XMD Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Препоръка за ръчен часовник в диапазона 400-500лв? Кои марки предлагат по-младежки модели? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Иди в Джулиани и си избери. Подобно нещо се избира лично на място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Иди в Джулиани и си избери. Подобно нещо се избира лично на място. Разгледах страницата им, часовниците които предлагат са поне 3-4 пъти по-скъпи от сумата която съм отделил. Все пак ще отида да разгледам и в магазина им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Има часовници за по 200 има и за по 2000лв.... а има и Q&Q за 20. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Има часовници за по 200 има и за по 2000лв.... а има и Q&Q за 20. Колкото и странно да звучи, Q&Q, ако са читаво направени, са си много добри часовници. Най-вече са изключително дуракоустойчиви - моят се е потапял на 5м дълбочина, давил съм го в кал и 2 пъти е замръзвал. Само стъклото му е сменяно, защото се беше вече много издрало, но иначе е железен просто. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Разгледах страницата им, часовниците които предлагат са поне 3-4 пъти по-скъпи от сумата която съм отделил. Все пак ще отида да разгледам и в магазина им. Под гледане на живо гледане на страницата ли разбираш? Пълно е с марки и модели в твоя диапазон - ИДИ ДО МАГАЗИНА. В Пловдив друг няма така или иначе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Има. Продават различни марки. В МОЛ-а са събрани всички магазини за часовници обаче. 3 са. И Джулиани има там ако не се бъркам. Също и на пешеходния мост. Там се продават SEIKO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 SEIKO и ORIENT отдавна останаха просто легенди. Не съветвам никого да си купува подобно нещо, ако не е поне на 20 години (нещото - не купуващият го). Легендарната серия 5 на SEIKO е истинска класика, един класов оригинален ORIENT също. Но да се открият подобни неща е много трудно... Аз съм с Кандино за 500 лева и съм прилично доволен. Радо остават вечна класика, но там часовникът почва с 4 цифри в цената, като първата стига и до 8.... Raimond Weil е друга допустима класика, която във високия клас също отброява 4 цифри на табелката.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Да не забравяме и любимите ми Омега.Ама и те са от сумите с поне три нули. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 http://www.fossil.com/en_US/shop/men/watches/mechanical_watches/twist_black_dial_watch-me1099p.html?parent_category_rn=30016&departmentCategoryId=30001&N=0&Ns=p_msc1|0||p_weight|0&pn=c&cm_vc=211553&rec=6&imagePath=ME1099 Доста под 500 лева Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Има ли някой , който скоро е изкарвал Cambridge Certificate in Advanced English(CAE)? Интересува ме къде в Пловдив може да се изкара на прилична цена . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 За курс ли става въпрос или сам ще се подготвяш ? Най-евтино беше в Linguamundi преди 2 години сега нямам представа какви са цените.Можеш да идеш и да питаш на място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Може да питаш и в Britanica, ама те там взимат и по едно първородно дете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 в сайта на EVN пише дължима сума: xx лв плащам през ePay.bg Приход 0.00 Разход 108.32 Кореспондент ЕВН България Електроснабдяване обаче се оказва, че сметката вече е платена на каса в пощата. въпросът е: къде отиват парите? : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 (edited) Офф топик: в бездънната яма на обирджиите ЕВН. Он топик: Не знам. Edited January 16, 2012 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Стоят си на сметката на абоната, както при мобилните телефони може да дадеш повече пари от сметката и да ти приспаднат от следващата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 а в електронната сметка ще се отрази ли на следващия отчетен период или трябва на каса да ходя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Добър ревматолог в Пловдив ? тук не е най подходящото място за подобни въпроси,но ми писна да обикалям по разбирачи (най вече от ВМИ)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Абе к'во става с тия банкомати на БУЛБАНК?Минах преди малко да проверя на три места и трите неработеха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Снимали са ме да карам с превишена скорост кола, която не е моя. Някой знае ли каква е процедурата, за да се напише акта/фиша на мен и да си платя аз глобата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Абе к'во става с тия банкомати на БУЛБАНК?Минах преди малко да проверя на три места и трите неработеха.Вероятно е локален проблем. В София теглих безпроблемно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Снимали са ме да карам с превишена скорост кола, която не е моя. Някой знае ли каква е процедурата, за да се напише акта/фиша на мен и да си платя аз глобата Отиваш в КАТ със собственика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Снимали са ме да карам с превишена скорост кола, която не е моя. Някой знае ли каква е процедурата, за да се напише акта/фиша на мен и да си платя аз глобата Процедура няма, ще го отнесе собственика. Ти ще му върнеш парите. Ако говорим за служебна кола, трябва да има издаден пътен лист и т.н. и т.н. Най-добре си му дай парите кеш, а точките ще ги отнесе и друг път няма да ти дава колата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 (edited) ... стига естествено, колата наистина да не е фирменна, щото тогава нЕкои глоби стават доста интересни Edited January 18, 2012 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Колата не е фирмена, парите не са проблем да ги дам на човека, въпросът е дали има начин да се напише на мен акта, за да не му се взимат точки и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts