Mockingbird Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 (edited) С тези данни изобщо не мога да ти помогна...Това са общи характеристики, които нямат връзка с необходимите такива, за да изчислим някакъв обем.Нужни са TS параметри.Ето тук можеш да видиш такива параметри.Там където пише електро-акустични параметри.Или поне кажи марка и модел, да се опитаме из мрежата да намерим нещо.Или чукни някоя снимка, поне да ги видим.А и така като гледам, ще трябва да се правят и пасивни филтри...Да им разделиш честотите.. Edited May 12, 2012 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat Gosho Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Предлагат ли някъде туби от по 10 литра +- като тези за минерална вода? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Някой може ли да помогне с един код изпуших направо .... това като го добавя <a href="http://www.mixcloud.com/"target="_blank"onclick="window.open("http://www.soundcloud.com/");"<a style="color:#02a0c7; font-weight: bold;">TEXT here<strong>021</strong></a> ...би трябвало да стане: <p><span style="font-size: small;">TEXT1 - <a href="http://www.mixcloud.com/"target="_blank"onclick="window.open("http://www.soundcloud.com/");"<a style="color:#02a0c7; font-weight: bold;">Set<strong>021</strong></a> with <span style="color: #ff6600;">TEXT2</span>TEXT3 <strong>TEXT4<br /></strong></span></p> След като го запаметя ,2та линка се отварят заедно ...и всичко си е наред.Обаче след като добавя още 2-3 кода от по горните ,нещо се бъгва и започва да отваря само 1вият линк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 (edited) <a ... onclick="....." <a..... разкарай второто <а отделно това със inline styles е проява на възможно най-кофти вкус (един вид)... т.е. сигурен признак, че е правено от новобранец (или некадърник ако не е новобранец) Отделно, че отварянето на popup с window.open(..) повечето браузъри го блокират защото е досадно и трябва на въпросния сайт специално да му разрешиш да го прави. Edited May 14, 2012 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Сега мисля ,че го управих...разкарах и цветовете и болд-а.А иначе firefox-а явно блокира вторият прозорец,и трябва да рефреш-на страницата няколко пъти, поне за да отвори и 2та.Хром ги отваря винаги . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 (edited) Здравейте, искам да ви попитам за интернета на М-тел за смартфон. Има някакво ограничение от 256 или 512МВ на максимална скорост и после падала на 64 Kbps според инфото в сайта им. Тази паднала скорост достатъчна ли е или не става за ползване и е измама и не си заслужава? Edited May 14, 2012 by supertikva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Тази паднала скорост достатъчна ли е или не става за ползване и е измама и не си заслужава? За свършване на някаква спешна работа става. Също и за форуми, пощи, фейсбук/туитър и подобни. Но за нищо друго. Недей да очакваш че с тая скорост ще сваляш филми и ще гледаш клипове в тубата. Ако нямаш друг интернет, 64kbps е рай! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 За свършване на някаква спешна работа става. Също и за форуми, пощи, фейсбук/туитър и подобни. Но за нищо друго. Недей да очакваш че с тая скорост ще сваляш филми и ще гледаш клипове в тубата. Ако нямаш друг интернет, 64kbps е рай! На мен не ми стигат тия 64Кбит-а. Тва са си 7КБ/сек, а да не говорим, че дори не са и толкова, а са по-малко. Само за поща и чатовете. Като скайпа го синхронизирах през Wi-Fi преди да излезна. 256МБ ще са напълно достатъчни. Аз имам 1000 на моя план, не се ограничавам с нищо, че дори и стриймвам понякога и в момента съм на 290МБ / 25 ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 хихихи, преди и игри сваляхме с тия 8 KB/s Съвсем достатъчни са за телефон, не го мисли Дори за voip вършат работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 хихихи, преди и игри сваляхме с тия 8 KB/s Съвсем достатъчни са за телефон, не го мисли Дори за voip вършат работа Ех... времена,времена.Как съм се кефил на 3КБ и пинг < 10мс в IRC... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Откъде в Пловдив мога да си купя крушка, енергоспестяваща на 12V? не светодиодна, не автомобилна, ами тип енергоспестяваща като тези, които вече почти всички си слагаме по полилеите? Нормален цокъл Е27, но на 12 волта. Бях си купил от някъде, не помня вече откъде такава лампа за клемите на акумулатора, да си светя като окъснея по полянките,и много ми харесваше как свети. Беше, разбира се, марка Kilips, и ако си спомня откъде я купувах, направо бих отишъл да си взема нова, но уви, беше преди доста време. Крушката загина славно в багажника под една каса бира, затова си търся нова, ако някой знае откъде да си купя, ще съм благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Крушката загина славно в багажника под една каса бира, затова си търся нова, ако някой знае откъде да си купя, ще съм благодарен Това трябва да те подсети, че бирата не трябва да се заседява толкова дълго и трябва да се унищожава овреме. Китайците продават всякакви цокли и волтажи, но пък се чака 2-3 седмици, докато дойде... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Моят интернет е със скорост 128к и да ви кажа и lol се играе с него ама за 2.50 на месец толкоз Аз съм с план от vivacom и съм си добавил от тия "солниците". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 и да ви кажа и lol се играе с него и съм си добавил от тия "солниците". Какво е lol и какво е "солница"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Какво е lol и какво е "солница"? lol е league of legends. Солницата е това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Това трябва да те подсети, че бирата не трябва да се заседява толкова дълго и трябва да се унищожава овреме. Китайците продават всякакви цокли и волтажи, но пък се чака 2-3 седмици, докато дойде... хахах то тя бирата малко седя, даже не можа да се стопли ама честно казано не ми се занимава да поръчвам, да чакам... някъде ако продават да мина да си взема, иначе аз и други лампи имам, ама пък друго си е излизаш на полянката и вадиш енергоспестяващата (това в кръга на шегата, разбира се). Истината е, че светеше доста по-приятно от нормалните лампи за коли, и най-важното - като погледнеш в нея не заслепява, а осветява доста добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Във Викиват няма ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Там "обожавам" да пазарувам, особено при лелките на лампите, които как само не ме убиват с поглед като ги питам нещо по-странно и по-различно от нормална крушка, не знам... предпочитам да ходя там само в най-най-най-краен случаи. Не съм минавал скоро оттам да проверя, иначе може и да имат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Там "обожавам" да пазарувам +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 препоръчайте ми добро ресторантче/кръчме в Пловдив с голям екран... замислили сме да гледаме някъде Шампионската в събота, но има колебания за мястото още--- ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 препоръчайте ми добро ресторантче/кръчме в Пловдив с голям екран... замислили сме да гледаме някъде Шампионската в събота, но има колебания за мястото още--- ^^ може да пробваш това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Някой да знае къде в Пловдив режат с лазер? Трябва ми да се направят тънки отвори на едни капаци, които отвори да станат като оригиналните, които има, но са недостатъчни. Също така и цени за това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 WaterJet вместо лазер става ли? Ако става - фирма Милара Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Имам един много нестандартен въпрос ...който ме събуди от сън ... някакви идеи за това,къде мога да намеря Фън Шуй ...за бар/клуб ? Само не казвайте - Какъв е смисъла от Фън Шуй ,в един бар ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Имам един много нестандартен въпрос ...който ме събуди от сън ... някакви идеи за това,къде мога да намеря Фън Шуй ...за бар/клуб ? Само не казвайте - Какъв е смисъла от Фън Шуй ,в един бар ? Ти наясно ли си какво питаш изобщо? Със сигурност не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts