Antares Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Здравейте купих си някаква мишка "HP" която се връзва към USB портовете, които са ми отзад на компютара, защото ми е по- стар. И от скоро имам следния проблем пускахм компютъра и след 30мин, мишката спира нещо пюлка и пише, че не разпознава нищо. Трябва да я включа и изключа и после става на всеки 10мин. Омръзна ми да се навеждъм и си включих другата мишка към оригиналното място за мишки, обаче другата мишка много зле и сега трябва да купувам трета майче? АХАХАХАХАХАХАХАХА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Харесал съм си този таблет PRIVILEG MID-7D / GPS има го на цена от 237лв. Трябва ми за браузване и някое клипче . HDMI и GPS са бонус ако ми потрябват . Доста се рових и за тази цена с тези глезотии друго не намерих . Мисля да ме изкара 1-2г и да го смена . Някой да има отзиви от този таблет конкретно ? Ако можете да предложите нещо по-добро за тези пари максимум 250лв. повече не ми се дават . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Как да конвертирам .ape в mp3? Торент +допълнителни кодеци Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Шукар тенкю. Сблъсках се с интересен проблем - на жената във фейсбук и зачезва тая хуйня отдясно с чата и онова отгоре, дето някой коментира или тагва, или харесва, като си направи мащаба на страницата на 100%. Като го направи на 90%р се появява, но пък е смалено и е гадно. Влязох с моя акаунт - нямаше проблем. Някой да се е сблъсквал с нещо такова? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Само на мен ли ми отваря zamunda по 5 минути... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Само при мен ли вечер Замундата е достаааа лагава? Кога зарежда за 1-2 мин, кога изобщо не зарежда. Само на мен ли ми отваря zamunda по 5 минути... Ставаме 2-ма. Всяка вечер е така и даже не правя опити да влизам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Шукар тенкю. Сблъсках се с интересен проблем - на жената във фейсбук и зачезва тая хуйня отдясно с чата и онова отгоре, дето някой коментира или тагва, или харесва, като си направи мащаба на страницата на 100%. Като го направи на 90%р се появява, но пък е смалено и е гадно. Влязох с моя акаунт - нямаше проблем. Някой да се е сблъсквал с нещо такова? Странно при мен винаги е над 120% даже и няма грижи. Това на монитор с каква разделителна способност? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 1366х768 - лаптоп. Win7 Ultimate, Chrome. Интересното е, че при мен е на 110% процента и го няма това. Влязох в профила си на нейния компютър - нямах проблеми. Предполагам, е нещо от настройките на самия и профил, защото с други профили няма проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Т'ва за фейса според мен е настройка. Със замундата нямам проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Къде в Пловдив има закрити плувни басейни? Говоря за такива с коридори в които може да се плува нормално. Също така да са поне 25 метра дълги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Къде в Пловдив има закрити плувни басейни? Говоря за такива с коридори в които може да се плува нормално. Също така да са поне 25 метра дълги. My link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 My link От тук показаните 8 басейна: 4 не отговарят на изискванията, 1 не работи, 1 не става изобщо. Остават 2 за които се надявам някой да сподели как са: Новотел-а и Тримонциум. Четох, че в Джия Бийч и някъде близо до Новотела имало. Някой да ги е посещавал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 На Младост Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 На Младост Точно него не го броя. Четох, че е адски натоварено и можело да се посещава само в определени часове. Като добавка нямало шкафчета за багаж. Така ли е или е стара информацията? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 (edited) Последно бях да плувам ,миналата пролет.Шкафчета няма да,понеже хлапетата от училището в близост населяват басейна, почти цял ден.Най-натоварен беше след - 5-6 вечерта.През деня става за плуване от 12 ~2, на обяд. Edited October 3, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Младост го ремонтираха миналия месец, но не знам какво точно е правено по него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 (edited) Къде в Пловдив има закрити плувни басейни? Говоря за такива с коридори в които може да се плува нормално. Също така да са поне 25 метра дълги. Твоя басейн е в Новотела, стига да имаш излишни $ Edited October 3, 2012 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Новотела само че искат над 100 кинта на месец. Иначе се включват още екстри. Освен това може да си хванеш и гадже разбрах - там стоели златотърсачките и дебнели на пусия Отиваш с мерцедес и ланец 2кг и моментално се образувала опашка от кандидатки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Отиваш с мерцедес и ланец 2кг и моментално се образувала опашка от кандидатки Още ли върви "модата" с тежките златни ланци, баси? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Още ли върви "модата" с тежките златни ланци, баси? Не точно - може и скъп коняк да извадиш, но като не е споделен с приятели - КАЙСИИ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Чувствай се поканен От коняка съм изпил има-няма 25мл... Още ли върви "модата" с тежките златни ланци, баси? Идея си нямам, но така ми разправяше на един приятел мацката, че басейна на новотела бил "ловно място" на подобни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 в мазето на хотел Тримонциум има закрит басейн. дължината ако не е 25 поне до 20 го докарва. не е много натоварен. чист е, има съблекални и други шукарии. Води се СПА, тъй че цените миналата зима бяха къмто 10лв/посещение. имаше някакви месечни карти с доста по-смислени от новотелските цени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 На Тримона е много добър басейна и си заслужава повече от този на Новотела, поне според мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Обаче басейнът в Тримонциум е малък, ми каза една приятелка. Със сигурност няма 25 метра. Ако човек е решил да плува сериозно, може да му се завие свят от непрекъснато сменяне на посоката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Новотела само че искат над 100 кинта на месец. Иначе се включват още екстри. Освен това може да си хванеш и гадже разбрах - там стоели златотърсачките и дебнели на пусия Отиваш с мерцедес и ланец 2кг и моментално се образувала опашка от кандидатки Е това е кофти. Значи като отида с Бентли-то и нямам шанс да си хвана . в мазето на хотел Тримонциум има закрит басейн. дължината ако не е 25 поне до 20 го докарва. не е много натоварен. чист е, има съблекални и други шукарии. Води се СПА, тъй че цените миналата зима бяха къмто 10лв/посещение. имаше някакви месечни карти с доста по-смислени от новотелските цени. Обаче басейнът в Тримонциум е малък, ми каза една приятелка. Със сигурност няма 25 метра. Ако човек е решил да плува сериозно, може да му се завие свят от непрекъснато сменяне на посоката. Ще ги проверя и двата как са. Този в Тримонциум ми е по - удобен понеже мога да ходя и пеша. Идеята ми е когато съм си в Бг да не си нарушавам ритъма и да има къде да ходя. Иначе в Сараево си използвам един хотел в който съм с месечна карта. Скоро ще напиша какви са впечатленията от тези басейни в Пловдив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts