NEFARIOUS Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Как да си сложа движищ се аватар? Самия аватар трябва да е движещ се - значи някакво .gif http://www.gifanimations.com Tук има доста, грозни, но пак де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 slu4aino da ima internet katalog na adidas v koito da moga da razgledam novite modeli ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Adidas -виж тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Къде мога да разгледам каталог с пистови мотори? Няма значение колко кубика. С цена разбира се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 mobile.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Къде в Пловдив има хубави магазини за подаръци и разни други джунджурийки? На центъра знам само един- Сюрприз ли се казва, Престиж ли беше.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 В Капана има едно магазинче - "Еврика". Не ме питай обаче как точно да стигнеш до него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Кои други скрити емотикони ива в Скайп освен (mooning) и (finger)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 magazina na adidas pod san peterburg raboti li v nedelq ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 "Скрити" емотикони: (finger), (mooning), (bandit), (toivo), (rock), (smoke), (drunk), (headbang) ...ето това намерих ... пише ги в темата за Skype Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 На колко Hertz трябва да седи монитора ... на колкото се може повече или по-малко ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 На колко Hertz трябва да седи монитора ... на колкото се може повече или по-малко ... ? Добре е да е над 70. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Как да оправя Internet Explorer да запомня акаунта ми по форумите,а не всеки път, когато влизам да се логвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 дай му да ти запомни юзър нейма и паролата и после добави във фейвъритса страницата където вече си логнат.май така ставаше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Мда, във всеки форум има опция да те "запомни". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Естествено, че му давам да ме запомни и после като махна старницата и след 1 мин пак влезна, пак иска да се логвам.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 (edited) Естествено, че му давам да ме запомни и после като махна старницата и след 1 мин пак влезна, пак иска да се логвам.. Като се регнеш IE те пита дали искаш да те запомни. При мен поне проблем няма. Edited May 26, 2006 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Някой ще разясни ли точно смисъла на смехотворните цени на всевъзможни неща, като се почне от 0.99 лв за някаква джаджа, през 9.99 лв за примерно някакъв стол, до 1999.90 лв за телевизор . Чувал съм няколко, все уж логични обяснения, какво мислите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Някой ще разясни ли точно смисъла на смехотворните цени на всевъзможни неща, като се почне от 0.99 лв за някаква джаджа, през 9.99 лв за примерно някакъв стол, до 1999.90 лв за телевизор .Чувал съм няколко, все уж логични обяснения, какво мислите? Според мен първият и основен момент е психологическият. 990лв звучи доста по-приемливо от 1000, нали? Вторият е за рестото. При положение, че си дал 1000лв за нещо едва ли ще се направиш на циганин да си чакаш 10те ст. и така капка по капка вир става.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Естествено, че му давам да ме запомни и после като махна старницата и след 1 мин пак влезна, пак иска да се логвам.. Най вероятно си забранил бисквитките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Най вероятно си забранил бисквитките Как да ги оправя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Моментът Е Единствено Данъчен! E всеки случай не е ЕДИНСТВЕНО! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Как да ги оправя? Ами по принцип ползвам Linux и Firefox... но до колкото си спомням - Tools - Internet Options - Advanced - Enable Cookies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Вярно ли е че още през 80те е изобретен начин да се следи трафика, като се прави мрежа от следящи устройства под пловдивските пътища? Това го разбрах от една позната, която го знае от някакъв инжинер май беше =). да, вярное, баща ми ми разказваше, че е бил в една такава подземна база, била под магистрала и с камери се следяло абсолютно всичко, което става, но не знае дали сега това все още функционира. Според мен все още фнкционира, според мен все още има държавна сигурност, но има друго име, и естествено всичко е тайна за нас простолюдието. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 (edited) Моментът Е Единствено Данъчен! данъчните ставки зависят от цялото число т.е. от 0 до 99 лева 1 данък от 100 до 199 лева друг. Да, и това обяснение ми е минавало през ушите, но какво ще кажеш за цени от сорта: 89.99 (примерно за колело), 49.99, 19.99, предполагам ще кажеш, че нещото струва 20 лв, но ставката се прави за 19 , е, един лев не е голяма работа, но все пак е нещо , нали И трите цени са по-малки от 100 лв, така че според думите ти излиза че моментът е само за разликата от един лев за ставката. Edited May 26, 2006 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts