TRIBALERO Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 (edited) оффф пак ми се появи нещо на тоя ***** laptop ,като мушна слушалките във входа на саунд картата чувам един пукащ звук през няколко секунди (но не винаги ) .А сега и като си пуснах замалко външния аудио хардуер на Трактор го чувам пак това + случайно забиване на парчетата.Пробвах всичките uSB-та и нищо не помага . :angry1 и btw,звука не идва от слушалките,пробвах ги на другия комп. и всичко е чук. Слових си нова OS,само дето CPU-то ми е 80 градуса ...и май трябва термо паста ... Препоръчайте ми сервиз в Кичука ,където ще ми изчистят laptopa и сменят термо пастата ? Edited September 10, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 (edited) Мога да ти дам координатите на един приятел, който се занимава с тия неща. Ама не е в Кичука. Сервиза му е до пешеходния мост. Edited September 10, 2012 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 (edited) Няма проблем,искам просто да ми се оправи лаптопа ,и да не си личи ,че е отварян по какъвто и да е начин.Не разбирам от hardware на лаптопи,и за това не смея да си го отворя сам между другото,пукащият звук пак се появи .... но с по ниска интензивност.Не ми е особен проблем,но поне се надявам ,че като сложа драйвърите за audio hardware-а да няма пукане ... Може ли това да е от PSU-то ? Edited September 10, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Здравейте, Предстои ми пътуване до Гърция, личната карта ми е от старите с цветната снимка и е все още валиден. Питам понеже помня че за който иска да напуска границата трябваше даго смени, но не помня за визовите страни ли важеше това. Ще ми направят ли проблем с тази лична карта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Не. За 10г. това ми е второто море и не искам да се прецака, Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 За 10г. това ми е второто море и не искам да се прецака, Благодаря. Пътувам доста често, а моята карта също е от старите... От 2 дена си блъскам главата с ebay.co.uk, като се опитвам да си поръчам една батерия за лаптоп. До трима търговци се допитах, като първия директно ме отряза, другите двама ми писаха следното: В крайна сметка как мога да си поръчам насраната батерия, защото знам, че постоянно се доставят стоки от ebay.co.uk? Аз използвам http://gabco.org/ Вече бая неща си поръчах и досега не съм имал проблеми... 2.20 на килограм мисля че беше цената... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 (edited) Мога да ти дам координатите на един приятел, който се занимава с тия неща. Ама не е в Кичука. Сервиза му е до пешеходния мост. разбрах се за утре. Мисля ,че видях къде ми е проблема в лаптопа,,, от тук : предлагат различни оптимизации на вин 7 ...и си свалих LatencyMON. В линка по-горе се споменава,че латенции под 1 ms , не са проблем.Но на мен ми показа ,че проблема идва от ndis.sys - NDIS 6.20 driver, Microsoft Corporation / Highest DPC routine execution time (µs): 31917.278195. Edited September 10, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Някой да се сеща за офис на Лев Инс или техен представител в близост до центъра или хотел Лайпциг. Върти ми се, че имаше един до Червения дракон на бул. Руски? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Имаше в блока в един апартамент, но мисля, че вече не са там. Провери по телефона бре! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Току-що се връщам. Има все още. Там са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 (edited) Да попитам някой знае ли къде в нета може да се намери списък на университетите, на които дипломите важат и в други страни и съответно кои са тези страни? Гледах в сайта на МОН, но или съм го изпуснала, или няма такова нещо... Edited September 11, 2012 by supertikva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 po princip na vsichki vajat v strani ot evropeiskia saiuz a na po golemite i v drugi problema e che e samo po princip edva li shte namerish niakoi da ti priznae diplomata izvan bg edinstvenia shans tova da stane e da si imal niakade izvan bg staj ili ako iskash niakakva magistratura da zavarshish izvan bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 (edited) Колеги,кажете къде е тоя hdd regenerator от Hiren boot cd-тата ? пробвах версия 9.5 но не намерих програмата. Снощи бях оставил да се seed-ва един торент и на сутринта гледам hdd sentinel-а е паднал с 1 %,и сега е на 76 % health . Някоя по нова версия ли да свалям ? Гледам в замундата има няк'во Hiren's BootDVD v15.1 ,2~3 Гб е ,не е проблем да го драсна на едно двд,но дали ще има тоя tool . Edited September 12, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 (edited) Колеги,кажете къде е тоя hdd regenerator от Hiren boot cd-тата ? пробвах версия 9.5 но не намерих програмата. Снощи бях оставил да се seed-ва един торент и на сутринта гледам hdd sentinel-а е паднал с 1 %,и сега е на 76 % health . Някоя по нова версия ли да свалям ? Гледам в замундата има няк'во Hiren's BootDVD v15.1 ,2~3 Гб е ,не е проблем да го драсна на едно двд,но дали ще има тоя tool . В тази версия, която цитираш има алтернатива на програмата, която търсиш: HDAT2 4.53the main function is testing and repair (regenerates) bad sectors for detected devices. A freeware alternative of HDD Regenerator. v.9.2 има HDD Regenarator Edited September 12, 2012 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 (edited) Прерових почти всичките торенти ,и самo в един намерих програмата : във версия 10.6. Пише ,че е DOS freeware.Значи трябва да я пусна през дос. За HDAt2 пише ,че работи през вин-а. Edited September 12, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Искам да си свържа видеото с ТВ тунера на компа и си взех вчера от Кузмов скарт-чинч кабел. Скарт-а е за видеото, а чинчовете за тунера. Само че кабелът не бачка. Дали е защото чинчовете са IN а на мен за целта ми трябват OUT или чисто и просто кабелът е развален? В магазина ми предлагаха некъв кабел от единия край не с 3 ами с 6 чинча. Дали 3 от тях са IN а другите 3-OUT и точно той да ми свърши работа? Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Нямаш ли скарт преходник с in/out ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Нямаш ли скарт преходник с in/out ? Не, но изглажда като да е полезна джаджа. А иначе имаш ли си идея в моя случай IN или OUT чинчове ми трябват? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Ако искаш да записваш с видеото от тунера, то ти трябват аут чинчове откъм тунера. Ако искаш да гледаш видео с тунера, то аут трябва да е откъм видеото. Аут е винаги откъм излъчващото устройство, ин е при приемащото устройство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 В магазина ми предлагаха некъв кабел от единия край не с 3 ами с 6 чинча. Дали 3 от тях са IN а другите 3-OUT и точно той да ми свърши работа? Благодаря. Точно такъв са ти предложили. А кабелът, който си взел е "обърнат" и няма да ти свърши работа. Вариант с преходник като на снимката, друг вариант отиваш в Кузмов, казваш, че не става и доплащаш за другия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Ебаси,обърках се ,честно.2 часа сканирах под дос с hard disc regenerator 1.7. И няма нито един бад сектор ! после пускам наново OS-а и гледам в hard disk sentinel-а още 2 бад сектора се появават.Здравето вече е на 73 % . WTF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 ... отиваш в Кузмов, казваш, че не става и доплащаш за другия. Току що направих именно това. Дано да свърши работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Искам да начертая няколко криви линии и да ги оразмеря. Не искам да инсталирам AutoCad, CorelDraw или AdobeIllustrator колкото за това. Какво да ползвам за целта? Трябва да направя един правоъгълник със заоблени краища после от него да изрежа една част и да мога да слагам точни размери на всяка от правите линни там. Няма ли нещо лесно, малко и удобно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Какво имаш предвид под "точни размери" - при разпечатване? И да попитам, някой ползвал ли е услугите на фирма за управление на етажна собственост - име, телефон, цени, отзиви? Какво да търсим и да изискваме от тях? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts