gado Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Въпросът ти хич не е тъп...Така си играят с тия вноски, че мамата си трака...И отговора може да ти го даде ТРЗ-то във вашата фирма или някой подобен. Там е работата, че не искам да опирам до ТРЗ-то..., щото най-вероятно ще се окаже, че ми се дължат едни, доста пари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Грамофонни плочи,отбелязани като подарък,реална стойност около $120(която разбира се няма да се отбелязва) ? Няма да имаш грижи, не се притеснявай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Няма да имаш грижи, не се притеснявай. Благодаря! Вече няколко човека ми казват това,май ше взема да се престраша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Ако сега си купя кола - данъка, който се плаща е: Целия за годината или само остатъка за 2-та месеца до края на годината? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Ако сега си купя кола - данъка, който се плаща е: Целия за годината или само остатъка за 2-та месеца до края на годината? За цялата година се плаща данъка, но продавача не може да ти продаде колата без платен данък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 В Асеновград имало някакъв много добър майстор за всякакъв вид електроника.Някой знае ли му координатите?Скапа ми се оригиналното CD на колата и доколкото ми казаха,чипа е заминал и нямало оправяне.Щ е ми се обаче още някой да го погледне.Също така може да ми препоръчате и някой в Пловдив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Там е работата, че не искам да опирам до ТРЗ-то..., щото най-вероятно ще се окаже, че ми се дължат едни, доста пари... Ми и при мен се оказа, че ми дължат едни много пари. И ги накарах да си ми ги изплатят. Така че, гъза под мишница и там. Ако не там - Комисията по труда и социалната политика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Displex Touchscreen Polish Tube - този продукт ми трябва от град Плд. Иначе знам, че го има в Асеновград > http://www.dice.bg/item5247 Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Displex Touchscreen Polish Tube - този продукт ми трябва от град Плд. Иначе знам, че го има в Асеновград > http://www.dice.bg/item5247 Идеи? Приложимо ли е върху стъклото на часовник например? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Еми то ако за горилаглас става и ЛСД, не виждам пречка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Един мега нестандартен въпрос! Искам да попитам всички дали някой някъде е срещал тези проектни снимки случайно? Или поне да ми кажете с каква програма са правени и дали не са някакъв темплейт? Всякаква информация ще ми е от полза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Не знам от къде или от кой са тея проекти, ама ти половината го имаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Здравейте, за сефте ще летя извън Бг и искам да попитам колко по-рано от часа на полета ми трябва да съм в летището и тъй като ще се прехвърлям в москва, колко часа ми трябват за прехвърлянето (още не съм си резервирал билета), мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Здравейте, за сефте ще летя извън Бг и искам да попитам колко по-рано от часа на полета ми трябва да съм в летището и тъй като ще се прехвърлям в москва, колко часа ми трябват за прехвърлянето (още не съм си резервирал билета), мерси предварително Два часа. За прехвърлянето в Москва - зависи на кое летище кацнеш и за къде ще се прехвърляш. Ако си на Домодедово - там е малко по-бавно. На Шереметьево става бързичко. И в двата случая може да те накарат да попълниш транзитна виза, но е много по-вероятно да ти я дадат в самолета, половин час преди кацането. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 (edited) Здравейте, за сефте ще летя извън Бг и искам да попитам колко по-рано от часа на полета ми трябва да съм в летището и тъй като ще се прехвърлям в москва, колко часа ми трябват за прехвърлянето (още не съм си резервирал билета), мерси предварително Времето за прекачането зависи от полета. Може да е 1 час, а може и да е 11. Като си купуваш билетите, ще ти кажат. Гледай да е поне 2 часа, че ако полета от България се забави, ще изпуснеш свръзката. Edited October 25, 2011 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Някой да си е поръчвал нещо от Германия (по интернет) ? Миналата седмица си поръчах едни глупости ,и пише че за 4 дни пристига (разбира се,писах си точният адрес в града).. фирмата която доставя е : unitedmail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Някой да си е поръчвал нещо от Германия (по интернет) ? Миналата седмица си поръчах едни глупости ,и пише че за 4 дни пристига (разбира се,писах си точният адрес в града).. фирмата която доставя е : unitedmail. Според зависи може и още на следващия ден да цъфне или след 3 седмици. Много зависи кой е куриера и каква е доставката. На UPS и DHL експресната доставка е от днес за утре... немските пощи се точат по 2-3 седмици, а някой път и повече. Тези не са ясно кои са нито с коя куриерска фирма в българия партнират. Ако имаш тракинг номер - гледай по сайта им какво пише и докъде е стигнало. Ако номера е нещо като RJ....DE - това е обикновена препоръчана поща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Някой да си е поръчвал нещо от Германия (по интернет) ? Миналата седмица си поръчах едни глупости ,и пише че за 4 дни пристига (разбира се,писах си точният адрес в града).. Обикновено пристигат за колкото идват пратките от UK или друга страна от ЕС, последно получих от там неща за около седмица. П.П. @TRIBALERO, скрих ти темата, защото не може да остане в този си вид - "фирмата ни представя" , "Бихме искали да Ви предложим" , "На всички клиенти пожелаваме" и др. подобни. Когато ти казах, че като дистрибутор може да продаваш продукти в ограничени количества във форума, изобщо нямах предвид такъв тип обява, която логично доведе до пускане на рапорти от потребителите на форума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R32 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 (edited) Колеги, пак опрях до вас. Днеска се случи една беля, купих въпросното лепило в шишенце от магазина и без да го отварям го оставих в колата. Обаче се е катурнало и незнайно как се е разляло върху чисто новите стелки. По-големият проблем е че не са някой от 30 лева, ами са маркови,дебели и доста скъпи. Как мога да изчистя петното (с размери 3 на 3 см.) . Не се е пропило в материята, но е достатъчно голямо и контрастиращо, че да личи от самолет. Жената ме посъветва с ютия и оризова хартия, ама аз и казах да си гледа манджите и, че това не е дъвка върху дънки Моля ви се, дайте съвет. Edited October 25, 2011 by R32 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Обикновено пристигат за колкото идват пратките от UK или друга страна от ЕС, последно получих от там неща за около седмица. Което е различно - жена ми си поръчва от един сайт - пристигат с DPD... експресната доставка я носят тука D&D докато не-експресната е от city express (dpd.bg). Като това е около седмица. От един друг срещу 35 евро разбира се поръчваш днес (преди обед или през нощта) и на следващия ден пристигат. За същото нещо тук DHL искаха над 250лв (питах от любопитство). С пощите е около седмица но е леко мъгла - може и месец да мине преди да дойде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Колеги, пак опрях до вас. Днеска се случи една беля, купих въпросното лепило в шишенце от магазина и без да го отварям го оставих в колата. Обаче се е катурнало и незнайно как се е разляло върху чисто новите стелки. По-големият проблем е че не са някой от 30 лева, ами са маркови,дебели и доста скъпи. Как мога да изчистя петното (с размери 3 на 3 см.) . Не се е пропило в материята, но е достатъчно голямо и контрастиращо, че да личи от самолет. Жената ме посъветва с ютия и оризова хартия, ама аз и казах да си гледа манджите и, че това не е дъвка върху дънки Моля ви се, дайте съвет. Какво е въпросното лепило и каква е материята на стелките? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R32 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Какво е въпросното лепило и каква е материята на стелките? Лепилото е хелмевект (българско в шишенце, не в тубичка - ако има разлика) , а стелката е плюшена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Трудна задача. Има разтворители, но ще иде и стелката. Най-добре, преди да е много втвърдило, да се опиташ да го издърпаш/обелиш. Това лепило на практика става като каучук, но с времето втвърдява. Докато е още пластично издърпай каквото можеш от стелката. Може да си помогнеш с разредител или ацетон. Тествай стелката на странично място, за да видиш да не се стопи от ацетона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R32 Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 (edited) Мерси за отговора. Мен до сега сън не ме хвана с тази глупост, защото ме беше яд че 10 минути преди да купя лепилото ги купих тях . Както и да е. Оправих се и то много лесно. Жертвах една вилица и започнах да "разресвам" плюша на всички страни, така голямото петно се раздели на по-малки парченца. След като станаха достатъчно малки с една нокторезачка съвсем леко почнах да постригвам връхчетата (говорим за 1-3 мм.). Останаха много малки налепи. Намокрих с вода петното, нагрях със сешоар и със парче тиксо около ръката с кръгови движения почнах да разтривам останалото по стелката. Резултата е повече от задоволителен Сега изниква въпроса как запечатано шише ще протече ? Да бях си купил същото или подобно на момент или бизон Edited October 26, 2011 by R32 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 От къде да купя от стелките/постелки който са за гимнастика: В Кауфланд гледах има по 20лв, но не знам колко са качествени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts