лични. Харда е в перфектно здраве! Edited February 26, 2013 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 На майкрософтската какво й е? Нищо й няма. В момента съм сложил по една на всяка машина - Аваст, Пандата и Майкрософт. След месец ще реша коя от трите да оставя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Пламене, имам същия проблем. Ръчно синхронизиране е решението. Поне веднъж на месец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 ... на всеки час избързва по 5-6 минути...сверявам го, но след около час пак е 5 минути напред. Разбирам да изостава, но да избързва... Ей на това му се вика overclock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Каква е причината часовникът на компютъра ми да се "побърква" от време на време? Преди година пак беше станало същото за няколко дена както сега - на всеки час избързва по 5-6 минути...сверявам го, но след около час пак е 5 минути напред. Разбирам да изостава, но да избързва... С коя операционна система си? Може сървъра от който се синхронизира да има проблем и затова да се прецаква твоят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Windows Registry Editor Version 5.00 ; Change or Adjust Internet Time Synchronization Interval [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\W32Time\TimeProviders\NtpClient] ; Synchronize every 3600 seconds (1 hour) "SpecialPollInterval"=dword:00000e10 Имал съм подобен проблем, но така и не установих причината. Оправи се чак след преинсталация. Опитай да промениш интервала на синхронизиране: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Пламене, имам същия проблем. Ръчно синхронизиране е решението. Поне веднъж на месец. Веднъж месечно?? Имаш ли представа с това 5-минутно избързване на всеки час за 30 дена колко ще натрупа... С коя операционна система си? Може сървъра от който се синхронизира да има проблем и затова да се прецаква твоят. XP SP3 ---------------------------- Имал съм подобен проблем, но така и не установих причината. Оправи се чак след преинсталация. Опитай да промениш интервала на синхронизиране: Ще го опитам това, за да сверява по-начесто. Интересното е, че миналия път, когато пак имах такъв проблем за известно време...нищо не правих (защото пак не знаех причината), но след 2-3 дена ръчни сверявания пустият му часовник се освести сам и си тръгна нормално. Сега явно пак не е на кеф нещо и ще видя докога... П.П. Щях да те питам дали да въвеждам нов ред, ама сега видях, че всъщност го има, мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Избери друг сървър от настройките и му задай да се синхронизира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Засега промених регистъра по начина на plameni, а и щом мога да си слагам произволна стойност, ако трябва и на 10 минути ще му сложа да се опреснява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Засега промених регистъра по начина на plameni, а и щом мога да си слагам произволна стойност, ако трябва и на 10 минути ще му сложа да се опреснява. най-лесно е да ресттартираш и да влезеш в БИОС-а там го остави за 30 минути на екрана с часовника ако не избърза 2,5 минути за тези 30 м --> значи проблема е в някоя 'вредна' програма ако избърза--> проблема е в часовника/дъното/евнтуално батерията Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Някой по моя въпрос с MSOffice Groove от предната страница? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Някой по моя въпрос с MSOffice Groove от предната страница? В самия MS Groove трябва да имаш настройка за показване на контекстните менюта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts