zweti_lettera Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Къде в Пловдив мога да купя точило за ножове? Или къде да занеса един милион тъпи ножове, за да ги наточат? Досега като се изтъпеше един, купувахме нов, но вече станаха толкова много, че реших да сменим тактиката с някаква по-разумна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Във всеки от по-големит емагазини трябва да продават и точила за ножове. Аз моето примерно си го купих от Метро. Иначе за точилар - знам, че около централна гара е имало един (поне мо Във всеки от по-големите магазини трябва да продават и точила за ножове. Аз моето примерно си го купих от Метро. Иначе за точилар - знам, че около централна гара е имало един (поне моята фризьорка каза, че някъде там си носи ножиците за точене) Но точни координати не мога да дам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Къде в Пловдив мога да купя точило за ножове? Или къде да занеса един милион тъпи ножове, за да ги наточат? Досега като се изтъпеше един, купувахме нов, но вече станаха толкова много, че реших да сменим тактиката с някаква по-разумна. Носиш ги при мен, комшията ще ги наточи. Точилата, които се продават обикновено са пълни боклуци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Носиш ги при мен, комшията ще ги наточи. Точилата, които се продават обикновено са пълни боклуци. Подкрепям- никаква работа не вършат. Аз си взех един шмиргел - съсипах 3 ножа, но четвъртия така хубаво го наточих че още държи вече 2ра година Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Кажете някакви отзиви за външна ЮСБ саунд карта. 1. Трябва ли да се инсталира някакъв софтуер на всеки компютър на който се ползва. 2. Слушалките ще започнат ли да свирят по-силно от такава саунд карта. 3. какво ще кажете за този модел ЦЪК Благодаря за инфото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Поне тази, която ползвам, няма нужда от софтуеър. Не смятам, че ще чуеш нещо "по-силно". Тази като гледам има разни екстри, които трябва сам да сравниш с наличните ти и тогава да прецениш дали ти е нужна. Аз например я ползвам на един лаптоп, чийто жак е повреден и нямам друг начин да изведа звук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Поне тази, която ползвам, няма нужда от софтуеър. Не смятам, че ще чуеш нещо "по-силно". Тази като гледам има разни екстри, които трябва сам да сравниш с наличните ти и тогава да прецениш дали ти е нужна. Аз например я ползвам на един лаптоп, чийто жак е повреден и нямам друг начин да изведа звук. Имаш някаква идея как да направя звукът по-мощен. Просто уинампа не ми стига за това дето съм намислил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Имаш някаква идея как да направя звукът по-мощен. Просто уинампа не ми стига за това дето съм намислил. С усилвател за слушалки можеш да усилиш сигнала, който се подава през 3,5мм жака. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Имаш някаква идея как да направя звукът по-мощен. Просто уинампа не ми стига за това дето съм намислил. Не знам какво се опитваш да направиш, но тази карта е за слушалки и то от "малките". Имам същата само че не пише "hama" на нея - чиста проба китайски са но работят - ръгаш и тръгва и това е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Някой има ли идея, как най-безопасно и безболезнено, могат да се почистят медно-никелови монети ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 пробвах го ,ма не ме става.Пробвах 2 приложения ,едното - Shazam (не иска да работи) ,другото Soundhound (не иска да ми намери парчето...явно каталога е скромен). Като цяло ми харесва програмата,но не мога да му свикна на тоя андроид. sega go probvah raboti shazam s bluestacks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 (edited) Що е : Google Диск ,и има ли почва у нас ? https://drive.google.com Нещо с инсталиране на софтуер от google e свързано,но не искам излишни програми по системата . sega go probvah raboti shazam s bluestacks е как ? Сложиш емулатора,заредих го.Изтеглих си Шазам,заредих го.Тап-нах на голямото S ,и ми изписа : Сори,ма нещо се обърка... Тап-нах бутона от долният ляв ъгъл - loading ....и до там.Това го пробвах на лаптопа с включен И изключен жак,с foobar и WMP. Edited August 13, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 probvai nastroikite na app size sashto taka ot play store-a li go iztegli ili ot drugade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 (edited) Благодаря на djadomraz и w00x. Някой има ли на идея къде мога да намеря камъните Шунгит и Зеолит в Пловдив; не ми се поръчва по сайтове. Благодаря Edited August 14, 2012 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Някой има ли идея, как най-безопасно и безболезнено, могат да се почистят медно-никелови монети ? Ако може да се вярва на ония от предаването за заложните къщи по history канала - монетите били по ценни, като не се чистят и полират. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Аз повредих моите, забравяйки ги в микс от оцет и сода бикарбонат .... няколко месеца... Весо, със сода става добре. Мисля, че повече от това е излишно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Що е : Google Диск ,и има ли почва у нас ? https://drive.google.com Нещо с инсталиране на софтуер от google e свързано,но не искам излишни програми по системата . Как така какво е? Cloud Storage с безплатни 5ГБ и софтуер за синхронизация с настолни машини. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Аз повредих моите, забравяйки ги в микс от оцет и сода бикарбонат .... няколко месеца... Весо, със сода става добре. Мисля, че повече от това е излишно. Сода, ама няма ли да ги надера ако ги изжуля със сода. И содата суха ли да е или във вода да я разтворя ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Как така какво е? Cloud Storage с безплатни 5ГБ и софтуер за синхронизация с настолни машини. би ми било от полза само дано нямат някакви copyright правила за музика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 би ми било от полза само дано нямат някакви copyright правила за музика. Може да прочетеш License Agreement-а. Там пише. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Педеразите от ЕВН сменят електромерите нито имаше съобщение нито нищо . Щели да дадат после протоколи . Нещо ми намирисва че ще ни клецат какво се прави в такива случаи ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Купува се вазелин... Евентуално КЗП...ама колко ще помогнат..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Педеразите от ЕВН сменят електромерите нито имаше съобщение нито нищо . Щели да дадат после протоколи . Нещо ми намирисва че ще ни клецат какво се прави в такива случаи ? До момента на всеки, на който са направили този номер, е имало разлики. (поне от тези, които аз познавам) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Миналия месец сметката в офиса е повече от двойна. Къде да питам защо? Проблема е че хазяите са неясно къде а с договор за наем само един път вече ме отсвириха... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Педеразите от ЕВН сменят електромерите нито имаше съобщение нито нищо . Щели да дадат после протоколи . Нещо ми намирисва че ще ни клецат какво се прави в такива случаи ? Пише си на вратата на входа.Поне на нашата пишеше.След това ни мушнаха протокол под вратата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts