RaptoR Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Като човек, който е имал ечемик, аз лично бих отишъл да го види лекар и да каже какво е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 От вътрешната страна на клепача няма нищо безобидно! Направление и при офталмолог - незабавно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Ок. Значи понеделник съм на лекар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Някой да знае от къде в Пловдив мога да купя чай Ботаникъл с мед и ванилия? Проверявал съм уж в кауфланд,била,мега марина,триумф както и по други места но не мога да го открия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 (edited) Някой да знае от къде в Пловдив мога да купя чай Ботаникъл с мед и ванилия? Проверявал съм уж в кауфланд,била,мега марина,триумф както и по други места но не мога да го открия... В Карфур има голям избор от чайове, може там да пробваш. Edit: А някой знае ли къде има мишени за стреляне с лък? Доскоро имаше на един паркинг в тракия ама ги прибраха. Edited November 26, 2011 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Бихте ли ме посъветвали откъде е най-удачно да купя цигари на едро,стекове? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Метро?!?Или някъде из Брезовско шосе.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Бихте ли ме посъветвали откъде е най-удачно да купя цигари на едро,стекове? Юзър Runner. Силно наш човек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Юзър Runner. Силно наш човек. Но да не са такива,които да направят проблем на границата ? (bandit) Бандероли,мандероли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Говори с него, няма какво да спамим повече тук. Кажи му, че аз съм те насочил. По принцип всичко си е наред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Някой да знае откъде мога да намеря филтри за климатик Elite 12ER4? Климатикът си работи перфектно, но пластмасите на филтрите са се начупили от годините и искам да ги сменя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Някой да знае откъде мога да намеря филтри за климатик Elite 12ER4? Климатикът си работи перфектно, но пластмасите на филтрите са се начупили от годините и искам да ги сменя. Питай gado, той със сигурност ще ти каже. А аз да задам един технически въпрос: Понеже вече съм се зарекъл никога да не купувам лаптоп с гланцов екран (предишният ми беше с матов и си беше супер), искам да спася временно положението като си купя един протектор, за който пише, че редуцира отраженията. Размерите му идеално съвпадат с размерите на моя екран ; единственото, което ме притеснява е, че заглавието на офертата е "17 Inch Anti-Glare Screen Protector for Macbook Pro", а най-долу в описанието виждам само "Compatible With: MacBook Pro 17 Inch". Защо са дали единствено Макинтоша, а не са писали, че пасва на всеки един лаптоп с такава големина на екрана...да няма някаква уловка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Питай gado, той със сигурност ще ти каже. А аз да задам един технически въпрос: Понеже вече съм се зарекъл никога да не купувам лаптоп с гланцов екран (предишният ми беше с матов и си беше супер), искам да спася временно положението като си купя един протектор, за който пише, че редуцира отраженията. Размерите му идеално съвпадат с размерите на моя екран ; единственото, което ме притеснява е, че заглавието на офертата е "17 Inch Anti-Glare Screen Protector for Macbook Pro", а най-долу в описанието виждам само "Compatible With: MacBook Pro 17 Inch". Защо са дали единствено Макинтоша, а не са писали, че пасва на всеки един лаптоп с такава големина на екрана...да няма някаква уловка? Пропорциите? Макбука има различна резолюция. 1600х900. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Пропорциите? Макбука има различна резолюция. 1600х900. Хубаво де...(разсъждавам лаишки) - какво ме бърка резолюцията на Макбука, след като протекторът е с размери 339mm x 271mm - точно, колкото е размерът на моя диплей (1440х900)? В края на краищата това е едно елементарно многослойно фолио.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Хубаво де...(разсъждавам лаишки) - какво ме бърка резолюцията на Макбука, след като протекторът е с размери 339mm x 271mm - точно, колкото е размерът на моя диплей (1440х900)? В края на краищата това е едно елементарно многослойно фолио.... Ами щом размерите съвпадат, не виждам проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 искам да спася временно положението като си купя един протектор, за който пише, че редуцира отраженията Аз съм много резервиран към подобни неща още от ерата, когато хората масово си купуваха филтри за CRT мониторите. Моите впечатления са, че скапват образа а не го подобряват. Ако не е много пари - взимай и после сподели впечатления на ЛС, но аз бих се въздържал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Някой ползвал ли е услугите на "Морел сервиз" на бул. "6-ти септември" за поправка на цифров фотоапарат "Канон" и ако го е правил, останал ли е доволен от качеството на свършената работа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Как мога да си променя настройките в шибания скайп ,така че да спрат да ми званят някви ? .Хем съм invisible и пак тормоз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 (edited) Как мога да си променя настройките в шибания скайп ,така че да спрат да ми званят някви ? .Хем съм invisible и пак тормоз Tools - Options - Call - Call Settings - тикче на Оnly people from my contact list. Edited November 29, 2011 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Tools - Options - Call - Call Settings - тикче на Оnly people from my contact list. мерси много ,сега е по добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Някой дали ще може да ме включи и мен при следваща покупка от Deal Extreme? Трябват ми ЛАМПА 1 и ЛАМПА 2 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Някой дали ще може да ме включи и мен при следваща покупка от Deal Extreme? Трябват ми ЛАМПА 1 и ЛАМПА 2 . Доставката е безплатна. Защо не си ги поръчаш сам? Иначе не е проблем да ти ги поръчам веднага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Нямам пейпал акаунт или карта ,с която да платя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 (edited) Само да кажа, че тази първата "лампа" свети адски много.Ако ще я ползваш за плафон е перфектна, но за осветяване на номер....тц. Даже и за плафон ще е доста, но ти си знеш. Edited November 29, 2011 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 (edited) Хубаво де...(разсъждавам лаишки) - какво ме бърка резолюцията на Макбука, след като протекторът е с размери 339mm x 271mm - точно, колкото е размерът на моя диплей (1440х900)? В края на краищата това е едно елементарно многослойно фолио.... До колкото знам и съм чел, резултата не е мнодо добър.Виж тук Иначе според мен резолюцията не би трябвало да влияе. Ако вземеш, сподели дали си доволен. Някой има ли идея как седят нещата с препродаването на маркови стоки?Примерно купуваш нещо от UK/USA и искаш да го продадеш тук в някой сайт за онлайн пазаруване? Става дума не за една бройка, а за по-големи количества. Edited November 30, 2011 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts