netrootbg Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Как мога да си почистя раницата? Мога ли направо в пералнята да я сложа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Мога ли направо в пералнята да я сложа? Може, стига да няма зашити прегради от пресован картон или др. подобни. Може да я пуснеш на 30С или за по-сигурно - на "студено" с някакъв хубав прах и за всеки случай изключи центрофугата (пак си зависи от самата раница де...). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Може, стига да няма зашити прегради от пресован картон или др. подобни. Може да я пуснеш на 30С или за по-сигурно - на "студено" с някакъв хубав прах и за всеки случай изключи центрофугата (пак си зависи от самата раница де...). И идея си нямам дали има или няма пресован картон. Единственото по - твърдо нещо е тази страна която е насочена към гърба. По - твърда е, но не прекалено много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 И идея си нямам дали има или няма пресован картон. Единственото по - твърдо нещо е тази страна която е насочена към гърба. По - твърда е, но не прекалено много. По-добре не рискувай тогава, защото ако е, има вероятност при прането да се разпадне или най-малкото да се деформира. ------------------------------------------------------------------- Аз пък, като фен на Кока-Колата да попитам - от кои магазини в Пловдив се взимат наградите, които са под черните капачки от последната игра, че вече съм събрал няколко...питах в Билла и още 1-2 места, но не ми дадоха отговор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 В Карфур има със сигурност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Ванка, снимай раницата или ми кажи модела - ще ти кажа можеш ли да я изпереш. По принцип на всички читави раници им се маха гърба именно с тази цел - да може да се пере. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Май имам фобия от отпечатъците от пръсти, които остават по дисплея Тия дни ще ходя да разгледам N97 MINI и доколко може да е функционален без да се ползва touch-screen-а. Благодаря за помощта BlackBerry е твоето решение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Ванка, снимай раницата или ми кажи модела - ще ти кажа можеш ли да я изпереш. По принцип на всички читави раници им се маха гърба именно с тази цел - да може да се пере. Не ми остана днес време да я снимам. Утре вечерта ще го направя. Още вчера търсих за етикети, но не намерих. Единствено пише, че е произведена в Китай. Раницата няма марка. Носи логото на една фирма и са поръчани специално за нея. Доста качествена изработка е. Колко багаж сме пренесли не е истина. Няколко пъти вече лети до Египет с мен. Имат и нова партида, но те за няма и месец се разпадат. От към гърба има нещо твърдо и гъвкаво. Няма начин да се извади. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Моят съвет е да пробваш в долния ъгъл на твърдото да отчупиш малко - ако се счупи лесно е картон и не става за пране. Ако ли не - най-вероятно е пластмаса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 Имам проблем с KMPlayer, ако гледам всеки един филм на който се добавят субтитрите отделно, мога да ги увеличавам с alt+f1,но ако е DVD, тази клавишна комбинация не действа, дори и в опцията на ДВД няма комбинация за увеличаване. Какда увелича размера на субтитрите на ДВД филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 май няма да можеш, субтитрите в ДВД-тата са като картинки и се наслагват върху картината, а не са текст, който плеъра да възпроизвежда с променлив размер шрифт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 пичове, някой да зне къде точно се намира фитнес зала Хекрулес на гребната? нейде из хангарите било, но в гугъла нещо не откривам точно информация. също и работно време някой ако знае? че дойде време за фичнес Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Къде мога да си намеря хубави пластмасови пулове за табла, ама такива, които си тежат на мястото? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Трябва ли да се заплаща споменаването/използването на Google, YouTube, Facebook и т.н. във филми? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 пичове, някой да зне къде точно се намира фитнес зала Хекрулес на гребната? нейде из хангарите било, но в гугъла нещо не откривам точно информация. също и работно време някой ако знае? че дойде време за фичнес ако не се е променило нещо о т 5-6 години: намира се под хангарите на нулевите метри на гребната. влиза се през стъклена врата до стълбите, които са в средата на самите хангари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Трябва ми високо устойчиво на изтъркване фолио за покритие на част от бюро по което ще се търкат метални кутии - нещо тефлонова лента или подобно. Идеи? Съвсем малки парчета ми трябват 2бр 100см х 50см. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Трябва ми високо устойчиво на изтъркване фолио за покритие на част от бюро по което ще се търкат метални кутии - нещо тефлонова лента или подобно. Идеи? Съвсем малки парчета ми трябват 2бр 100см х 50см. Твоето решение е в Трега ООД, срещу бензиностанцията до кръговото на Кукленско шосе и околовръстното. Тефлона се продава на листове, но да знаеш, че не е никак евтин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Има ли кухненски плот над 60см широк? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Има ли кухненски плот над 60см широк? тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 тук Размери; 4100/600мм. Ширина 90 см. и 120 см., както и двустранен постформинг Това не мога да го разбера. 4м на 60см е ясно. Какво е това другото 90см и 120см не мога да схвана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Размери; 4100/600мм. Ширина 90 см. и 120 см., както и двустранен постформинг Това не мога да го разбера. 4м на 60см е ясно. Какво е това другото 90см и 120см не мога да схвана. Елементарно, Уотсън! На линка са дадени 2 модела, съответно с ширини 90 и 120 см, а иначе дължината може да ти я отрежат от 4 метра до 60 см. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Току-що им звънях. Оказа се че само на 90 имат и то 4 цвята точно (пак е нещо) проблема е че са в София. Онези до циганската махала не са и чували за подобни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Хора, кажете къде да прегледам за мобилни телефони в рамките до 120 лева. Освен ясния вече бул. Руски, да ме напътите някъде другаде? Някакъв магазин с богат асортимент. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Гледай от този сайт. Цените са супер добри (според мен), а и момчето, което се занимава с телефоните, е много точно. Праща ги с гаранцията и всички неща. Доставката ще ти е около максимум 10-тина лева. Три пъти съм пазарувала от него и съм много доволна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Благодаря, Галче, но на мен ми трябваше за днес. Както и да е, купих вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts