host Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Някой да ме насочи от къде да свалям PS3 игри? Арена и Замунда са лом. В Пиратския също няма точно каквото ми трябва (т.е. няма сийдъри). Конкретно ми трябва работеща версия на GT5. Бих я купил по принцип, но не работи блу-рей четеца... та?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Някой да ме насочи от къде да свалям PS3 игри? Арена и Замунда са лом. В Пиратския също няма точно каквото ми трябва (т.е. няма сийдъри). Конкретно ми трябва работеща версия на GT5. Бих я купил по принцип, но не работи блу-рей четеца... та?! Google пробва ли? Ама по-внимателно така.. Ето ти имена на релийси. Gran Turismo 5 Academy Edition PS3-STRiKE Gran Turismo 5 PATCHED EBOOT ONLY EUR READNFO JB PS3-PS3DOXNEW Gran Turismo 5 EUR JB PS3-PEMA Gran Turismo 5 PS3-DComics NEW! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Вече съм пробвал тия Всичките или нямат сийдъри, или се свалят с 250кб/с или остават на черен екран при стартитрането с логото на GT5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 rutracker.org??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Там колкото и странно да звучи дори го няма качен или аз не го намирам тоя торент. Иначе 1во там гледах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 (edited) Пробвай и тук. В този сайт съм намирал много неща, които ги няма другаде. Можеш да дърпаш и без регистрация. http://kat.ph/usearch/Gran%20Turismo%205/ Edited October 4, 2012 by charmock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 10x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 (edited) Вече съм пробвал тия Всичките или нямат сийдъри, или се свалят с 250кб/с или остават на черен екран при стартитрането с логото на GT5. Ами то ако самия релийс не работи, от където и да го свалиш - все тая. Не се пускат много релийси на едно заглавие по принцип. Особено ако са еднакви. Успех в търсенето иначе. Играта изглежда много яка. Ако намериш от къде да я свалиш - да споделиш, че и аз смятам да взимам PS3 и това ще ми е едно от първите заглавия. Edited October 4, 2012 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Не си взимай fat-конзола. В никакъв случай! Имат много дефекти на блу-рей модула. И на самата оптика също. Гледай да си вземеш слим и възможно с най-голям хард или помисли да си сложиш 1тб вътрешен. Не е лошо ако е бая натоварвана машината да се отвори и смаже вентилатора и смени термопастата, че бая греят дебелите конзоли поне. Ако имаш проблеми с хакване, настройване на FTP сървър може да ми пишеш - като цяло е доста лесно. Като цяло е голям кеф машината, блу-рей плеър да я ползва дори само човек за филми пак е кеф. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Не си взимай fat-конзола. В никакъв случай! Имат много дефекти на блу-рей модула. И на самата оптика също. Гледай да си вземеш слим и възможно с най-голям хард или помисли да си сложиш 1тб вътрешен. Не е лошо ако е бая натоварвана машината да се отвори и смаже вентилатора и смени термопастата, че бая греят дебелите конзоли поне. Ако имаш проблеми с хакване, настройване на FTP сървър може да ми пишеш - като цяло е доста лесно. Като цяло е голям кеф машината, блу-рей плеър да я ползва дори само човек за филми пак е кеф. Ами аз бях чел, че 80ГБ ФАТ били най-добре. Пък и ФАТ вървят по-евтино.. Аз реално blu-ray няма от къде да гледам. То една "видеотека" от която да си наема няма. Писачка за блу-рей нямам, нямам и намерение да си купувам с по 3-4лв за един празен диск... Това за вътрешния е вариант, ако стигна чак до там, че да ми трябва толкова много място. За хакването - смятам да взема хакната. Разбрах, че тия над версия 3.55 не могат да се хакват и трябва да се сваля версията на фирмуера, което пък струвало един камион пари. Ти сам ли си я хаквал? Аз ще я ползвам главно за игра. За филмите смятам да си взема един мултимедиен плейър. DLNA връзка така или иначе си имам на телевизора. Твоята за колко си я взел? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 (edited) Онлайн хипермаркет освен гет.бг?Ъъъ само за България... Edited October 4, 2012 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Онлайн хипермаркет освен гет.бг?Ъъъ само за България... mall.bg electron.bg ако искаш техника. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Последно, че вече хептен се олях - (ако може да се прехвърлят мненията в "какво ви минава през главата" примерно, моите и на w00x) Моята е общо взето "подарък" - фат 60гб. Сам я хакнах и подкарва игрите стига да ги качи правилно човек - рацепих се да цъкам NFS: Unleashed 2. ОБАЧЕ! Ако не работи Bluray-а някои игри не може да се цъкат защото искат диск в конзолата оригинален - може и да не е на същата игра, но се лъже конзолата, че има. Иначе оферти гледам бая има около 350-400лв за слимове, та ако аз давах парите не бих взел фат ама както решиш. В момента моята конзола е с 3.55 firmware, Multiman 4 - има и вграден плеър за филми всякакви формати каквито ти дойде на ум + поддръжка на събтитри на кирилица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 mall.bg electron.bg ако искаш техника. Благодаря. Първото изобщо не ми го отваря... Други предложения...?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Благодаря. Първото изобщо не ми го отваря... Други предложения...?! Объркал съм адреса. Затова не ти го отваря. http://mallbg.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Мда, това е. Междувременно намерих още два-три, които изглеждат читави...Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Да питам пак за басейните. В училище Матевски в Тракия също има , някой да е ходил и да има прясно инфо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Да ми кажете къде в Пловдив има магазини за бяла техника втора ръка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 На някой да му се намира скенер? Трябва ми да се сканират 20-25 страници от един учебник за една дипломна работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Да ми кажете къде в Пловдив има магазини за бяла техника втора ръка? Тук http://www.bgmaps.com/link/98B0A59A219F5A6A2FC8EDC1CF8C3B0A и тук http://www.bgmaps.com/link/4D227C7173BB9B216458ED4F7F22BFED Пазарувал съм и от двете места - доволен съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Накратко, имам една допълнителна заплата всеки месец, която ми се иска да вкарам в някакъв влог и парите да се събират там. Досега парите ми ги даваха на ръка, но от следващият месец ще трябва да си открия сметка, на която да ми ги превеждат. Възможно ли е да се направи някакъв спестовен влог, в който директно да се превеждат парите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Накратко, имам една допълнителна заплата всеки месец, която ми се иска да вкарам в някакъв влог и парите да се събират там. Досега парите ми ги даваха на ръка, но от следващият месец ще трябва да си открия сметка, на която да ми ги превеждат. Възможно ли е да се направи някакъв спестовен влог, в който директно да се превеждат парите? Работодателя го вълнува единствено банката и номера на сметката където да ги превежда парите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Работодателя го вълнува единствено банката и номера на сметката където да ги превежда парите. Това ми е пределно ясно. Притеснява ме, че обикновено парите се превеждат от 1-10 число на месеца и е вероятно да стане мазало с падежи и прочие глупости. В понеденик направо ще ходя до Райфайзен(там трябва да бъде открита сметката) да видя какво може да се измисли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Нямаш грижи. Смени си периода, така че извлечението да се генерира на последно число от месеца. Повечето карти могат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Откъде мога да намеря малки зъбни колелца? Не знам какъв размер е, но имам оригиналното, което е спукано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts