w00x Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Може да го руутнеш и да си го ползваш като нормален таблет, без ограниченията от Amazon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Може да го руутнеш и да си го ползваш като нормален таблет, без ограниченията от Amazon. Благодаря за информацията; А много ли е трудно или все ще намеря инфо от нета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Благодаря за информацията; А много ли е трудно или все ще намеря инфо от нета. Не съм се интересувал от руутването на Kindle Fire. При останалите Android устройства, трудността варира, но ако следваш инструкциите, ще се оправиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 (edited) Някой сеща ли се за заведение с панорамна гледка към града? (Онова на последния етаж на Тримонциум не работи.) Edited January 6, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Някой сеща ли се за заведение с панорамна гледка към града? (Онова на последния етаж на Тримонциум не работи.) Последния етаж на Екселсиор. Принципно кефа е горе на терасата, но и долу ако седнеш до прозореца има отлична панорама на изток. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 (edited) Някой сеща ли се за заведение с панорамна гледка към града? (Онова на последния етаж на Тримонциум не работи.) Бар Панорама - Парк-хотел "Санкт Петербург" Ресторант Sky Plaza - хотел "Марица" но провери дали работят. Edited January 6, 2013 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Аз да уточня, че казах глупост - не Екселсиор, а Сити Център! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Аз да уточня, че казах глупост - не Екселсиор, а Сити Център! Ресторанта е затворен от поне 6 месеца. Или поне лятото не работеше. Ти кога си бил там последно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Ресторанта е затворен от поне 6 месеца. Или поне лятото не работеше. Ти кога си бил там последно? Много отдавна... Защо така са го затворили? тоя бар беше много приятен за фиркане на коктейли! Особено лятно време горе на покрива... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Много отдавна... Защо така са го затворили? тоя бар беше много приятен за фиркане на коктейли! Особено лятно време горе на покрива... Не знам дали от тази година или от миналата го затвориха, но и на мен ми харесваше. Може бара на 3тия етаж да работи, в това не съм сигурен, но ресторанта на последния със сигурност това лято не работеше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Земетресение ли имаше? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Съвсем да! Най-кроткото, което съм виждал някога Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Земетресение ли имаше? Tuesday January 8 2013, 14:16:08 UTC 6 minutes ago Aegean Sea 5.8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Някой да сподели откъде да закупя презервативи в голямо количество (съответно на по-ниски цени). Примерно към 100тина. На ленти ли, на кутии ли, както там се продават. ако още не си намерил - на ЛС ще ти дам телефон на вносител от Пд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Някой има ли предложение от къде мога да закупя копринени кърпички на цена по-ниска от 15лв бройката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Да ми препоръчате някоя от машинките за хляб? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Да ми препоръчате някоя от машинките за хляб? Здравей Ние сме с една машинка от този магазин и сме много доволни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Да ми препоръчате някоя от машинките за хляб? Мулинекс най-добре. Вземи си висок клас и най-важното - с висока мощност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Мулинекс най-добре. Вземи си висок клас и най-важното - с висока мощност. Колко висока да бъде? Тези които видях в Технополис са по 700w. Не знам обаче с какъв размер да избера. Над килограм има ли смисъл? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Колко висока да бъде? Тези които видях в Технополис са по 700w. Не знам обаче с какъв размер да избера. Над килограм има ли смисъл? МНОГО слаби гледаш - нашата е 1650 вата. Принципно всичко има смисъл, може би освен възможността за багети, които точно един път сме правили. Повече грамаж - по-голям хляб. Мисли колко хляб ядеш и за колко време. Но основното е мощността - така имаш нормално втасване и хубав хляб. Moulinex OW 5024 - това е нашата. Разрови из Форума ги коментирахме някъде, че на мен ужасно ми се спи сега... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Някой планинар да каже мнение за ето този спален чувал.Човека който ше го ползва, често пътува и понякога се налага да спи в камиона с който пътува. Някъде в Пловдив да предлагат спални чували? (освен веригите като Метро и т.н.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Някой имал ли е допир с тези макети, пише 12листа съдържание с 193гр. http://www.toy.store.bg/p24685/zamykyt-baba-vida-hartien-model.html Някой купувал ли си е такъв модел и дали е паянатав, защото при този грам на опаковката ми се струва че няма да е от картон, а от обикновен ксерокс лист и ще се омачка и деформира за нула време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 (edited) Спалният чувал е добър. Даже е евтин. Човека да си купи и един чаршаф за спален чувал, ще му е още по-добре. А зимни пътувания има ли и с какво се отоплява кабината? За да знам какъв акъл да дам. Чаршаф за спален чувал Ред. Ако ще спи зимно време в камиона и не се топли кабината, да си вземе такъв или подобен чувал DEVIL Ред. 2 Магазини за екипировка в Пловдив http://www.bgsport-shop.com/ http://sportdepot.bg/bg/shops/magazin_plovdiv_riteil-6.html Може и други да има, аз за тези се сещам... Edited January 12, 2013 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Я дайте малко акъл. Трябва да инсталирам XP на едно EEEPC900, но нещо не става играта. Правя буутваща флашка, качвам всичко, но не зацепва и ми пише да махна дивайса и да рестартирам. В същото време, същата флашка я правя и качвам Windows 7 и си тръгва да се инсталира и няма дертове. Сещате се, че този боклук не е за седмица и трябва по някакъв начин да го сборя с XP. Правил друг от същия модел и там не помня да съм имал този проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Я дайте малко акъл. Трябва да инсталирам XP на едно EEEPC900, но нещо не става играта. Правя буутваща флашка, качвам всичко, но не зацепва и ми пише да махна дивайса и да рестартирам. В същото време, същата флашка я правя и качвам Windows 7 и си тръгва да се инсталира и няма дертове. Сещате се, че този боклук не е за седмица и трябва по някакъв начин да го сборя с XP. Правил друг от същия модел и там не помня да съм имал този проблем. Миналата година бях на същото дередже като теб. Какво ли не мъчих и не успях да запиша XP. В крайна сметка сложих 7-ца и всичко заспа. Даже ако не се лъжа беше същия модел. Да питам и аз нещо. Някой може ли да ми каже откъде да си сваля драйвери за XP за следната камера: Fujitsu Siemens DLV-B16. На Вин7 няма проблеми, тъй като сама намира, ама за ХП... не намирам нещо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts