Midex Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Какво не успя да видиш? Всички цени са там. Той пита за закачените обяви, които наистина не присъстват там. За съжаление няма как да му кажем как стоят нещата, защото никога не сме имали тази информация и на периодично задаваните ми въпроси на ЛС от съфорумците, винаги съм ги препращал към Вено, който единствен се занимава с това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genabis Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 здравейте интересува ме някой знае ли някаква информация за автовозите цени,телефони и тнт(че ще си купувам кола от Германия) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Искам да купя декоративен заек за подарък, но не знам откъде. Търсих обяви в Интернет, намерих разни, но се чудя дали е добре да го купя от някой човек или директно от някой зоомагазин? Ще се радвам, някой с повече опит да сподели и евентуално да даде някакви детайли какво му трябва в началото, как се гледа и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 От няколко дни на сам ми се появява тази гадост и не знам как да я махна. Много ще черпя, ако някой успее да ми помогне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Иди в някой зоомагазин и там ще ти дадат всичката нужна информация. Добре е да го купиш и подариш с клетката и другите неща, които вървят с нея, защото ще е неудобно да принуждаваш подаръкополучателя да си купува тепърва клетка и всичките други неща. Не съм гледал заек, но предполагам, че е като хамстера, трябва да има талаш отдолу, който си се продава на пакети по магазините и е евтин, та този талаш се сменя на определено време. Има си сигурно и поилка и хранилка. А сега азда попитам: С XP съм, 3 гхз процесор и 1 гб рам. Понеже напоследък ми се налага да поработвам от вкъщи и забелязвам, че след 40-50 мин. работа, през които всичко е нормално, изведнъж става страшно, процесора започва да се натоварва до 100%, компютъра адски се забавя, забива, запецва и дори и елементарни действия отнемат 5-6 секунди докато се извършат. Активно работят аваст, мозила и уърд. Като през мозилата основно са отворени фейсбук прозорци. Та проблема хардуерен ли, т.е. трябва да ъпгрейдна или е софтуерен и мозилата и фейсбука натоварват максимално след 40-50 мин. работа или може би имам някакви вирусчета, които са пропуснати от аваста? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 (edited) Иди в някой зоомагазин и там ще ти дадат всичката нужна информация. Добре е да го купиш и подариш с клетката и другите неща, които вървят с нея, защото ще е неудобно да принуждаваш подаръкополучателя да си купува тепърва клетка и всичките други неща. Не съм гледал заек, но предполагам, че е като хамстера, трябва да има талаш отдолу, който си се продава на пакети по магазините и е евтин, та този талаш се сменя на определено време. Има си сигурно и поилка и хранилка. А сега азда попитам: С XP съм, 3 гхз процесор и 1 гб рам. Понеже напоследък ми се налага да поработвам от вкъщи и забелязвам, че след 40-50 мин. работа, през които всичко е нормално, изведнъж става страшно, процесора започва да се натоварва до 100%, компютъра адски се забавя, забива, запецва и дори и елементарни действия отнемат 5-6 секунди докато се извършат. Активно работят аваст, мозила и уърд. Като през мозилата основно са отворени фейсбук прозорци. Та проблема хардуерен ли, т.е. трябва да ъпгрейдна или е софтуерен и мозилата и фейсбука натоварват максимално след 40-50 мин. работа или може би имам някакви вирусчета, които са пропуснати от аваста? качи един chrome и не ползвай мозилата - тогава пак пиши какво е станало. здравейте интересува ме някой знае ли някаква информация за автовозите цени,телефони и тнт(че ще си купувам кола от Германия) зависи от къде в Германия - там може да варира разстоянието с 800 км и нагоре. иначе цените са от 800 до 1100 лв. НО внимавай кой ще вози, че някои крадат яко от колите - свалят джанти, сменят части, взимат музики и всякави такива. А има и случаи на 'откраднаха ми парите ти в Румъния' Edited April 9, 2012 by dubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 От няколко дни на сам ми се появява тази гадост и не знам как да я махна. Много ще черпя, ако някой успее да ми помогне. Как си с руския? My link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 (edited) Как си с руския? My link Благодаря ти, ще се опитам да се справя, ако не успея, ще ползвам жокер: помощ от приятел (съфорумник). Edited April 9, 2012 by charmock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 (edited) Ако нещо, да ти преведа? Макар че е разбираемо, написано е на достъпен език. Edited April 9, 2012 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Ако нещо, да ти преведа? Макар че е разбираемо, написано е на достъпен език. Благодаря ти, но мисля, че с руския съм сравнително добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 От няколко дни на сам ми се появява тази гадост и не знам как да я махна. Много ще черпя, ако някой успее да ми помогне. Ти да не си с Вирус ХР бе, брат? Мисля е най-добре да си преинсталираш Microsoft.NET Framework. Тури си и по-нова версия даже... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Как си с руския? My link Ако нещо, да ти преведа? Макар че е разбираемо, написано е на достъпен език. Ти да не си с Вирус ХР бе, брат? Мисля е най-добре да си преинсталираш Microsoft.NET Framework. Тури си и по-нова версия даже... Всъщност проблема се оказа шибаната Авира. След премахването и, проблема се оправи. Заложих отново на старата изпитана в боя AVG, която ми е служила вярно години наред. Нямам идея, кой дявол ме накара при последната преинсталация, да сложа гадната Авира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Някой да има на идея къде в Пловдив може да се даде цяло агне ( или половин ) и да го изпекът? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Някой да има на идея къде в Пловдив може да се даде цяло агне ( или половин ) и да го изпекът? За Пловдив незнам,но взехме агне от нашето село...то е към Сливен . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Може ли да ми кажете магазини за компютри и монитори втора употреба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Трябва ми малък mp3 плеър,който може да възпроизвежда ,минимум едно денонощие,и да е някакъв супер прост,и малко памет . Идеи къде да search-вам ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Здравейте. Преди около месец ме глобиха за неправилно паркиране в размер на 50 лева. Глобата е от община Пловдив. Там, където бях спрял не беше много за глоба, но няма значение това сега. Прочетох в интернет, че тези фишове са с 2 години давност и ако не ми трябват никакви документи от общината няма смисъл да плащам, но днес пристигна писмо, според което ако не внеса сумата до 1 седмица ще бъдат предприети мерки за принудително събиране на глобата от Национална агенция за приходите или от частни съдебни изпълнители. Та въпросът ми е, ако има някой по-запознат, да ходя ли да ги внасям тея пари или няма да предприемат нищо ако не ми трябват документи от общината? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Давността е 3 години, но това също така го знае и общината. Затова ще те принудят да я платиш или ще се разправяш с със съдилища. Моя съвет е да си платиш 50-те лева и да не се занимаваш с глупости. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 За Пловдив незнам,но взехме агне от нашето село...то е към Сливен . Аз мръвката я имам, изкам да се изпече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Аз мръвката я имам, изкам да се изпече Не те знам за какво агне говориш, но 10-11кг влиза в стандартна фурна в голяма тава и се пече отлично. Ако си взел някоя овца те съвтвам да търсиш магазини от типа на Тайгър Мес, където има големи конвектомати. Не знам дали останаха фурни да вършат тая услуга в града, но навремето имаше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Какви са тези магазини Тайгър Мес? Аз ги чувам за първи път и ми стана любопитно. Между другото голяма фурна (и пеща на дървени въглища) има в магазина на Главната. Там направо чеверме могат да ти врътнат даже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 (edited) На ул.Данаил Николaев , срещу онова рокерското кафе има фурна за хляб и миналата година я имаше тази услуга. Пада се малко след Office 1 superstore Edited April 11, 2012 by transporterpld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 (edited) Не те знам за какво агне говориш, но 10-11кг влиза в стандартна фурна в голяма тава и се пече отлично. Ако си взел някоя овца те съвтвам да търсиш магазини от типа на Тайгър Мес, където има големи конвектомати. Не знам дали останаха фурни да вършат тая услуга в града, но навремето имаше. Дори и 10-11кг да е, няма как да се събере цяло агне в фурна (без да се реже).Освен, ако не е фурна, а както казваш конвектомат На ул.Данаил Николaев , срещу онова рокерското кафе има фурна за хляб и миналата година я имаше тази услуга. Пада се малко след Office 1 superstore Сетих се.Мерси много. Edited April 11, 2012 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Може ли да ми кажете магазини за компютри и монитори втора употреба. ИзоTсервиз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 На ул.Данаил Николaев , срещу онова рокерското кафе има фурна за хляб и миналата година я имаше тази услуга. Пада се малко след Office 1 superstore Тая фурна още ли е жива? Не съм вярвал, че ще оцелее от 90-те досега... Тя е добро място за случая - пекат добре агънца... Дори и 10-11кг да е, няма как да се събере цяло агне в фурна (без да се реже).Освен, ако не е фурна, а както казваш конвектомат След като ти казвам, значи се събира. 20 години и повече така печем великденското агне, тъй като на село пещи не останаха, а и в пещта често агнето се "стапя" ако се прекали с жарта. Прави се ето така: Това е агнето от 2011-та - 10.5 кг. Да виждаш да е рязано някъде? =================== Ники, Тайгър Мес е магазин близо до нас (на кръстовището Капитан Райчо и Петко Д. Петков), предполагам не е единствен. Има много хубаво месо, както и готови печени меса. Оттам си купувам прословутия марионван джолан, пекан на конвектомат... ЕДИТ: Фирма "Тайгър Мес" съществува от 10 години на пазара.Занимава се с производство на месо, месни заготовки от червени и бели меса(луканки, бабеци, суджуци, пържоли и др. продукти от прясно българско месо).Разполага със седем фирмени магазина в градовете:Пазарджик, Пловдив, Панагюрище и Септември.При нас ще намерите винаги пресни продукти с доказано българско качество по БДС. Фирма "Тайгър Мес" зарежда със своите вкусотии хотелските вериги в Пазарджик, Банско, София, Пловдив и други градове в страната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts