RaptoR Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Какво е нужно за да сложа 2-3 колчета на тротоара пред кооперацията в която живея за да престане да се ползва и без това недостатъчното място между 2та входа на кооперацията като място за паркиране? Единият вариант е да се разправяш в кметството с молби и прочее и да чакаш. Другият вариант е по-прост, но по-скъп - слагаш си ги сам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Друг вариант за самобръсначката е амазон,но няма да имаш гаранция.Приятеля на сестра ми я има от 2-3 години и за сега не му е създавала никакви проблеми. Пълни глупости. Ако някъде имаш сигурност, че ще ти уважат гаранцията и ще ти го подменят при дефект или още по-добре ще ти върнат парите то това е амазон. Само че трябва да си го купил от амазон а не от техен партньор (при покупката пише кой е доставчика). Единствено се разправяш с пращане на неща по пощата и се овътряш 30тина лева за колета (зависи от обема и тежестта), но дотам. Проблем с гаранция с амазон няма да имаш ама ИЗОБЩО. Единият вариант е да се разправяш в кметството с молби и прочее и да чакаш. Другият вариант е по-прост, но по-скъп - слагаш си ги сам. Аз сам ще си платя, само не искам да дойдат и да ги извадят, защото са сложени незаконно.Пък и колко ли ще струват 2 колчета... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Аз сам ще си платя, само не искам да дойдат и да ги извадят, защото са сложени незаконно.Пък и колко ли ще струват 2 колчета... Ами зависи каква е обстановката. Аз с удоволствие бих ти дал много масивни парчета стоманена тръба за колчетата, но идеята е да се монтират стабилно. Не помня тротоара пред вас какъв е. По принцип се вади плоча, копва се и се циментира кола (отдолу се прави с "мустаци" за мераклии да го пипат). Ако си обаче с големи плочи (страна 50+см) е по-трудно. Но няма невъзможни неща! Може да се обзаложим, че няма никой да дойде да ги вади... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Ами зависи каква е обстановката. Аз с удоволствие бих ти дал много масивни парчета стоманена тръба за колчетата, но идеята е да се монтират стабилно. Не помня тротоара пред вас какъв е. По принцип се вади плоча, копва се и се циментира кола (отдолу се прави с "мустаци" за мераклии да го пипат). Ако си обаче с големи плочи (страна 50+см) е по-трудно. Но няма невъзможни неща! Може да се обзаложим, че няма никой да дойде да ги вади... Е неее.. аз мислех да сложа някакви красиви от ковано желязо или нещо подобно, а не просто тръби. Плочите са 30х30см май - най-обикновени плочи са, наскоро слагани даже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Чудно - вадим по една и циментираме. Аз като казвам тръби, имам предвид перфектно оформени и боядисани. Ако ти се занимава - купи си ковани, но не си струва. На моите тръби им харесвам здравината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 А що не сложиш например циментови пънчета? По-яки са и са по-трудни за вадене(знам от личен опит ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 (edited) Пълни глупости. Ако някъде имаш сигурност, че ще ти уважат гаранцията и ще ти го подменят при дефект или още по-добре ще ти върнат парите то това е амазон. Само че трябва да си го купил от амазон а не от техен партньор (при покупката пише кой е доставчика). Единствено се разправяш с пращане на неща по пощата и се овътряш 30тина лева за колета (зависи от обема и тежестта), но дотам. Проблем с гаранция с амазон няма да имаш ама ИЗОБЩО. Еми има го и от амазон.Аз мисля другата седмица да поръчвам,че ми писна или да ми е задръстена самобръсначката ,или да се бръсна с тия от 30ст. дето почти нищо не правят. Edited April 3, 2012 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 То не е нестандартен въпрос, а по-скоро е за помощ...От три дни се мъча да рипна един филм и все не става...С AGK го мъча, рипва само отделни части от DVD-то...Някой може ли да даде идея що така? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Аз ли губя разсъдъка си, злочестите духове ли са навестили imageshack сайта или просто са махнали функцията за thumbnail или квото там беше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Новото 20 е, че требе да се регнеш, за да ползваш старите привилегии.... И аз псувах много в началото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 А защо всъщност го ползвате, освен в случаите, в които искате да дадете линк на някой извън BG? Да не говорим, че китайците напр. не могат да разглеждат картинки от там...още миналата година го установих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 То не е нестандартен въпрос, а по-скоро е за помощ...От три дни се мъча да рипна един филм и все не става...С AGK го мъча, рипва само отделни части от DVD-то...Някой може ли да даде идея що така? My link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Новото 20 е, че требе да се регнеш, за да ползваш старите привилегии.... И аз псувах много в началото. Не става. Регнах се и пак не иска... Алтернативи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 (edited) Не става. Регнах се и пак не иска... Алтернативи? Всяка една Cloud Storage система? Може да си ъплоудваш без проблем и да си постваш публични линкове/папки. Стига да нямаш повече от 10ГБ трафик на месец. Пример Edited April 3, 2012 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Не става. Регнах се и пак не иска... Алтернативи? Както каза Midex, ако е за БГ алтернативите са много.Тук, тук и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 My link Преимущества пред AutoGK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Добре бе, за чий чеп ползвате тия imageshack? За мен винаги са били бавни, тромави и препълнени с реклами. picvalley.net anyone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 А защо всъщност го ползвате, освен в случаите, в които искате да дадете линк на някой извън BG? Да не говорим, че китайците напр. не могат да разглеждат картинки от там...още миналата година го установих. Добре бе, за чий чеп ползвате тия imageshack? За мен винаги са били бавни, тромави и препълнени с реклами. picvalley.net anyone? Ползвам го откакто се помня и бях привикнал с него. Но ще го сменям, че го насраха... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Търся някой в Кичука да ми направи рекламни надписи върху PVC самозалепващо фолио за една светеща табела. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 някой знае ли го това ? http://signup.wazzub.info Питам,щото ми го бяха пратили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Питам,щото ми го бяха пратили. Явно много са те харесали, щом са те издирили специално и искат непременно да те направят богат. Такъв род оферти срещам постоянно, откак ползвам Интернет (по-точно - от 90-те години на миналия век ), най-често са на пирамидален принцип (зарибяваш нови членове и получаваш бонус)...или пък ти пълнят пощата с рекламни съобщения, за които получаваш минимални суми...или пък трябва всеки ден да цъкаш по рекламни банери...и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Реших да си поръчам маратонки от sports direct и имам 2 въпроса, ако някой е поръчвал от там. Не ми става ясна номерацията на маратонките, ако някой може да изясни какво се крие зад размер 10, 11, 12...? Другото, което искам да питам е дали обувките отговарят на размера си, т.е. ако си поръчам номер 45 дали ще са същия разбер 45 какъвто е и тука? Та това е, ако някой може да разясни тези две неща ще съм благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 (edited) Цък Доколкото знам отговарят.Сестра ми си беше поръчвала от америка кецове Osiris. Edited April 5, 2012 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 (edited) поръчвам редовно от там, размерите можеш да видиш по следната таблица: Размери Размери 2 размерите си отговарят, засега каквото съм поръчал, тоест поръчваш си да речем 8,5 и си е 8,5. Не отговарят винаги на българските размери, аз например моя размер си го хванах от едни оригинални пуми, които си бях взел преди време, и оттогава каквото съм поръчал винаги ми е ставало. В България има много ментета и понякога не си отговарят на номерата. Така че ако си хванеш по някоя истинска маратонка номера, няма да имаш грижи. Аз съм си поръчал няколко чифта за себе си, а и приятелите, на които поръчвам винаги са се уцелвали номерата, а досега съм поръчал към 40 чифта и само един не е ставал, и то защото момчето си обърка номера. Така че ако имаш някоя оригинална маратонка, гледаш етикета, там даже трябва да си има английската номерация, и няма и да имаш нужда от горната таблица Edited April 5, 2012 by __smirnoff__ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Благодаря за отговорите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts