exabyte Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 (edited) Харда е 120 ГБ. От стария хард, за C: ми е през кура... Това за обединяването на партишъните как става? Като инсталирам новия Уин и после, така ли? Няма проблем да ги обединиш и преди да го инсталираш, но си мисля че ако са големи дяловете, по-бързо ще стане, ако се обедини след преместването на ОС-а на другия HDD. Edited August 9, 2012 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Каква е тази "върхова" и откога я има, че явно съм проспал нещо... Акциза ще е смешен, въпреки че сметката е около 300лв... Иначе гледам компютъра ми заедно с мониторите консумира 500w... 600 ако го натоваря... а съм взел захранване от 1KW... Става въпрос за доставена мощност, не консумирана. Как да е, смешно е, така че го забрави. Ако си на двойно тарифиране цените ще са други. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Към коя фирма да се обърна за изграждане на система за видео наблюдение? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Към коя фирма да се обърна за изграждане на система за видео наблюдение? Събери оферти. "Анди" е един вариант. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Към коя фирма да се обърна за изграждане на система за видео наблюдение? DSC. Едва ли има по-добро решение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Уиндоуса има ли някаква вградена програма за изключване след определено време или трябва да инсталирам отделно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 task scheduler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Нещо става с фейсбука ми от няколко дена насам; като цъкна на титулната страница си излиза, но като се логна и акаунта ми и всичко е като в текстови формат. Какво мога да направя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Изчисти кеша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Изчисти кеша Всичкия кеш изчистих и на двата браузъра, не е това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 (edited) Някакъв Shazam emulator за PC ? или начини за пускане на андроид апликации под Win. Edited August 12, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Някакъв Shazam emulator за PC ? или начини за пускане на андроид апликации под Win. Може да си сложиш emulator, но не знам до колко ще ти свърширабота (по принцип е предназначен за developer-и) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Инсталирах си SSD-То. Тъпия Акронис ми прееба 500 ГБ информация. Всичко мога да преживея, ама снимките и музиката.... Сега се мъча с GetDataBack. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Инсталирах си SSD-То. Тъпия Акронис ми прееба 500 ГБ информация. Всичко мога да преживея, ама снимките и музиката.... Сега се мъча с GetDataBack. Ами защо не ме послуша да си направиш бекъп? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Някакъв Shazam emulator за PC ? или начини за пускане на андроид апликации под Win. http://bluestacks.com/ ako si poracham telefon ot kanada za 120-150$ triabva li da plashtam taksi da go osvobojdavam ot mitnicata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 От къде да си купя Уенлок или Мандевил?!?!? ОТ КЪДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?!?!??!?!?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 (edited) От къде да си купя Уенлок или Мандевил?!?!? ОТ КЪДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?!?!??!?!?!?!? http://shop.london2012.com/mascot-olympic-toys/mascot-toys,default,sc.html Малко скъпо излиза 34 паунда, ама ти си милионерче не те бърка Edited August 12, 2012 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 http://bluestacks.com/ пробвах го ,ма не ме става.Пробвах 2 приложения ,едното - Shazam (не иска да работи) ,другото Soundhound (не иска да ми намери парчето...явно каталога е скромен). Като цяло ми харесва програмата,но не мога да му свикна на тоя андроид. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Някакъв Shazam emulator за PC ? или начини за пускане на андроид апликации под Win. Android Development Kit-a евентуално ама може да се изприщиш докато го подкараш и не съм убеден, че ще тръгне shazam т.е. може и да тръгне ама дали микрофона ще се върже не знам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 (edited) Някой има ли представа дали ако хвана такси до Чешнегирово ще трябва да платя и обратния курс до Пловдив? Също и предположения колко ще излезе горе-долу, както и ако някой знае най-евтиното такси да сподели ще съм благодарен. Със сигурност ще платиш и обратния курс - нормално е. Мерси за информацията. Edited August 12, 2012 by chefoto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Със сигурност ще платиш и обратния курс - нормално е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Един "стандартен" въпрос: някой да знае къде има протектори за 7" таблет (Privilieg MID7G), но не в онлайн магазин? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Дайде идея за прилични тонколонки. Нещо на logitech, creative но да не са n+1 а просто стерео и то относително компактни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 (edited) Edifier - много добра марка на много сносна цена. В Зора имт 2-3 вида 2.1 от техните разгледай, имаше и 2ки само. Edited August 13, 2012 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 (edited) Дайде идея за прилични тонколонки. Нещо на logitech, creative но да не са n+1 а просто стерео и то относително компактни Creative Gigaworks T20/T40 Edited August 13, 2012 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts