RaptoR Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Привет,трябва да мина годишен технически преглед,защото ми е изтекъл,но бях на няколко места в Пловдив и навсякъде ми искат документ за платен данък.Преди съм минавал без него,но напоследък са затегнали положението.Някой знае ли къде мога да мина преглед без такъв документ?Благодаря. Автосервиз Тракия - НИКАКЪВ проблем. Но си плащай данъка от време на време, че на мен ми се бяха събрали 3 години и близо 600 лева бяха тежка схема.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Трябва ми сайт с уроци по основна компютърна грамотност - що е то компютър, периферия, интернет и инетернет-комуникации. Някой да знае? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 (edited) Трябва ми сайт с уроци по основна компютърна грамотност - що е то компютър, периферия, интернет и инетернет-комуникации. Някой да знае? Ето това ЛИНК към една малка компютърна енциклопедийка, но май ти трябва нещо далеч по-базово..За съжаление си нямам идея, къде може да се намери нещо по-простичко.. Edited December 10, 2011 by jjjjjk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Сайт ми трябва, не фаил..но благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 (edited) Сайт ми трябва, не фаил..но благодаря. Практически лесно може да стане сайт...Ако искаш, мога да го хостна във free.bg Tи го разгледай и ми кажи дали върши работа...A aз мога да го сглобя набързо сайта EDIT-Готово е... http://pcencyclopedia.free.bg/ Edited December 12, 2011 by jjjjjk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Получих кредитно известие (фактура) - това означава, че ми връщат няк'ви пари, нали? Питам, понеже съм далече от счетоводните термини, а и за пръв път някой в BG ми връща пари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 В общи линии - да. Ако е на името на фирмата ти, трябва да я предадеш на счетоводителката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 На мое име е - Виваком ми връща пари (най-вероятно някакъв остатък) след прехвърлянето на номера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Тъй ще да е и все пак ако телефонът е служебен, известието трябва да отиде в счетоводството. Ако не е, стискаш го докато не се убедиш, че сумата ти е възстановена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Има ли някъде сервиз за Айфони ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Един нестандартен въпрос: някой да знае от къде мога да купя кокошки носачки?Може и в региона около Пловдив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 За какво ще ги купуваш? Големите птицеферми не продават на дребно. Ако ще ги пускаш из двора има по пазарите по принцип... Но по това време силно се съмнявам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 За какво ще ги купуваш? Големите птицеферми не продават на дребно. Ако ще ги пускаш из двора има по пазарите по принцип... Но по това време силно се съмнявам... Да, за в двора са Въпроса е, че не се сещам къде наблизо има животински пазар.А и ми трябват тука до 1,2 дена... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Пак казвам - по това време трудно ще откриеш. И аз не знам в Пловдив къде може - освен на Руския пазар да пробваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Може да пробва в неделя на пазара в Кричим. Поне прди години правеха такъв всяка неделя и сутрин имаше да се продават всякакви неща - прасенца, кокошки и т.н и т.всякакви други работи. Но е чак в неделя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Размерът на аватарите не може ли да се вдигне да речем до 150х150? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Извинявай, ти част от екипа на форума ли си или си някой съсобственик? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Извинявай, ти част от екипа на форума ли си или си някой съсобственик? И двете. Защо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 (edited) И двете. Защо? Защото нямаш табелка модератор/администратор и т.н и т.н? п.п Чакай, да не се закачам с шефчетата, че ще вземат да ме изтрият... п.п2 Какво е необходимо, за да ме изтрият? Edited December 13, 2011 by jjjjjk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Да наспамиш още малко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Да щракна с пръст. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Да щракна с пръст. Давай Не, сериозно, малко малко ми се виждат 100х100, за това питах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Не се лигавете. Или поне не тука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Психара преди време затри цял раздел и беше на път да изтрие целия форум, вие тука питате за няк'ви табелки... Наистина, тази тема е за по-сериозни въпроси и отговори, така че не се отпускайте. А за изтриването/банването на даден потребител - въпрос на конкретно(и) прегрешение(я). Може да бъде баннат още с първия си пост, а може и да се точи с години, дори и след двуцифрено число нарушения. Много зависи какво всъщност правиш, колко често, колко е сериозно и т.н. Ясно, ок...Винаги ми е било мечта да ме изтрият от някой форум... Това да ти е проблема - когато кажеш, винаги мога да сбъдна мечтата ти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts