vikktor Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 това ли е първата: http://ebookbrowse.com/jim-collin-built-to-last-pdf-d19214467 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Нямаш нужда от такива фирми. Трябва ти фирма която доставя стоки от Англия. След кратко търсене в гугъл ще ти излезнат доста такива. Не е точно така... Зависи какво иска да си вземе. Тея гаражни посредници взимат по 10% май, Sportsdirect взимат 30 Паунда, а фирма, която вози насам също не е никак евтино, така че много зависи на каква стойност е това, което иска да купи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Тези които возят насам, взимат до 1,2 паунда на килограм.Аз си поръчвам доста от спортсдайректа и цената за доставка ми излиза около 5-7% от стойността на поръчката.Но естествено зависи какво се поръчва.Реално 10кг. дрехи е адски много стока.А и имайки предвид разликите в цените спрямо България.... само от 1-2 артикула си избил цената на доставката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Какво толкова много поръчвате от тоя Sportsdirect, акъла ми не го побира. Стоките им са ужасни. Пратиха ми бели дамски маратонки Адидас, от които едната беше пожълтяла от слънцето. Никога повече! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Не е точно така... Зависи какво иска да си вземе. Тея гаражни посредници взимат по 10% май, Sportsdirect взимат 30 Паунда, а фирма, която вози насам също не е никак евтино, така че много зависи на каква стойност е това, което иска да купи! Вече ти отговориха. Не говоря за фирма която да го купи. Става въпрос за такива които ти предоставят адрес в Англия на който да си поръчваш нещата. Те просто ти ги доставят после. Цената е малко по - ниска от тази която ти написа magdanoz4o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Никога не съм получил кофти стока от СД.Цените ме устройват, както и качеството. Максималната цена е 1,2 паунда.Но общо взето се върти около пануд/кг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 SLASH, feat. Miles Kennedy & The Conspirators Някой бил ли е на концерт във въпросната зала Фестивална? Кой от трите вида билет е най - добре да се закупи? Фен зоната добър вариант ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 (edited) това ли е първата: http://ebookbrowse.com/jim-collin-built-to-last-pdf-d19214467 ? Да, но там са само 7 страници За стоки от Англия, аз лично ползвам тази фирма.Всяка седмица имат курс на сам, пращат писмо като ти пристигне стоката в техния склад и смс когато пристигне в БГ и я обработят. Най-оферта е за стоките който са "само днес" на промоция (мисля всяка Събота и Неделя има такива).Отстъпките са доста големи и се избива доставката до Англия и после до БГ. Качеството е... задоволително.Имам около 30 артикула от там.Някой не са мръднали, други след първото пране пуснаха боя (уж Lee Copper). А да.Другото голямо предимство е, че много от големите им магазини с електронно пазаруване, не предлагат доставка до БГ и чрез куриерската фирма може да се възползваш и от тях. Edited November 30, 2012 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 1. Built to Last, Jim Collins Под формата на mp3 върши ли ти работа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 (edited) Под формата на mp3 върши ли ти работа? Ами в краен случай, само прочита да не е от някой индиец/руснак Edited November 30, 2012 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Лекси на Пещерско до колко работи тази вечер? Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 (edited) Ще правя пълен формат на компа, абсолютно всичко. Как да изтрия всичко до дупка, включително и регистрите; защото и след пълен формат пак ми е вадило неща от няколко години назад. Някой има ли опит с такива програми Благодаря на изказалите се за принтера; оправих го. Edited December 1, 2012 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 От едно известно време като отварям различни сайтове, форума също, в левия ъгъл долу изкачат реклами в едно малко банерче/аплетче/ или там както се води. Появява се като отваря сайтове от най-различно естество. Това някаква нова щуротия за реклама ли са измислили? Т.е и други ли я виждат, или та си търся нещо по компа, дето ми я праска? Ясно, че съдържанието се определя от това къде съм и т.н, но просто ми е интересно дали е поредната новост в онлайн рекламите, или е нещо локално при мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Лекси на Пещерско до колко работи тази вечер? Благодаря. Според сайта им, Работно време: Понеделник - Неделя 7.30 до 23.00. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Според сайта им, Работно време: Понеделник - Неделя 7.30 до 23.00. Мммм, аз бях виждал на стикера на вратата им до 22:30 но не знам дали и уикендите е така, а пък ходене в онази посока имам след 20мин..Дано ги хвана, благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 При теб е само. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 или е нещо локално при мен. При теб е само. Не е. И на мен ми искачаше до одеве. Потърси нещо от рода на TornTV или едно друго имах навряно в програм файлс - Yooloo или нещо подобно. Разкарах ги и спря да ми излиза. Но поп-ъп джама не спира де(в тракера).... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Ето за такова нещо става дума. Във ФФ понеже имам приставка за рекламите, излиза само х-чето, въпреки че зоната на тая реклама остава активна и примерно в онзи ъгъл не мога да избера линковете от форума. Както се вижда и в другия браузър излиза. Но този проблем го имам и в офиса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Не, различно е. При мен беше само като малък слайд-бар над лентата на windows. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Spybot не хваща нищо нередно. Антивирусната и тя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 До преди 2 часа бях в офиса. Там съм с IE без добавки. Нямам такова нещо. Вкъщи съм с лисица под пингвин. Също ги нямам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Имах го само на Хрома. Без нищо да е засечено. Сигурно някоя програма навира някъв адуеър... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 На кой сайт това? Аз го нямам на нито един браузър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 (edited) на произволни - тук, в калдата и т.н Не се появява всеки път, но го има. Ще пробвам и хрома, и там имам инсталиран адблокър. Иначе в гугъл, м$ и други подобни сайтове това го няма. И в хрома оствам до плаващ х без реклама. Но се появява само в сайтове с някакви реклами. Както казах по-рано, в на големите фирми сайтовете такова нещо липсва. Edited December 2, 2012 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quakes Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 (edited) Някой може ли да ми каже къде продават термопаста? Смятах да си купя от PIC, обаче като им гледам сайта май не продават. Все пак утре ще мина през офиса им да питам. В Техномаркет/Технополис няма, а се оказа, че Мултирама вече не работи. Някакви съвети къде да търся? (по възможност около ст. Ботев) Edit: В PIC има, просто съм търсил по грешен начин Edited December 2, 2012 by quakes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts