frodo Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 От кога датира първата целувка? ами сигурно от адам и ева Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 От кога датира първата целувка?още от първите приматите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Какво представлява камъчето в запалките? Аз мисля, че е кремък, но не съм сигурен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 (edited) Какво представлява камъчето в запалките? Аз мисля, че е кремък, но не съм сигурен...Съставът на камъчето за запалка е предимно церий, с добавка на железен оксид и магнезиев оксид. Edited June 3, 2006 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 (edited) Съставът на камъчето за запалка е предимно церий, с добавка на железен оксид и магнезиев оксид. А тогава какво е кремъкът. Защо прави най-силна искра от останалите твърди вещества? Edited June 3, 2006 by diabolik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 А някой да е виждал наскоро в някой магазин от тия промо пакети на Нес кафе, които са с кутия кафе и машинка за фрапе? Щото проверих в 3 магазина и никъде ги няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 А някой да е виждал наскоро в някой магазин от тия промо пакети на Нес кафе, които са с кутия кафе и машинка за фрапе? Щото проверих в 3 магазина и никъде ги няма Аз май съм виждала до нас, утре ще проверя и ще ти напиша дали още има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 в метро ги има, цяла купчина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 (edited) в метро ги има, цяла купчина ама кога си ги видял? дали още ги има? Salida, ще съм ти благодарна Едит/ Ок.Мерси.Утре ще отида в Метро Edited June 3, 2006 by gerry^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Има ги в МЕТРО, и в един гаражен магазин до нас има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Днес ми зададоха следния въпрос: "Защо светулките светят?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Днес ми зададоха следния въпрос: "Защо светулките светят?" И на въпросът съм отговорил няколко стратици по-назад. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 (edited) То не е въпрос , а направо молба . Един приятел трябва да реши някоя от тези 13 задачи (няма значение коя , стига да я реши) ако не я реши има голяма вероятност да остане на изпит (не му се отдава информатиката и това е) . От учебника по информатика за 9 клас са , на издателство Летера.Снимките не са от най-добрите но поне се виждат задачите (нямаше как да ги кача иначе) . Молбата ми е ако някой може да помогне ... да напише уравненията или там какво се водят ... а забравих да кажа , че сигурно се решават с Паскал ... БЛАГОДАРИМ ВИ ДОБРИ ХОРА ! 1зад; 2зад; 3зад; 4зад; 5зад; 6и7зад; 8и9зад; 10и11зад; 12и13зад. Edited June 3, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 s koq programa moga da otdelq muzikata ot edno klip4e ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 злоба: polderbits - размер няколко кв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 opravix se mersi mnogo vse pak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Fibaman, доколкото си спомням, никак не са прости тия неща, в смисъл на нас ни беше нещо като дипломна работа, тоест имахме няколко месеца. Аз трябва да имам такова за видеотека, ще го потърся и ще питам приятелите ми, те имаха за библиотека и др. от тези, които търсиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 (edited) Програмата със зодиите... (нямам компилатор на Pascal в момента, но би трябвало нещо такова да е program Zodii; var Date :integer; Month: integer; Year: integer: begin write('Data: '); readln(Date); write('Mesec: '); readln(Month); write('Godina: '); readln(Year); if (Month = 1) then if (Date < 20) then writeln('Kozirog') else writeln('Vodolei'); if (Month = 2) then if (Date < 19) then writeln('Vodolei') else writeln('Ribi'); if (Month = 3) then if (Date < 21) then writeln('Ribi') else writeln('Oven'); if (Month = 4) then if (Date < 20) then writeln('Oven') else writeln('Telec'); if (Month = 5) then if (Date < 21) then writeln('Telec') else writeln('Bliznaci'); if (Month = 6) then if (Date < 21) then writeln('Bliznaci') else writeln('Rak); if (Month = 7) then if (Date < 23) then writeln('Rak') else writeln('Lyv'); if (Month = 8) then if (Date < 24) then writeln('Lyv') else writeln('Deva'); if (Month = 9) then if (Date < 24) then writeln('Deva') else writeln('Vezni'); if (Month = 10) then if (Date < 23) then writeln('Vezni') else writeln('Scorpion'); if (Month = 11) then if (Date < 22) then writeln('Scorpion') else writeln('Strelec'); if (Month = 12) then if (Date < 22) then writeln('Strelec') else writeln('Kozirog') end. Edited June 4, 2006 by afx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Fibaman, доколкото си спомням, никак не са прости тия неща, в смисъл на нас ни беше нещо като дипломна работа, тоест имахме няколко месеца. Аз трябва да имам такова за видеотека, ще го потърся и ще питам приятелите ми, те имаха за библиотека и др. от тези, които търсиш. Прости са. В даскало ни ги даваха да ги правим за по 1 учебен час. Освен това виж, че му ги дават за 3ка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Програмата със зодиите... (нямам компилатор на Pascal в момента, но би трябвало нещо такова да е Просто нз какво да ти кажа ... Благодаря ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Някой да знае какъв е ZIP кода на България? (или сайт, където може да се види) Знам, че принципно тези кодове са за САЩ, но когато се регистрирам някъде (или нещо подобно) дори да избера "Bulgaria" винаги ми искат и ZIP code. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Някой да знае какъв е ZIP кода на България? (или сайт, където може да се види)Знам, че принципно тези кодове са за САЩ, но когато се регистрирам някъде (или нещо подобно) дори да избера "Bulgaria" винаги ми искат и ZIP code. По принцип можеш да го оставиш празно, но ако и така не става напиши пощенския код на своя град. Поне при мен се получава винаги Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 (edited) някой знае ли тва новото радио еnjoy на коя честота се хваща edit: радиото е energy Edited June 4, 2006 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 energy - 90.6 Mhz enjoy - 102 Mhz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Има едни спрейчета, които се използват за чистене на стъклата на очила. Как се казват, къде се продават и колко приблизително струват? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts