w00x Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Шибаният рутер постоянно си прави таш*аци с мен! Спира ми upload-а до машините, които са конектнати към него. Или дори и да не го спира го прави мега турбо тера бавен! Рестарт, нов фърмуер, удар в земята... Нищо не помага. По някое време се оправя сам. Някой да има идеи? Да не прегрява? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Не съм се замислял за такава възможност, защото все още можеш да се конектнеш към него, аи зимата също го правеше. А и download-а си бичи на макс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Какъв е рутера? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Здравейте, Някой знае ли как се отглежда декоративен мини-портокал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 От къде си купувате слънчеви очила? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 От някъде където продават Polaroid. Но моите лупи са хелиоматици, та аз поне ги мисля тия работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 От оптиката до Огледалото. Много добри цени на оригинални очила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 От оптиката до Огледалото. Много добри цени на оригинални очила. Подскажи ми. Къде е "Огледалото"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Някаква идея какво стана с wrzru.com? Защо изчезна, някога ще я възстановят ли и т.н.? Питам, тъй като ми беше заглавна страница, а сега ме прехвърля директно към bt.wrzru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 От къде си купувате слънчеви очила? Аз последните си ги купих от Lero. Зависи каква марка търсиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 (edited) От къде си купувате слънчеви очила? От Opticlasa в мола и от Lero. А да: други очила освен silhouette и то кафяви не искам и да чуя. Ваньо, ако искаш да те зарибя ела да ти покажа моите. До тук вече 2ма зарибих, третия не му харесаха цените и си взе някакви rayban-оподобни за 100лв понеже той само на поляризацията държеше. Аз след като поносих малко тези разкарах всички останали, вкл. подарих на моя кум едни ray ban - струваха ми се ужасно дървени, грозни и неудобни. Edited May 10, 2012 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 На мен не ми отиват такива очила. Но и за мен цената ще е водеща. Нямам идея колко е нормално за едни очила. Никога не съм търсел, никога не съм гледал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 (edited) Тези тук са около 400-600лв За това дали ти отиват или не - виж и пробвай. Но това са очила които не усещаш че ги носиш. Хем не падат хем не се усещат Edited May 10, 2012 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Подскажи ми. Къде е "Огледалото"? Това е ако караш по Мария Луиза и идваш от Главната в посока Мото Пфое. След кръстовището на Източен, по-надолу има светофар, на който може да завиеш само надясно към поделението. Продължаваш малко и зад спирката е едно заведение Огледалото, а малко след него е оптиката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Сетих сееееееееееееееее! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Нямам идея колко е нормално за едни очила. Никога не съм търсел, никога не съм гледал. Евтини очила със защити са между 40 и 100лв. Дизайнерските марки са от 150 - 200лв нагоре, като по-известните като Gucci, Prada, D&G, Armani, Bvlgari, Roberto Cavalli започват от 300 нагоре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Не ми тряат известни. Тряат ми очила, които ще ми вършат работа и няма да са за 1-2 години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 На жена ми взехме едни Polaroid за около 100 лв(бяха с някакви намаления) - с разни антирефлексни покрития, намаляват плясъка ала-бала. Добри са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Можете ли да ме насочите към магазини в Пловдив за бяла техника втора употреба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 От къде си купувате слънчеви очила? От Сараево, (икона с голямо намигане). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Имаш PM. Някой ша ми обясни ли как се гледат 3D филми на телевизор ако нямаш blue-ray? Ако може някой, който вече го е правил... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Някой да му се намират от книжните 1лв и да иска да ги трампи за метални по курс нещо от рода на 1 x 1,50лв? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Не ми тряат известни. Тряат ми очила, които ще ми вършат работа и няма да са за 1-2 години. http://www.stenata.com/ochila/pregled/page/1 Харесай си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Преди време някой беше питал същото, но тъй като не помня отговора(който също е и към 30-50 страници назад) питам и аз: къде мога да занеса да изследват определено вещество? Става въпрос за един креатин, който имам съмнение, че освен известния положителен ефект, е имал и доста негативен такъв(няма да ви занимавам с подробности в какво се изразява той). Когато си го купих от сила.бг в коментарите нямаше негативни мнения, но е възможно да съм нацелил кутия с прецакан материал, така да се каже... И тъй като 1 приятел също има определени оплаквания след приемането на същия този креатин (от моята кутия) имаме силни подозрения, че именно креатинът е причината за тези ни оплаквания. Та сега след като споделих човешката си житейска драма, бих се радвал ако ми дадете отговор на въпроса от 1втото изречение. А и също колко време отнема и приблизително какви пари струва/? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 1.Да, постижима идея е. 2.Дай данни на говорителите и ще видим какво можем да предложим като възможности. 3.Най-добре е дърво, но може да минеш с MDF или с ПДЧ. Извинявам се за късния отговор. Като цяло желанието ми е да разбера как се изчислява обема на кутиите според мощността на говорителите, подходящи материали и т.н. Ето и информация за говорителите: Едните говорители са: МОЩНОСТ:30W ДИАМЕТЪР:~23сm Pmax (МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ):150W ИМПЕДАНС:4om Вторите: МОЩНОСТ:15W ДИАМЕТЪР:~13сm Pmax (МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ):60W ИМПЕДАНС:4om Пищялки 1: ДИАМЕТЪР:~6сm липсват данни по тях Пищялки 2: ДИАМЕТЪР:~9сm МОЩНОСТ:0.25W ИМПЕДАНС:8om Тези вторите пищялки надали ще може да се включат в сметките, но давам информация и за тях.. А относно първите пищялки, ако може/знаете/ с мултицет да им се измери съпротивлението, ще кажа и те колко са. И един въпрос в съвсем друга насока: Имате ли идея къде мога да намеря такива фигурки из Пловдив или София? Moving Head Chihuahua & Hula girl for car dashboard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts