Stenli Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Каква марка дъвка, дъвчи Алекс Фергюсън? На' ви ся нестандартен въпрос... Няква с вкус на уиски ще да е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Някой ползвал ли е от тези конвертори: SATA to IDE Converter Driver Идеята ми е да вържа SATA диск на АТА дъно. Един приятел е с такова, и до сега не е имал проблем. Предполагам, че малко разменената визия няма да окаже разлика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Не, но четейки отзивите, не би трябвало да имаш проблеми с хард диска, тъй като само един се е оплакал, че е пробвал 3 различни записвачки, които не са тръгнали. Иначе аз от доста време ползвам такова. Един приятел е с такова, и до сега не е имал проблем. Предполагам, че малко разменената визия няма да окаже разлика. Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 (edited) ИМа ли някакъв магазин в Пловдив,където мога да намеря електронна музика,НО на плочи,от тези 12 инчовите ...а може и от по малките Един приятел има рожден ден,и искам да го изненадам Edited February 5, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Има ли Уиндоуса "sleep menu"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Има ли Уиндоуса "sleep menu"? Каква е функцията на това "sleep menu"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Има на всички ресивъри, стерео уредби sleep menu.Настройваш го примерно след 10-20-30-40-50-60 мин. да се изключи.Джама, уж умна работа, пък няма такова просто нещо.Или поне аз не успявам да открия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Има на всички ресивъри, стерео уредби sleep menu.Настройваш го примерно след 10-20-30-40-50-60 мин. да се изключи.Джама, уж умна работа, пък няма такова просто нещо.Или поне аз не успявам да открия. Какво ти пречи просто да използваш настройките за енерджи сейвинг? Кефти да заспи, кефти да се изключи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Има на всички ресивъри, стерео уредби sleep menu.Настройваш го примерно след 10-20-30-40-50-60 мин. да се изключи.Джама, уж умна работа, пък няма такова просто нещо.Или поне аз не успявам да открия. Има отделни програми, които се инсталират и се нагласят да изключат компютъра след определено време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Какво ти пречи просто да използваш настройките за енерджи сейвинг? Кефти да заспи, кефти да се изключи... Там е работата, че има опция само да заспи, но не и да се изключи. Не че ме бърка де, все ми е едно...така или иначе аз не ги ползвам тези опции, просто дискусия. Има отделни програми, които се инсталират и се нагласят да изключат компютъра след определено време. Да, но половината от тях не работят.Въпроса беше, защо идиотите от микрософт не са направили таквоз нещо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Там е работата, че има опция само да заспи, но не и да се изключи. Не че ме бърка де, все ми е едно...така или иначе аз не ги ползвам тези опции, просто дискусия. Да, но половината от тях не работят.Въпроса беше, защо идиотите от микрософт не са направили таквоз нещо... С каква цел да го направят? Ако искаш да слушаш музика и да се изключи компютъра следо пределено време - има плейъри, които го правят. Ако искаш да гледаш филм и да се изключи компютъра като свърши - има плейъри, които го правят Ако искаш да правиш нещо друго (дефрагментиране, кодиране/декодиране на филми/музика, записване на диск и т.н.) и да се изключи компютъра като приключи процеса - съответните програми го поддържат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Що пък да не го направят.....Сигурно е елементарно.....И все пак, аз просто си питам, ей така...Стана ми чудно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Всъщност са го направили. Командата е shutdown. Например shutdown /s /t 600 ще ти изключи компютъра след 10 минути. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Това го пробвах на XP, нищо не се случи.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 (edited) Да не би да нямаш администраторски права? Edited February 5, 2012 by 3dfx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Няква с вкус на уиски ще да е Тия ако ги намериш - поръчай ми един ТИР Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Да не би да нямаш администраторски права? Имам. Горното върви на 7-цата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Имам. Горното върви на 7-цата. Преди малко пробвах и на XP - също работи. Пробвай Start -> Run -> cmd и в прозореца shutdown /s /t 600 Дори и да не тръгне ще можеш да прочетеш съобщението за грешка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Ще пробвам, но утре в офиса, че сега нямам под ръка XP.Не че е чак толкова важно де..Благодаря за инфото.А как се спира? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 (edited) Ще пробвам, но утре в офиса, че сега нямам под ръка XP.Не че е чак толкова важно де..Благодаря за инфото.А как се спира? shutdown /a 3dfx, благодарско. За нищо Edited February 6, 2012 by 3dfx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 (edited) Не беше ли 'shutdown -a' ? Щото си мисля, че синтаксиса беше с тиренца. На старата работа обичах да пиша в run полето 'shutdown -r -f -t 10 -c "YOUR SYSTEM IS INFECTED" ' и да повикам и попитам стърчащата над мен лелка какво е правила на компютъра Edit: За Linux базираните бях сигурен. Сега проверих - и с тиренца и с наклонени черти работи под 7-ца. И имам спомени, че под XP също с тирета съм работил. Дори си спомням, че съм пращал бат файлчета на разни шматки с името do_not_start.bat и команда echo "shutdown -f -r -t 20 -c "Your computer is infected and needs to reboot" " >> "%userprofile%\Start menu\Programs\Startup\fosk.bat" Edited February 5, 2012 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Хахх, гадина. 3dfx, благодарско. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Да ми препоръчате добър кардиолог. Имам направление, не знам при кой да отида. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Тук в Пловдив мисля в Каспела има добър кардиолог... Жоро да каже как се казва. Иначе ако е нещо важно и сериозно - София, Токуда - най-доброто. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Тук в Пловдив мисля в Каспела има добър кардиолог... Жоро да каже как се казва. Иначе ако е нещо важно и сериозно - София, Токуда - най-доброто. Не, не. Просто имам чувство, че ми прескача от врем на време и си взех направление да идя да ме погледне. Че тези неща е хубаво да се следят пък и искам да видим как ми е сърцето като цяло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts